Jvv

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Jvv

 • Rank
  Beginnend smoker

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik wou de onderstaande potten gebruiken voor me autoflowers en nu vroeg ik me af of ik er nog meer gaten in moet boren aangezien er maar 1 zit.
 2. Jvv

  Kas ja of nee?

  Bedankt voor je reactie. Zo'n tent lijkt me ook beter desnoods de planten in de open lucht en als het gaat stormen de tent over de planten zetten.
 3. Jvv

  Politie

  pfff wat een verhaal zeg! moet vast heel frustrerend zijn als je elke keer je energie in de planten steekt en de politie het weer komt verpesten. en die boetes zijn ook belachelijk hoog. wel slim dat je ze nu in het buitengebied hebt. Waren het binnen of buitenplanten waar je op gepakt bent?
 4. Bij wie is zijn planten wel eens weggehaald door ome agent ? 😡
 5. Jvv

  Coffeeshop

  mmm oke was wel benieuwd
 6. Jvv

  De Ultieme Microkweek

  Kun je met dit concept ook een moederplant creeren om vervolgens stekken er van te snijden?
 7. Jvv

  Kas ja of nee?

  Was al aan het brainstormen over het feit hoe ik volgend jaar wil gaan kweken buiten. Ik heb genoeg ruimte alleen vroeg me af wat jullie mening is. Wat is volgens jullie slimmer om te doen. De planten in de buitenlucht zetten in de volle grond of in een kas? Ik twijfel of ik dit ga kopen: https://www.vidaxl.nl/e/8718475505013/vidaxl-tuinkas-walk-in-draagbare-polytunnel-met-stalen-frame-18-m?gclid=Cj0KCQjwgezoBRDNARIsAGzEfe4aZ9HyGWsM-8tYfqgOWivYLfGplgZtEgH_TltjORiufiu0sICzLyUaAovnEALw_wcB Of dat ik er zelf 1 ga bouwen zoiets als deze 2 voorbeelden: https://www.wietforum.nl/topic/57132-eigenbouw-tunnelkas/ https://www.wietforum.nl/topic/24511-zelf-een-lowbudget-kas-bouwen-the-sequel/ Wat me ook nog een optie leek is om alleen een dak te maken met dit materiaal: https://www.hmg-benelux-shop.com/polycarbonaat-kanaalplaat-10-mm-breedte-1050-mm-glashelder-3510sdpc105.html?gclid=Cj0KCQjwgezoBRDNARIsAGzEfe5137bpm3POVvwOdeJejvbdiU9gN0xbB4mQr2qVsECFKl_sEwIhWrIaAhpIEALw_wcB En als ik ze gewoon in de volle grond doe zonder kas vroeg ik me af of dit wat is als het nog zaailingen zijn: https://www.grotekadoshop.nl/tuinkas-3-deurs?utm_source=Beslist&utm_medium=cpc&utm_campaign=Tuinartikelen%2FKweekmaterialen&utm_content=vidaXL Of is dit overbodig? Dan zijn de planten goed beschermd tegen de regen en qua wind hoef ik me geen zorgen te maken aangezien de plek waar de planten komen goed beschermd is tegen de wind en het bespaart me ook geld. Maar aan de andere kant vraag ik me af of het de moeite waard is om een kas te gaan kopen/bouwen. Graag jullie mening
 8. Jvv

  Coffeeshop

  Beste kwekers, Ik vroeg me af wat voor soort wiet er word geleverd aan een coffeeshops. Autoflower ja of nee buitenkweek of alleen binnenkweek? En hoeveel euro zou een kweker ontvangen per gram ongeveer
 9. Ik ben het witte zandgrond nu weg aan het halen en daar komt in de plaats normale aarde. Heb een aantal plantjes nu in de stekgrond staan in potjes zodra ik klaar ben met uitgraven en weer vullen gaan ze in de volle aarde.
 10. Ik kan er aarde bovenop groeien of is het beter om stekgrond of potgrond te gebruiken ik wil ze namelijk wel in de volle grond
 11. Zou ik hier mijn ontkiemde zaden gelijk in de volle grond kunnen planten? het is wit zand maar er groeien wel brandnetels.
 12. Jvv

  Zaadjes zien er slecht uit

  Zo zien de zaden eruit die het niet gered hebben
 13. Jvv

  Zaadjes zien er slecht uit

  Zou het in mijn minikasje van de action mischien te warm geworden zijn voor de net ontkiemde zaadjes. Of had potjes meer moeten vullen aangezien de zon er dan beter op staat. Ik heb geen flauw idee.
 14. Jvv

  Zaadjes zien er slecht uit

  Heb ze bij Azarius besteld maar waren zeker goedkoop dus ik wacht het gewoon af en probeer ze niet te veel water te geven.
 15. Jvv

  Water geven

  Ik vermoed dat een vogel de Honey cream uit de grond heeft getrokken. Heb hem nog wel terug kunnen planten ik hoop dat mijn plantje het overleefd