Beginnertje200

Members
 • Content count

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Beginnertje200 last won the day on April 21 2020

Beginnertje200 had the most liked content!

Community Reputation

149 Excellent

About Beginnertje200

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Recent Profile Visitors

346 profile views
 1. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Ik snap het wel hoor, mij wordt hulp en tips aangeboden en verder horen jullie er niet veel van terug. Het ene plantje is nooit meer gaan groeien, dit jaar dus toch echt stekgrond gebruiken, ik denk namelijk dat de gebruikte grond teveel voedingstoffen bevatte waardoor de plant het niet gered heeft. Het andere plantje heb ik naar een vriend gedaan, daar is die vervolgens gegroeid en geoogst. Ik durf helaas niet te zeggen welke datum, maar weet wel dat er niet veel geoogst is. Dit komt mede omdat die daar aangevreten is door konijntjes of reeen.... Wat wel opvallend is, is dat hij tussen de autoflowers stond. Daar zijn de konijnen wel af gebleven.
 2. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Ik bedoelde of er nog ideeën waren die mensen getest zouden willen zien. Mijn ervaringen zal ik binnenkort delen heb nu een ontzettend drukke tijd. Iets neer plempen zoals jij het mooi omschrijft gebeurd dit jaar niet. Ik ga een testje doen in de tuin met gewone grond, grond waar kippen al enkele jaren op scharrelen en grond bemest met compost van de compost hoop. Mocht ik de tijd vrij kunnen maken wil ik een serieuzer plekje in de bossen maken, het voorkiemen gaat thuis gebeuren omdat ik bang ben niet genoeg tijd op te kunnen brengen om dagelijks op en neer te gaan. Een update volgt.....
 3. Beginnertje200

  Te dom

  Ik denk hetzelfde, ben me momenteel ook steeds meer aan het verdiepen in beleggingen spaarrekening kost bijna geld met deze rentes...
 4. Beginnertje200

  Te dom

  hahaha idem dito voor mij, prachtig om te zien hoe het eraan toe gaat op de beurs. Veel rijke beleggers over de zeik, een x aantal noobs veel geld verdient en een boel mensen die dachten er een slag uit te slaan maar vervolgens al te laat waren.
 5. Beginnertje200

  Beat for wiet 2021

  Tijgerbalsem heb ik wel eens geprobeerd, dit hielp niet echt. Toen ik nog op de middelbare school zat moest ik ook elke dag 12km fietsen, toen heb ik er ook altijd veel last van gehad en wel het een en ander geprobeerd, alleen wietolie nog niet. Dit wil ik nog wel eens maken en vervolgens proberen! Ff ontopic. Je voorbereidingen worden in ieder geval al goed getroffen, hoop dat er dit jaar dikke colas uit de grond komen voor je.
 6. Beginnertje200

  Beat for wiet 2021

  Voor mij is kou niet te doen, het bloed stopt met naar mijn handen stromen. Dit zorgt ervoor dat ik geen gevoel in mn handen heb en veel pijn krijg. Zelfde geld voor mijn tenen. Handschoenen werken ook niet altijd helaas. Ik wacht nog even op wat beter/warmer weer. Succes dit jaar!!
 7. Beginnertje200

  De nieuwe lading zaden

  Sorry ik was niet helemaal duidelijk, vorig jaar lbh, dit jaar outdoorking.
 8. Beginnertje200

  Beat for wiet 2021

  Sow al lekker bezig! Mijn lichaam kan het helaas niet aan om door de kou te gaan, syndroom van raynaud en andere problematieken. Als ik 5 minuten door de kou loop voelt het alsof mijn vingers en tenen van mijn hand af willen springen. Als ik dit zo zie raak ik wel gemotiveerd om aan de slag te gaan! Binnenkort eens kijken of mijn oude spot nog overeind staat.
 9. Beginnertje200

  De nieuwe lading zaden

  Zelf ook goede ervaringen met LBH, helaas door mijn eigen fouten een mislukte kweek gedraaid. Maar dit jaar ga ik het gewoon opnieuw proberen met zaadjes van Arnold (Outdoorking). Ook heb ik nog een zak met hennepzaad liggen waar ik wat testjes mee zou doen, dat zit er ook nog aan te komen! Nu nog wachten tot de sneeuw hier weg is :P.
 10. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Sorry lange tijd vakantie gehad, na de tegenvaller geen zin om te beginnen maar het kriebelt wel een beetje. Heb vogelhennepzaad gehaald en zal deze proberen te ontkiemen op meerdere manieren hopelijk komt er iets leerzaams uit. Hebben jullie nog ideeën voor verschillende ontkiem methodes?
 11. Beginnertje200

  Nieuw hier ....

  Welkom!! Het kweekvirus ook tepakken gekregen zie ik. Verstandig dat je voor autoflowers en snelbloeiers kiest, veel succes deze ronde!
 12. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Bij deze de foto's. Ja bedenk ik me nu ook... Wordt gedaan.
 13. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Met optrekken bedoel je, na het ontkiemen in de grond stoppen en kijken hoeveel er opkomen? Ik vermoed inderdaad de droogte maar weet het inderdaad niet zeker, heb veel fouten gemaakt met mijn eerste poging ondanks dat ik dacht goed voorbereid te zijn. De middelste is een NLX inderdaad op hetzelfde moment ontkiemt... Foto volgt binnen enkele minuten.
 14. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Durf niet te zeggen wat voor Cocos aarde het is en welke bemesting er gebruikt wordt... Tot nu toe al mijn zaden en zijn ze allemaal boven gekomen alleen toen overleden door uitdroging...
 15. Beginnertje200

  Begginertje op pad in de bossen.

  Het derde plantje begin zichzelf ook te tonen.