Renske overleefd

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Renske overleefd

 • Rank
  Beginnend smoker

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Ik kom al 4 en half jaar niet bij de dokter. Ik ging alternatief, dan ga ik niet om de goedkeiring bij regulier?. Bovendien ontdekte ik dat kanker zich voedt met suikers en wat denk je wat er in de contrastvloeistof zit?.........idd suikers!
 2. Renske overleefd

  Voeding bij kanker

  Op verzoek van Karel?. Vertel ik hier iets over wat een kankerpatient zou moeten weten over zijn eten. Ik weet inmiddels wat wietolie doet bij kanker, wat velen helaas vergeten terwijl ze mensen aan de olie helpen, dat het ook zeker de voeding is, die de patient moet genezen. 1. Absoluut geen suikers, niks uit pakjes dus en mocht ue toch iets uit pakjes moeten eten, lees het etiket. Toegevoegde suikers zijn taboe, maar ook koolhydraten waarvan suikers, mag niet boven de 1.5 gr zitten 2. Biologische groenten, liefst uit eigen tuin. 3. Ontgiften doe ik op verschillende manieren (bad, met baking soda en andere mineralen 45 min per dag) groene thee en div andere detoxdrankjes met fruit. 4. Witmeel mag je ook niet meer, dus.....spelt, boekweit. 5. Melk en aanverwanten noem ik hier de witte sloper.....(linksgedraaid mag weer wel) denk aan kwark en griekse yoghurt. 6. Wat je wel mag zijn paranoten, geen pinda's 7. Frisdranken en alcohol, zijn geen goed idee bij kanker, net als senseo of nespresso, dit omdat het in alluminium cups zit, het schuimlaagje wat gecreerd wordt is eigenlijk varkensvet Ik drink grandos gedroogde koffie, te koop bij o.a. jumbo. Zo karel, mijn eerste voedingspost, remember, dit is wat IK doe, en wat mij al zo lang laat leven. Anderen zouden zomaar iets anders kunnen doen.......dat zijn keuzes die ieder voor zich moet maken.
 3. Renske overleefd

  Omnipotent en CO2

  Ik gebruik ook Omni Potent, waarom CO2 toevoegen? Deze voeding is zo compleet dat je er gewoon niks meer bij nodig hebt. Sinds ik de Omni Potent gebruik oogst ik ook veel meer!!! Het enige wat ik extra geef is PK in de 3e week. Het voordeel van Omni Potent is juist dat alles zichzelf regelt, veel minder ziektes ook. In de buitenkweek heb ik het ook gebruikt, ik vind het in 1 woord geweldige voeding.
 4. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Sinds 2 oogsten voed ik mijn plantjes met OMNI POTENT. Ik heb al heel wat uitgeprobeerd, maar die OMNIPOTENT is gewoon retegoed en stijgt in mijn beleving ver boven de rest uit. Bij zonder blij mee dus.
 5. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Ik kom al 4 en half jaar niet meer in het ziekenhuis, of bij de dokter, toen ik ontdekte dat in de contrastvloeistof glucose werd gebruikt, paste ik voor die eer. De huisarts had de palliatieve zorg.......hij moet alleen nog steeds bellen.
 6. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

 7. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Dit was natuurlijk wel erg in het kort Karel. Ik vecht wezenlijk al 13 jaar, de laatste 5 en half jaar volledig alternatief, dankzij jou en Omni. Je kunt gerust stellen dat ik heel veel aan jullie te danken heb.
 8. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Nou daar gaat ie dan. Hoi hoi, ik ben Renske. Heb uitgezaaide longkanker, prognose 6 tot 8 maanden. Het liep echter een beetje anders. Twee mensen ook van dit forum hebben mij giga geholpen. Ik leef inmiddels 5 jaar en 5 maanden. Ben nog steeds in goede doen. Happy growing voor iedereen?.