Klaaspindakaas

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Klaaspindakaas

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  Dan was het vast een vergeling o.i.d. @karel kweker hoe sta jij tegenover de Sannie-way kweken?
 2. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  Thanks! Ruikt ook heerlijk. Zie jij ze ook? Of was ik weer eens overbezorgd? Wordt in ieder geval een lekker rokertje, test topje was zeer lekker. De Newyork Diesel van wietzaadje.nl (gratis) doet het wat minder. Deze is wel meer Sativa dus zou nog kunnen komen aangezien deze langer moet bloeien.
 3. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  Ik vond vandaag ineens deze gelige torentjes, dacht meteen dat het 'banaantjes' waren en ik heb de eerste plant geoogst. Wellicht zien jullie iets bijzonders.
 4. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  Helemaal met je eens! Dit was meer een test mbt de werking en of deze al voldoende gerijpt is. Ik ben wel van plan een gedeelte te curen in potten, puur om het verschil te ervaren. Helaas wel meeldauw gespot, vermoedelijk meegenomen uit het bos o.i.d. ergste verwijderd en nu goed in de gaten houden. Hoorde ook dat met een natte spons weghalen mogelijk is.
 5. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  Graag zelfs! Helaas duurt dat nog wel +/- een weekie. Hoop dat er een goede smaak aanwezig zal zijn.
 6. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  @karel kweker misschien verstandig ook zo een fertometer aan te schaffen. Ik heb zojuist het eerste topje geoogst om uit te proberen. Ik ben best tevreden.
 7. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  @karel kweker ik heb zojuist 5 liter demi water gekocht, ik ga de dame die last heeft van de verkleuring vanaf nu alleen demiwater geven.
 8. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  Regen en demi water wordt erg lastig! Of ik moet speciaal demi water gaan kopen. Wel vreemd, dat 1 van de 5 planten er maar last van heeft, maar de één is de ánder niet.
 9. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  @Tune hahaha nee die staat een meter of 3 verderop lucht er op te blazen. Wat jij ziet is mijn wasmachine haha! @karel kweker wat raad jij dan aan? Spoelen met goed weer en kans lopen op wortelrot? Of gewoon stoppen met bijvoeden?
 10. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  Ik kweek op een light mix van bio bizz. Geef ze allemaal dezelfde voeding. Werk met het Sannie-systeem. Dus voor zover ik weet geen PH en EC meten. Ik ga in ieder geval stoppen met voeding geven aan die ene dame. Ben benieuwd of dat enige verbetering zal opleveren.
 11. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  @Tune bedankt voor de snelle reactie, dit zit bovenaan de plant. Om het wat duidelijker te maken, hier een foto van bovenaf.
 12. Klaaspindakaas

  Autoflowers binnen/buiten

  @boswandeling waar precies? Zou je het kunnen omcirkelen? Dan ga ik gelijk checken. Voor zover ik kan zien, gaat het best goed.
 13. Klaaspindakaas

  Bladproblemen

  Iemand enig idee wat de oorzaak/oplossing kan zijn voor dit probleem?
 14. Klaaspindakaas

  Autoflowers binnen/buiten

  Het probleem bij mij is dat mijn kozijn naar buiten valt, ik heb dus een grote dode hoek waar geen zon komt. Ik probeer ze zo min mogelijk te verplaatsen nu. Ik heb een foto gemaakt, volgens mij zijn mijn calyxes nogal opgezwollen, zien jullie wellicht iets bijzonders?
 15. Klaaspindakaas

  Voorstellen

  Zo is dat! Als we af en toe wat interesse tonen in elkaar, houden we het leuk en gezellig voor iedereen.