Beginnertje200

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Beginnertje200

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beginnertje200

  IamRoot

  Welkom IamRoot
 2. Beginnertje200

  1 x Amnesia XXL af & 1 x Jack Widow XXL af

  Een paar daagjes verder en wat groeien ze toch snel zeg!! Ik ben helemaal verliefd op mn planten, vind het zo'n mooie planten alleen al om naar te kijken. Maar enfin... Ik heb bij beide planten een stok erlangs gezet en daar de plant aan vast gemaakt zodat die scheef staat, dat moet er voor gaan zorgen dat de gehele plant in totaal meer zon gaat krijgen. Ik durfde de plant niet te knakken omdat ik bang ben dat de plant teveel gestrest raakt en een herma wordt. Met mijn volgende kweekje ga ik die uitdaging wel aan. Ook ben ik van plan om mijn volgende kweekje in airpots te doen. Bij de Amnees ben ik voorzichtiger geweest misschien dat ik dit nog ga veranderen, eerst maar eventjes afwachten en kijken. Ik ben benieuwd naar jullie adviezen hierover. Voor versus na bij de Jack Widow: En de Amnesia voor en na: Ook heb ik de planten nagekeken voor extra leven en ben ik het een en ander tegengekomen: - De Mineervlieg Weet niet wat voor beestje dit is? Zijn dit luizen of trips??? Een lichte paniek als ik bedenk dat deze kleine beestjes mijn plant kunnen verwoesten haha. Er zit er een in het midden en links langs de haartjes alleen die kon ik niet zo goed fotograveren.. Ik heb nog geen schade aan de planten gezien dus alles mooi laten leven. Hoop dat dat zo blijft anders moet ik toch echt wat beestjes gaan vermoorden. Als jullie hint tips tops do's of dont's voor mij hebben dan hoor ik dat graag!! Greetz Begginnertje200
 3. Beginnertje200

  Pot voor autoflowers

  Precies wat buitenlucht zegt. Als er water in de pot blijft staan dan gaan de wortels rotten en dat komt het plantje niet ten goede.. Ook weet ik niet wat je van je autoflower verwacht en weet ik niet hoeveel inhoud de pot is. Maar de vuistregel is (volgensmij) hoe groter de pot hoe groter de plant dus meer opbrengst!! Maar ik kan het mis hebben heet namelijk niet voor niks beginnertje Grtz en succes!!
 4. Erg interessant om te weten! En veel beterschap gewenst Speescees!!
 5. Beginnertje200

  1 x Amnesia XXL af & 1 x Jack Widow XXL af

  Hey mede weedforum leden, Leuk dat jullie weer mee lezen. Om te beginnen zijn sinds deze week beide planten in de voorbloei gegaan. Gelukkig is meneer de mineervlieg opgehouden met kwallen van mijn plantjes. dus die laten we lekker. De Jack Widow AF gaat als een speer, waardoor het lijkt alsof de amnees achterblijft. Ook heb ik gisteren (10-07) de slakkenkorrels weer gestrooid voor de zekerheid. En als volgt natuurlijk wat foto's die iets meer zeggen.
 6. Beginnertje200

  1 x Amnesia XXL af & 1 x Jack Widow XXL af

  Ze zijn geplant net nadat er gif gespoten is. Wil natuurlijk geen gif op mn plantjes. En ja die blote voeten, ik dacht dat ze er niet op stonden (oeps) haha.
 7. Beginnertje200

  1 x Amnesia XXL af & 1 x Jack Widow XXL af

  Mini update 2: Volgensmij is de amnees begonnen met voorbloeien.
 8. Beginnertje200

  Politie

  Misschien toch maar extra oppassen met het posten op het internet je weet nooit wie er meeleest namelijk. Oom agent kan ook gewoon een accountje maken en alles meelezen. Maar zolang je geen persoonsgegevens prijsgeeft zal het wel goed zijn lijkt me. In ieder geval wel flink balen ja... Hoop dat het mee gaat vallen voor je, dit gun je geen enkele hobbyist!!
 9. Beginnertje200

  1 x Amnesia XXL af & 1 x Jack Widow XXL af

  Jaa dat dacht ik zelf dus ook maar bedankt voor de verzekering!! Ik weet nog niet of ik er al iets tegen ga doen. Dat blad ziet er zo tevens al een tijdje uit, ook ben ik van mening dat de plant wel tegen een stootje moet kunnen. Ik wil het een paar dagen afwachten en mocht het zich verspreiden dan zal ik toch maar Nematoden in huis gaan halen. Tenzij jullie van mening zijn dat er toch snel actie ondernomen moet worden, ik hoor het wel. Grtz Beginnertje200
 10. Beginnertje200

  1 x Amnesia XXL af & 1 x Jack Widow XXL af

  Vandaag weer een (mini) update. Weesten kijken bij mijn plantjes. De amnees begint al een lekker geurtje af te geven. Gek genoeg was de amnees scheef gaan groeien dus daar heb ik een stok langs gezet met draad eraan zodat die recht gaat groeien. Dit heb ik uit voorzorg ook voor de Jack Widow gedaan. Ook heb ik een foto gemaakt van de schade op het blad. Het is niet verder gegaan dus ik geloof dat het wel goed gaat komen. Zie foto's:
 11. Beginnertje200

  Ontkiemde zaden in de volle grond planten

  Ik denk dat het beter is om de zaden eerst te laten ontkiemen en ze dan in potgrond te stoppen. Persoonlijk lijkt het mij niet verstandig om de planten in de gele zandgrond te plaatsten. Het lijkt me verstandiger om daar eerst een gat te maken en dat gat te vullen met voedingsrijke potgrond/zaaigrond. 1e google resultaat: Potgrond is goedkoper dan zaai en stekgrond dus je hebt geen te dure zak gekocht. Potgrond is prima te gebruiken om in te zaaien maar dan kun er wel beter eerst het grovere materiaal uit halen (door te zeven bijv.) en er dan wat zand bijmengen. Ook moet je kijken wat je nu nog wilt laten groeien aangezien je redelijk laat bent. Succes!!
 12. Beginnertje200

  1 x Amnesia XXL af & 1 x Jack Widow XXL af

  Thnx, ik zal proberen zo snel mogelijk nieuwe duidelijke foto's te maken. Bij deze 2 foto's van nu. 1 en 2 is van de amnees 3 en 4 is van de Jack. Volgensmij zijn ze beide kerngezond maar zoals mijn username al zegt ben ik een beginneling.
 13. Heey allemaal leuk dat jullie meelezen!! Dit jaar wil ik eens een kweekverslag maken van een al begonnen kweek. De kweek betreft het volgende: - 1 x Amnesia XXL auto flower - 1 x Jack Widow XXL auto flower (1 x OG Kush XXL r.i.p.) De zaden komen van hy-seeds af dus ik ben benieuwd. Helaas is de OG Kush nooit volledig ontkiemt dus die laat ik mooi buiten het verslag. Ook heb ik de fout gemaakt om de autoflowers niet direct in de eindpot (volle grond) te plaatsen waardoor ze een paar dagen groeivertraging opgelopen hebben. Hier de cijfertjes: Besteld: 5 Mei Ontvangen: 16 Mei Beginnen ontkiemen: 30 Mei Eerste tekenen van leven: 3 Juni In potje gedaan: 4 Juni Mooie blaadjes boven het potje: 6 Juni Overgepot naar volle grond in Maïs: 11 Juni Voor het overpotten heb ik een flink gat in de grond gegraven waar de plantjes in zouden komen. Dat gat heb ik opgevuld met luchtige compost grond aangemengd met aarde van het veld. Welke compost grond ik gebruikt heb weet ik helaas niet meer omdat ik die gewoon thuis nog had liggen. Ook heb ik wat slakkenkorrels rondom de plantjes gestrooid tegen de slakken. Op het moment staan ze flink te groeien en zijn ze aan het genieten van de in overvloed aanwezigheid van de zon. Hoop dat de zon zo aan blijft houden dan komt het zeker goed!! Als volgt nog 2 foto's van de huidige stand van de plantjes. Meer fotos volgen waarschijnlijk nog. Ik ga proberen het topic minimaal 1 x per week up-to-date te houden. Weet alleen niet zeker of dit elke week gaat lukken maar we zullen zien!! Als je tips vragen of opmerkingen hebt dan hoor ik het graag!! Grtz Beginnertje200