Beginnertje200

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Beginnertje200 last won the day on February 1

Beginnertje200 had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

About Beginnertje200

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Je mag van mij gerust in mijn topic posten hoor zolang het maar nuttige info is en het liefst ontopic blijft
 2. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Laatste tijd drukje binnenkort komt een update. Ik wou even laten weten dat ik nog leef. Groetjes vanuit Oostenrijk.
 3. Beginnertje200

  Voorstelling #000

  Welkom, Leuk een guerrilla en buitenkweker erbij! Hoop dat we veel kennis met elkaar uit kunnen delen. Ik wil mezelf ook nog graag een keertje bezig gaan houden met veredelen, maar eerst maar eens een goede ronde guerrilla draaien. Succes!!
 4. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Hou je ook een verslagje bij? Lijkt me wel leuk om te vergelijken wat ze doen. Succes alvast! Ik heb een maat die meegaat, ken hem sinds dat ik klein ben. (ben nogsteeds klein qua lengte haha) ik vertrouw hem 100% en we hebben al jaren dit idee. Maar als je niet zo iemand hebt dan zou ik het solo proberen. Ik ga er toevallig morgen langs, kijken hoeveel werk verricht moet worden. Ik hou jullie up to date.
 5. Beginnertje200

  Her grote WEER topic jaar 2020

  f**k zul je weer net zien dat het voor mij een uurtje rijden is naar een ophaalpunt... Toch bedankt voor het linkje!
 6. Beginnertje200

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Uit je reactie kan ik dus ook concluderen dat het verstandig is om je guerilla spots voor te bereiden voordat het gaat vriezen? Ik hoop dat het flink gaat vriezen, we zullen het zien.... Mijn vader zei altijd dat eerst de sloten vol moeten zitten met water voordat het kan gaan vriezen. De sloten zijn er al klaar voor dus nu ff hopen op wat kou.
 7. Beginnertje200

  Blackbut

  Ik wil de zaden best we (guerrilla) vermeerderen en dan delen, heb blackbut niet gekend omdat ik toen nog niet op het forum zat. Maar vind dat de mensen die hem gekent hebben voortgang zouden moeten krijgen.
 8. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Toen ik ze dit jaar gebruikt heb heb ik ze maar 1 x hoeven te vervangen terwijl het best veel geregend heeft. Maar bij guerilla zal er wel meer nodig zijn haha. edit: Ik lees op het forum dat de werkzame stof in slakkenkorrels metaldehyde hoort te zijn. Als ik er informatie op internet over zoek dan kom ik bij het volgende: Is dit dan niet af te raden in de bossen of eten andere dieren het niet door de bittere stof die wordt toegevoegd? Hier krijg ik niet veel over gevonden. bron: https://waarzitwatin.nl/producten/slakkenkorrels
 9. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  1. Shit had ik me nog niet in verdiept! Thnx zal het opzoeken en nieuwe kopen. Had deze nog liggen van vorig jaar... 2. Vind dit zelf gewoon geen fijne gedachten, weet niet precies waarom. Misschien dat ik dit in de toekomst als nog doe maar wil het eerst met gaas rond elk plantje doen. 5. Vertellen dat kan ik wel, zolang totdat ze met pijn in de oren weglopen hahahaha. 6. Met mijn maat zit het goed, iemand die geheimen kan bewaren en al ken vanaf de kleuterschool. Als ik hem niet vertrouwen kan dan weet ik het ook niet meer. Ook is hij niet uit op winst en vind hij het gewoon mooi, krijgt natuurlijk wel een deel.
 10. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Ik zie nu dat ik deze vragen van @boswandeling niet beantwoord heb.... Dus bij deze: 1. Volgensmij wel ik heb deze: Linkje naar allestegenongedierte.nl 2. Per plantje. Ik wil niet rond heel de spot gaas hebben staan, dit gaat tegen een van mijn principes in... 3. Momenteel heb ik alleen regulier. Ik zorg dat ik de spots vaak genoeg kan bezoeken om de mannen te verwijderen. 4. Ja dit is mogelijk, toch ben ik van plan een gat te graven om water op te vangen. Dit omdat ik me anders kapot moet sjouwen en veel kans om gepakt te worden. 5. (bijna) alles te voet een van mijn hobby's is met de metaaldetector op pad gaan. Hierbij kan ik een schop en grote rugzak meenemen zonder raar aangekeken te worden. Als het echt iets groots is dat vervoerd moet worden kan het altijd nog met de auto, het liefste mijd ik dit aangezien auto's opvallen. 6. Solo maar mijn beste maat helpt mij bij de lastigere taken.
 11. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Zo staat het flesje er momenteel bij.
 12. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Eindelijk de update waar jullie op aan het wachten waren, gisteren is beginnertje van zijn luie gat afgekomen en op pad gegaan in de bossen. Ik ben opzoek gegaan naar plaatsen waardat ik de natuur tijdelijk wat groener kan maken. Op mijn spot waar ik veel hoop in had, ben ik gemerkte bomen tegen gekomen. Dicht bij de plaats waar ik mijn planten wou neer zetten. Ik ben vrees ervoor dat de bomen omgedaan gaan worden door bosbeheer en ze dan ook de planten zullen ontdekken. Ik weet dus nog niet zeker of ik deze spot wel moet pakken. Foto links: gemerkte boom. Foto midden: het zonlicht dat je smiddags hebt vanuit de spot. Foto rechts: De spot zelf En dan nu het goede nieuws Toen ik wat verder ben gaan kijken heb ik een ander idee gekregen. Bij mij in de buurt zijn veel naaldbossen ook een heleboel jonge bomen die zijn aangeplant, dat zijn grote velden met aangeplante naaldbomen van ongeveer 1 meter tot 1,5 meter. Als ik daartussen wat ruimte maak voor een klein veldje en daar de planten neerzet dan komt niemand ze tegen. Er zijn bij mij in de buurt meerdere van dit soort veldjes. Dit zijn redelijk grote velden en worden niet bezocht. Ik heb een monster genomen van de grond en dat laten bezinken. Ik denk dat de grond van die velden best zuur is dus ik wil eerst weten wat de zuurtegraad is van de velden, zodra ik dit weet ga ik het volgende doen: Ruimte maken voor de planten Gat maken voor water (mbv een waterdicht zeil of een ton) optioneel de grond verbeteren Dat was het weer voor nu, nu al zin in de zomer ondanks dat er nog veel moet gebeuren. Grtz Beginnertje
 13. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Vandaag weer veel te veel tussendoor gekomen en voor ik thuis was is het te donker om op pad te gaan. Zondag heb ik vrij en ga ik oppad. Ik word niet goed van het uitstellen van mezelf?.
 14. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  haha oké thnx duidelijk!! Heb nooit echt goed begrepen wat de functie van het watergat was maar heeft dus meerdere functies morgen is de dag dat ik naar de spot ga. Ik zal dan ook een paar plaatjes schieten en een grond monster nemen.
 15. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Ik snap het nut van het watergat denk ik nog niet helemaal goed... Is het watergat er voor als het een tijdje heel droog is dat ik uit het watergat water kan halen om de planten water te geven? Ik dacht dat het watergat was om te kijken hoediep het grondwater zit. Maar denk dat ik het mis heb als ik je reactie zo lees.... Ik vermoed dat op de spot het water niveau wel voor de planten bereikbaar is in een drogere tijd alleen dit weet ik niet helemaal zeker.