Luckyseed

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Luckyseed

 1. Luckyseed

  Nieuwe funkweker

  Hallo, Ik heb dit jaar voor het eerst een zaadje geplant, ik heb deze gevonden tussen de coffeeshop weed haze. Ik had geen vertrouwen tot nu toe. Ik heb hulp nodig, ik heb geen idee wat ik nu heb. Volgens mij heb ik een erg mooi vrouw plantje, lijkt op ruderalis type voor zover ik kan zien en inschatten met mijn beperkte kennis hierover. (Autoflower) Ik had erg weinig vertrouwen gezien zaadje uit weed komt, maar het lijkt echt n vrouw plant en geen hermofr. *Zaadje geplant eind juni) *Belichting led 19 uur licht, 5 uur rust. Wat denken jullie? Alle tips welkom,
 2. Luckyseed

  Nieuwe funkweker

  Wederom bedankt. Misschien een domme vraag, maar wat zou jij doen als deze hermofr blijkt te zijn? (En geen andere planten aanweizg die er aan kunnen lijden red.)
 3. Goede info, lovely forum. Thanks!
 4. Luckyseed

  Nieuwe funkweker

  Bedankt ik had niet zo een snelle reactie verwacht. Ik wist niet dat het mogelijk is dat deze plant alsnog de mannelijke (balzakjes) krijgt? Ik controleer hier veel op. Ik dacht (ben amateur) dat als die witte haartjes uit de dingetjes kwamen dat het een vrouw is haha. (Shame on me)??