Jvv

Members
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Jvv

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben opzoek naar een handig knipschaartje voor het knippen van mijn toppen. Iemand tips of linkjes voor een goed en voordelig schaartje ?
 2. Jvv

  Wiet Curen

  Ik heb 2 kleine cure potten gekocht voor me wiet die aan het drogen is. nu is mijn vraag is er ook een alternatief voor de cure potten plastic bakkeb bijvoorbeeld?
 3. Jvv

  Wanneer oogsten?

  Heb geprobeerd de toprot weg te halen. wat denken jullie kan ik oogsten?
 4. Jvv

  Wanneer oogsten?

  Heb ze even schoongemaakt er zat veel modder tussen misschien dat wel de reden dat die toprot heeft aangezien het natte zand in de plant blijft zitten
 5. Ben helaas me microscoop kwijt dus vroeg ik me af wat jullie ervan denken. zijn de dames al bijna klaar om geoogst te worden?
 6. Jvv

  Guerrilla in eigen tuin

  Wat ga je met het knipafval doen?
 7. Jvv

  Bladproblemen

  Nee AK 47 Amnesia haze en bubba kush
 8. Jvv

  Bladproblemen

  Ik heb gekozen voor kwaliteit boven kwantiteit. Goeie keuze. Hier smaakt die ook goed
 9. Jvv

  Bladproblemen

  Hoe rookte je eerste top die je eraf gehaald heb of nog aan het drogen?
 10. De medewerker van de growshop waar ik de batmix en voeding heb gekocht zei me dat ik ze voortaan niet meer in stekgrond moet doen bij het planten.
 11. Ontkiemd met koffiefilter en vervolgens in stekgrond en gelijk naar buiten. Als het regende dan had ik ze in een minikasje van de Action staan alleen heb ze erin gelaten in de hete zon dus ben bang dat daarom de zaden niet zijn gaan groeien althans 30/40 % van de zaden kwam niet boven de grond of ging al snel dood. Heb de Autoflowers in Batmix staan en heb nog voeding voor de bloei.
 12. Kritiek opmerkingen of aanmerkingen zijn welkom
 13. Ik wou de onderstaande potten gebruiken voor me autoflowers en nu vroeg ik me af of ik er nog meer gaten in moet boren aangezien er maar 1 zit.
 14. Jvv

  Kas ja of nee?

  Bedankt voor je reactie. Zo'n tent lijkt me ook beter desnoods de planten in de open lucht en als het gaat stormen de tent over de planten zetten.
 15. Jvv

  Politie

  pfff wat een verhaal zeg! moet vast heel frustrerend zijn als je elke keer je energie in de planten steekt en de politie het weer komt verpesten. en die boetes zijn ook belachelijk hoog. wel slim dat je ze nu in het buitengebied hebt. Waren het binnen of buitenplanten waar je op gepakt bent?