Advocado

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Advocado

 1. Advocado

  4 x SSH onder 600W 1212

  Welke lamp gebruik jij en hoe groot is dat hokje? 1.2m x 1.2m? Heb jij die 160l voedingsbak zelf in elkaar gedraaid of kan je die ergens kopen? Zit er aan te denken om de zelfste setup kweek als u te doen maar dan 3 weken 12/12 voorgroei in propagator tentje voor ik ze in de grote 12/12 tent zet. 3 weken voor oogst de nieuwe dames al laten voordraaien daar. Meer oogst per jaar x)
 2. Advocado

  Nieuw hier

  Hey hoi, ben nieuw hier. Kom mij even een jaartje inlezen voor ik aan mijn eerste indoor kweek begin. Echter wel al ervaring met outdoor. Groetjes.
 3. Goede avond, hier in Belgiƫ zijn ze zo gek geworden dat je de slimme meter niet kan weigeren. Anders zullen ze je van het net afsluiten. Daar gaat ons veilig kweek landje. Heb tonnen ervaring met outdoor kas kweken en ging net de nieuwe stap wagen naar indoor. Ik zat er aan te denken om met 2 afbloei tentjes te kweken van ieder 1.5m x 1.5m met een kind k5 xl1000 (650w) er in. Dat komt het neer op 2000 watt (+rand apperatuur) 3m x 3m tent totaal tent. Waar ik toch 2.5kg verwacht mee te oogsten. In het verleden heb ik in mijn ouderlijke vrijstaande woonst een cryptocurrency (scrypt) mining rig gehad van rond de +-3000 watt. Een jaartje 24/7 laten draaien en nooit problemen/controle mee gehad met de energy maatschappij. Nu zat ik er aan te denken om het hele jaar rond om de 8-9 weken te oogsten met de 2 tentjes. Dus de ene tent overdag 12/12 en de andere 12/12 snachts zodat het verbruik constant blijft. (Eventueel ook nog een moederplant/kloon TL tentje voor het zelf bevoorraden van stekken) Kan de energy maatschappij nog op andere dingen uitlezen dan enkel wattage verbruik en pieken? Ik las even dat ze een HPS kunnen traceren. Kan dit met LED ook? Kan deze setup van +-1300w door de beugel 24/7 voor Jaren denken jullie? Groetjes.