Kale kweker

Members
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kale kweker last won the day on May 13

Kale kweker had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

About Kale kweker

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kale kweker

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Ik gebruik ook farred, hopelijk dus ook in 8 weken klaar! Bedankt!
 2. Kale kweker

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Lekker hoor, ziet er goed uit! Ik heb nu ook 4 hvyweight's staan. Hoeveel weken bloei waren ze klaar bij jou?
 3. Kale kweker

  Hete pepers

  Ik heb ook pepers gekweekt en gebruikte altijd een verwarmde propagator. Nooit problemen gehad met ontkiemen.
 4. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  Tijd voor de laatste update, de planten zijn zo'n 10 dagen geleden omgegaan. Alles is inmiddels droog. De opbrengst was meer dan goed, 307 gram op de weegschaal. Met 290 watt ben ik daar uiteraard zeer tevreden over. Maarrrrrr de kwaliteit valt tegen, wiet is veel te luchtig. De smaak is verder wel prima, stonedheid is ook in orde maar helaas blijven de dikke harde toppen nog even uit. Het te lange spoelen zal uiteraard een grote rol gespeeld hebben, door onervarenheid te vroeg daarmee begonnen. Planten hebben de laatste 4 weken zonder voeding gestaan. Ook had ik weer last van bleaching bovenin de toppen, kan helaas geen foto's plaatsen dus die zal ik later nog wel plaatsen. Lamp hing aan het eind op 37-40 cm. Van Rubol de tip gekregen om de lamp toch wat hoger te hangen en de fan op de lamp te plaatsen ipv op de planten. Ik heb nu 2 220v computerfans naast mekaar hangen die in de lengte over de lamp blazen en heb de lamp op 45 cm gehangen. De volgende kweek sowieso de planten proberen een stuk lager te krijgen. De hoogte van de tent zat nu wel in de weg namelijk. Hoop geleerd weer, op naar mn 3e kweek. 5 HvyWeights zijn sinds 3 dagen boven de grond!
 5. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  Tijd voor weer een update. Inmiddels de 2e dag van de 12e week, dat gaat allemaal niet zoals de bedoeling is. Ben dus te vroeg begonnen met spoelen, planten krijgen nu al 4 weken kraanwater. Iemand die er wat over kan zeggen hoe ver ze zijn? De hoofdtop van kneusje Advies is welkom!!!
 6. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  Maar weer eens tijd voor een update. Week 10, de 5e dag Wat opvalt is dat de toppen die recht onder de lamp staan er minder bij staan. Veel opgekruld en droog blad. Iemand een verklaring? Ben al veel te lang aan het spoelen, had de verwachting dat ze in 8 weken klaar zouden zijn. Spoel dus al vanaf de 8e week. Achteraf dus veel langer kunnen doorgaan met voeden. Van de ene plant hangen de bladeren, de ander heeft ze recht omhoog. Das dan weer had nadeel van 1 grote bak, je kunt niet per plant bijsturen Deze ook, blad krult op. punten worden droog en breken zo af. Is dit nou de herfst die ingeslagen is of is er wat anders aan de hand? Deze plant heeft er het meeste last van. Veel blad bovenin de top, verder naar beneden ziet het er wel weer normaal uit
 7. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  Ja mooi hè die paarse!! Al wel eens bubblegum van de shop gerookt, maar die was niet paars. Ben benieuwd, ruikt lekker zoet!!
 8. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  Maar weer eens wat foto''s gemaakt
 9. Kale kweker

  organisch kweken hoe doe jij het?

  Verkeerd gelezen 🙈
 10. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  Laatste dag week 8. Ik vind ze er wat minder bij staan Veel opkrullend blad, bladeren staan omhoog. Luchtvochtigheid was wel laag de afgelopen dagen, 35% op momenten. Op dit moment weer 40-45% Lamp hangt ongeveer op 40 cm Temperatuur in de bladeren, 12/22 graden Temperatuur met lampen aan 25 graden temperatuur met lampen uit 19/20 graden Iemand een idee?? die laatste is echt een flutplant, zit vol met topjes op steeltjes. Foxtails?? Die gaat dus lekker de rosinpers in
 11. Dat gaat de goede kant op, gaat lekker!!
 12. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  Gisteren voor het eerst foto's van de trichomen gemaakt. Vond dit mn eerste kweek al lastig om te zien maar ben er nog niet veel verder in Met de paarse gloed zijn van kneusje, qua uiterlijk lijkt me deze plant het verst Zoals die onderste, is dit nu voornamelijk milky??
 13. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  11 mei, hier weer die bladerige top. Blad is ook droog, knakt makkelijk. Luchtvochtigheid was ook wel aan de lage kant deze week, op sommige momenten 37%. Kan dat de oorzaak zijn? de 8e week is begonnen, voor dit soortje staat 8/9 weken dus het einde is in zicht!!
 14. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  7 mei, 6e dag 7e week Kneusje, nog niet eens alle toppen. heeft er ook nog een aantal in de rechterhoek van de tent. Zo blij dat ik deze plant heb laten staan!!
 15. Kale kweker

  5X Bubble Sannie's Way

  5 mei, week 7 dag 5 wat verbrande puntjes