Renske overleefd

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Renske overleefd last won the day on August 13

Renske overleefd had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About Renske overleefd

 • Rank
  Beginnend smoker

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Renske overleefd

  Uitgezaaide longkanker stadium 4

  Ik weet niet hoe die combi zou uitpakken. Heb ik zelf nooit gedaan. Wat je wel kan doen, os er bv valeriaan en rodiola er bij geven, daarvan wordt ze an zich al rustiger en dan heb je kans dat de olie beter valt😉.
 2. Renske overleefd

  Uitgezaaide longkanker stadium 4

  Zitten jullie met vragen, ik ben niet vaak op het forum, maar mailen mogen jullie me wel bambi.kweenie@gmail.com Voor diegene die me mailen heb ik een mooi document gemaakt, waarbij de kanker patient handvatten krijgt. Ik heb alles wat ik gedaan heb gedocumenteerd😉.
 3. Renske overleefd

  Uitgezaaide longkanker stadium 4

  Het spijt me dit te horen, maar als de patient zelf koos voor chemo, dan moet je dat respecteren. Ik heb dit helaas ook meegemaakt met goede vrienden, ze wisten alles van mij en gingen toch regulier
 4. Renske overleefd

  Uitgezaaide longkanker stadium 4

  Haar voeding is nog belangrijker dan de olie. Jou vrouw mag geen grammetje suiker meer. In pakjes of zakjes wordt dat vrijwel altijd toegevoegd. Je zal dus etiketten moeten gaan lezen. Zijn er suikers toegevoegd, zet dat terug. Kijk dan onder het kolommetje koolhydraten, wat die worden in de lever omgezet naar suikers, die mag niet boven de 1.5 per 100 gr zijn. Voor de rest, alles bio, geen frisdrank, geen witmeel, weinig vlees, geen melk. Jij zegt van 5 plantjes haal ik niet veel? Ik heb 1 kast, daar kunnen 9 plantjes in onder 600 watt hps. Ik haal daar gewoon dik 700 gram vanaf. Ik gebruik omni potent voeding😉. 4 kasten per jaar en je red het! Ik heb er wel een klein voorgloeikastje bij met een spaarlamp van 200 watt. Dat jullie bang zijn snap ik wel, mja heb je een andere keus? Ik ben medisch vluchteling geworden en woon nu in spanje. Besef, dat het meestal verraaiwerk is, dus.........mondje dicht
 5. Renske overleefd

  Uitgezaaide longkanker stadium 4

  Verdun het eers 1 op 1, dan kun je het druppelen. CBD heeft niet dezelfde werking, voor kanker moet ze toch echt aan de thc. Rustig opbouwen is dan de enige optie. Er zijn truukjes voor om psychoses te voorkomen. Ik heb ze ook wel gehad. De truuk is, zodra ze een stoned voelt komen om dan haar gedachten op iets moois te zetten, dan gaat ze een fijne rust in. Denkt ze aan doodgaan of andere ellende, dan gaat het mis.
 6. Renske overleefd

  Uitgezaaide longkanker stadium 4

  Hoi allemaal, Ik kreeg te horen je hebt nog hooguit 6 tot 8 maanden te leven. De huisarts deed er vrolijk nog een schepje bovenop door te zeggen over 3 maanden zit je er zo niet meer bij. Ik kreeg steun van Karel en Fidel en het liep totaal anders. Karel en Fidel leerde me mijn eigen planten te kweken en medicijn te maken. Ik kan jullie niet vertellen hoe dankbaar ik deze twee mannen ben. Ik leef inmiddels bijna 6 en half jaar. Ik gebruik nu alleen nog 's nachts 0.8 ml, welke ik in een grote capsule doe. Maar er is meer, veel suplementen, maar vooral de voeding, alles bio, geen witmeel of suikers. Inmiddels ben ik zelf een aardige expert geworden als het om kanker gaat. Ik vertel mega veel mensen wat cannabis voor mij deed. Ik ben het met jullie eens dat cannabis gewoon vrij gegeven zou moeten worden.
 7. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Ik kom al 4 en half jaar niet bij de dokter. Ik ging alternatief, dan ga ik niet om de goedkeiring bij regulier?. Bovendien ontdekte ik dat kanker zich voedt met suikers en wat denk je wat er in de contrastvloeistof zit?.........idd suikers!
 8. Renske overleefd

  Voeding bij kanker

  Op verzoek van Karel?. Vertel ik hier iets over wat een kankerpatient zou moeten weten over zijn eten. Ik weet inmiddels wat wietolie doet bij kanker, wat velen helaas vergeten terwijl ze mensen aan de olie helpen, dat het ook zeker de voeding is, die de patient moet genezen. 1. Absoluut geen suikers, niks uit pakjes dus en mocht ue toch iets uit pakjes moeten eten, lees het etiket. Toegevoegde suikers zijn taboe, maar ook koolhydraten waarvan suikers, mag niet boven de 1.5 gr zitten 2. Biologische groenten, liefst uit eigen tuin. 3. Ontgiften doe ik op verschillende manieren (bad, met baking soda en andere mineralen 45 min per dag) groene thee en div andere detoxdrankjes met fruit. 4. Witmeel mag je ook niet meer, dus.....spelt, boekweit. 5. Melk en aanverwanten noem ik hier de witte sloper.....(linksgedraaid mag weer wel) denk aan kwark en griekse yoghurt. 6. Wat je wel mag zijn paranoten, geen pinda's 7. Frisdranken en alcohol, zijn geen goed idee bij kanker, net als senseo of nespresso, dit omdat het in alluminium cups zit, het schuimlaagje wat gecreerd wordt is eigenlijk varkensvet Ik drink grandos gedroogde koffie, te koop bij o.a. jumbo. Zo karel, mijn eerste voedingspost, remember, dit is wat IK doe, en wat mij al zo lang laat leven. Anderen zouden zomaar iets anders kunnen doen.......dat zijn keuzes die ieder voor zich moet maken.
 9. Renske overleefd

  Omnipotent en CO2

  Ik gebruik ook Omni Potent, waarom CO2 toevoegen? Deze voeding is zo compleet dat je er gewoon niks meer bij nodig hebt. Sinds ik de Omni Potent gebruik oogst ik ook veel meer!!! Het enige wat ik extra geef is PK in de 3e week. Het voordeel van Omni Potent is juist dat alles zichzelf regelt, veel minder ziektes ook. In de buitenkweek heb ik het ook gebruikt, ik vind het in 1 woord geweldige voeding.
 10. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Sinds 2 oogsten voed ik mijn plantjes met OMNI POTENT. Ik heb al heel wat uitgeprobeerd, maar die OMNIPOTENT is gewoon retegoed en stijgt in mijn beleving ver boven de rest uit. Bij zonder blij mee dus.
 11. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Ik kom al 4 en half jaar niet meer in het ziekenhuis, of bij de dokter, toen ik ontdekte dat in de contrastvloeistof glucose werd gebruikt, paste ik voor die eer. De huisarts had de palliatieve zorg.......hij moet alleen nog steeds bellen.
 12. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

 13. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Dit was natuurlijk wel erg in het kort Karel. Ik vecht wezenlijk al 13 jaar, de laatste 5 en half jaar volledig alternatief, dankzij jou en Omni. Je kunt gerust stellen dat ik heel veel aan jullie te danken heb.
 14. Renske overleefd

  Renske Overleefd stelt zich voor

  Nou daar gaat ie dan. Hoi hoi, ik ben Renske. Heb uitgezaaide longkanker, prognose 6 tot 8 maanden. Het liep echter een beetje anders. Twee mensen ook van dit forum hebben mij giga geholpen. Ik leef inmiddels 5 jaar en 5 maanden. Ben nog steeds in goede doen. Happy growing voor iedereen?.