Adje

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Adje

 • Rank
  Beginnend smoker

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Adje

  Strek

  @jengen @hodjob @Test@ment Dankje wel dat jullie tijd hebben genomen om reply te schrijven.ik zal jullie adviezen van harte nemen en lekker dieper overpotten wanner tijd rijp is.?? Grtjs Adje.
 2. Adje

  Strek

  Goede avond collega's Ik heb vorige week vrijdag mn zaadjes van hy seeds geplant.zaadjes netjes ontkiemd en vervolgens in voorgroei potjes met stek en zaai grond van plagron.ik gebruik 135watt cob van rubol in een 80x80 tent.weinig water gegeven want tja veel hebben ze niet nodig nog.mn vraag aan mn forum vrienden is zijn mn zaailingen aan t strekken nu?lamp zit vol aan op ongeveer 30 a 35 cm boven de pot.moeten ze eruit en op nieuwe beginnen of ff aankijken.alvast bedankt voor de feedback.
 3. Adje

  Kweektent setup mening

  Nee andere fan heb ik niet.die ga ik dan ook gelijk halen heb ik niet aan gedacht goed van jou Karel.
 4. Adje

  Kweektent setup mening

  Ik heb een softbox van 550m3 en die is aangesloten op filter van 600m3 dus ik denk dat het voldoende is voor mn tent.ik wou eerst 1tje kopen van 250m3 maar ik was bang dat ie dan voluit gaat draaien om mn temp stabiel te houden omdat ik op zolder zit en ben bang ook voor de geur dus ik wou geen risico nemen.vandaar dat ik beetje groter heb genomen die ik vervolgens op mn variac ga aansluiten om hem te kunnen dimmen ivm geluidsoverlast. Canna Terra Professional plus denk k aan voorlopig.
 5. Adje

  Kweektent setup mening

  Da's duidelijk uitgelegd ga ik ook doen.dankje wel voor je antwoord.
 6. Mn beste grow broeders Na dat ik tijdje anoniem op forum heb zitten lezen had ik besloten om mezelf te registeren en meer te verdiepen in dit prachtige plantje, met jullie hulp natuurlijk.De kwaliteit en de prijzen van coffeeshop hebben zeer cker te maken met mn nieuwe hobby. Ik heb inmiddels ook mn tentje ingericht.met als volgende onderdelen Green qube 80x80x180 Rubol josephine 135watt plug&play Garden pro lighthanger voor de lamp Davin Hobby Timer DV-400 W 1x 400W Softbox 550m3 Variac TDGC2 0,5Kva Sonoconnect slang Can Lite Koolstoffilter 600 m3 Garden pro lighthanger voor de filter Garden high pro clip-fan 15 cm FLC-15 4x 25l pot PH tester EC tester Fertometer Min Max Thermo-Hygro meter Automatische brandblusser Verlengsnoer Ik denk dat dan bij deze tent ook klaar is voor gebruik.ik ben van plan om blueberry og te kweken van barneys farm en k zal ook gelijk proberen kweekverslag bij te houden want van feedback leren we best. Wat ik alleen ff niet zo goed snap is waneer de zaadjes ontkiemd zijn en ze gaan in de groei moet mn lamp zachter qua watt of 135watt en dan hoger hangen?vergeef mij als dit vraag al beantwoord is, ik kon het niet echt vinden.jullie opmerkingen zijn van harte welkom
 7. Adje

  Voorstellen

  Je hebt helemaal gelijk maat ga ik ook doen.dankje wel voor je antwoord
 8. Adje

  kale kweker stelt zich voor

  Welkom maat.je tentje ziet er idd goed uit en de meisjes ook? veel plezier, hier kan je cker je ei kwijt
 9. Adje

  Voorstellen

  Ik ga voor de tent 80x80x180 heb inmiddels mn lichtjes binnen van Rubol josephine 135watt na dat ik je verslagen heb gelezen en van paar anderen was ik om wat rubol betreft en voor de rest doe k rustig aan, stuk voor stuk mn tentje compleet maken. Wat ik alleen niet snap en misschien dat iemand me wijzer kan maken. als ik mn josephine aansluit op mn davni timmer en mn lamp gaat aan gaat ie dan aan op volle 135watt of wordt dat opgebouwd? want ik denk niet dat het echt goed is voor de lamp als ie gelijk bam op 100% gaat of zie ik dat verkeerd.
 10. Adje

  Voorstellen

  Hi m'n mede blowers/kwekers Ik zal mezelf ff netjes introduceren hoe het ook hoort vind k. Mn naam is Adje en ik ben 37 lentes jong.ik ben al tijdje aan het plannen geweest om mn eigen kleine hokje te bouwen en zo doende ben ik ook op deze geweldige forum terecht gekomen.al tijdje kijk mee met de forum en ik vind dat hier wel paar toffe en slimme gozers bij zitten en ik hoop gewoon kennis op te doen zodat k efficiënt en correct mn 80x80 operatie kan runnen en gewoon lekker genieten met mn mede mens thats it.
 11. Adje

  weedforum.eu leden intervieuw 2.0

  vraag 1 : hoe ben je hier op weedforum.eu terecht gekomen . Tja zoals de meeste hier denk ik. google vraag 2 : welk beroep oefen je uit . Zzp koerier vraag 3 : wat zijn je hobby's . Nu kweken onder anderen? vraag 4 : hoe ben je in aanraking gekomen met cannabis. School reisje ik zal jullie de détails besparen ik kwam terug verliefd op dit plantje... vraag 5 : sinds wanneer kweek je en hoe heb je het virus te pakken. Ik sta op punt te beginnen nog nooit plant gekweekt maar wel paar keer met vrienden meegegaan om tentjes te zien en sindsdien is het bijna obsessie geworden vraag 6 : Wat is de leukste soort wat je hebt gekweekt. Ik sta op punt om een kush soort te kweken om er mee te beginnen vraag 7: Wat voor wiet vind je het lekkerste om te roken? Amnesie overdag en een heerlijke kush voor de slapen helpt me met pts vraag10 : hoe staat jou omgeving tegenover cannabis . Ik woon in nederland dus iedereen is eigenlijk cool er mee sinds ik hier woon dus 25 jaar of zo. vraag 11: wat spreekt jou het meeste aan om je eigen rokertje te blijven kweken Belachelijke prijzen plus onzin spul van coffeeshop...beetje quality controle zeg maar vraag 12 : wat gebeurt er met je als je naar je planten kijkt Ik weet het niet te stoned om iets te voelen vraag 13 : waarom zit je op weedforum.eu Schat aan kennis die hier is is geweldig plus de mensen er achter lijke mij toffe mensen vraag 15 : ga je naar feesjes en festivals Nee.... niet echt mij ding geweest vraag 16 : ga je naar meetings ja nee en waarom Op dit moment niet misschien in de toekomst we zien t wel.