spreadthelove

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About spreadthelove

 • Rank
  Beginnend smoker
 • Birthday 05/08/2019

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leeuwarden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. spreadthelove

  4 x Power Plant en 1 x SSH onder 15x1212 citizen

  Same, toprot slaat bij mij ook hard in.. dacht ik met autflowers juist het vieze najaarweer te voorkomen haha.
 2. spreadthelove

  4 x Power Plant en 1 x SSH onder 15x1212 citizen

  Poeh, dat is niet mis haha. kom ik aan met mijn autoflowers met 30 gram en de helft ook nog wegrot... geniet van je welverdiende oogst!
 3. spreadthelove

  Voorstellen

  Zo staan de plantjes er nu bij met 2 ak 49 auto ongeveer 3 weken in de bloei (schatting), 1 afghan kush x skunk en een critical
 4. spreadthelove

  Tweede buitenkweek

  Beter kan niet! Vooral als de planten bloeien moeten ze (amper tot) niet in de regen staan ipv toprot etc.
 5. spreadthelove

  4 x Power Plant en 1 x SSH onder 15x1212 citizen

  Hopelijk blijft het bij deze plant / top en slaat het niet over naar de andere dames en hou je nog een mooie oogst over, keep us updated!
 6. spreadthelove

  4 x Power Plant en 1 x SSH onder 15x1212 citizen

  Zo dat was snel , enig idee hoe dat is gekomen ?
 7. spreadthelove

  Guerrilla in eigen tuin

  haha, lees dit nu pas maar wat een geweldig idee tussen dat riet (al helemaal leuk dat de plant sneller groeit dan het riet) , ben benieuwd naar de eindopbrengst!
 8. spreadthelove

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Kijk hier kan ik nou echt blij van worden , welkom!
 9. spreadthelove

  Voorstellen

  Ja precies, zal het volgend jaar met de nieuwe kweek weer iets ‘beter’ aanpakken. En ja klopt van de autoflower overpotten, daarom had ik ze meteen maar overgepot toen ik het las ipv wachten tot mijn juiste grond binnen was.
 10. spreadthelove

  Voorstellen

  @Mr. Green, De reden dat ik de ph waarde van de grond op 5 heb bij die 2 plantjes is omdat ik las dat autoflowers slecht tegen overpotten konden. Ik schoot natuurlijk meteen in de stress en heb ze meteen maar verpot in dezelfde (zaai en stek) grond, dit ook omdat ik dacht misschien verminderd het de stress voor de plantjes. Achteraf had ik het anders aangepakt, maarja zo leer je weer 😁 Heeft het denk je nog zin om de ph waarde te verhogen bij de plantjes (ze staan nu net in de bloei) en zo ja, hoe kan dat makkelijk? Enig advies? De andere plantjes staan in Canna basic grond (ph 6, dus denk dat deze plantjes het beter vertoeven) Mooie plantjes heb je daar trouwens staan, lichtelijk jaloers haha, maar vind dat het voor mijn eerste keer nog best prima gaat. Alleen heb ik de laatste tijd weer dingen geleerd terwijl ik die al fout heb gedaan in de groeifase en nu makkelijk kan herstellen (zoals de grond, potten niet helemaal vol dus wortels minder ruimte) maarja, the more you learn. Thanks voor je ervaringen, appreciate it🍁
 11. spreadthelove

  Voorstellen

  Dankjewel @Mr. Green, ik weet dat ik het eigenlijk niet moet vragen (er kan immers nog veel misgaan), maar ben toch wel heel benieuwd naar wat ik ongeveer kwa gewicht kan verwachten van mijn autoflowers, ik zelf heb geen idee namelijk😁
 12. spreadthelove

  Voorstellen

  Nee dat klopt, sinds wanneer moet dat? anyway misschien is het dan maar beter als je dit topic verlaat, aangezien ik geen ‘die-hard’ ben.
 13. spreadthelove

  Voorstellen

  @spacecees Het zou goed kunnen dat deze zaailing verduiderd werd inderdaad, ben zelf al 3 weken niet thuis en heb daarom geen zicht gehad op de positie van de dames. Helaas. Mag ik vragen waarom je autoflowers haat? Het is zelf mijn eerste jaar dus probeer zoveel mogelijk te leren hierzo.
 14. spreadthelove

  Voorstellen

  goeiemiddag heren, sorry ik was compleet vergeten foto’s bij te voegen haha, anyways hier zijn ze dan. Ik heb er nog 2 op een ander adres staan dus hier heb ik helaas geen foto’s van op het moment. Twee auto’s (ak 49) staan in de zwarte potten, eentje in de bruine pot. Deze heeft echter gele onderste blaadjes gekregen de afgelopen dagen, ik denk zelf dat het aan de ph waarde ligt van de grond (5) maar een van de andere zwarte potten heeft deze grond ook en daar lijkt niks aan de hand de zijn. (Ik had niet genoeg andere aarde, moest inproviseren, iknow is niet het beste, maarja. De andere plantjes staan in aarde met ph waarde 6) de twee plantjes in de oranje potten zijn afghan kush x skunk, hiervan staan er ook nog 2 op een andere plek.
 15. spreadthelove

  Voorstellen