Frits.Pate

Members
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Frits.Pate

 1. Frits.Pate

  KritischeMassa zoekt advies

  Verkeerd topic
 2. Frits.Pate

  Cannabis chat box

  Heb 3 dagen alleen water gegeven en en daarna extra ca-mag. Lijkt te helpen.
 3. Frits.Pate

  Cannabis chat box

  Vraagje. Zo zien enkele bladeren eruit. Iemand idee wat dit is? Door de warmte hebben de planten een klap gehad. (Harde bladeren, groei achterstand etc). Maar dit lijkt wel een K tekort(?).
 4. Frits.Pate

  Cannabis chat box

  Tering, was dat serieus iemand zijn mening, ik dacht dat het een beetje vriendelijk geouwehoer was tussen twee vrienden en dat iemand dat niet snapte en er serieus op inging. Maar ik heb ook maar een klein gedeelte meegekregen van dit alles.. wat een klootviool zeg om zo'n mening erop.na te houden is er ook iets goed mis met je... Ik zou zelf ook gewoon lekker bannen IPV de chat uit te zetten.
 5. Frits.Pate

  Cannabis chat box

  Aah jammer. Vond dat altijd het leukste hier. maar ik had net geklopt met Chrome dus dacht dat het aan mij lag.
 6. Frits.Pate

  1 top of 16 toppen op Guerilla ?

  Kippengaas is te klein. De wind er tegen aan en je schuurt je stengel kapot... Hallo stamrot of knakkende takken..
 7. Frits.Pate

  Eerste binnenkweek 6x special queen Rqs

  Wel even een shout out doen naar ons hè.. Ik zou zelf dat nooit doen tbh. Vind eerste date in zon setting zonder cameras al niks voor mij. Ik maak ook te veel klote grapjes om nog netjes in beeld te komen
 8. Frits.Pate

  Eerste keer marshydro tsw2000

  Ja autoflowers worden vaak aan beginners gegeven zodat ze bijna niks fout kunnen doen. snap er ook niks van...
 9. Frits.Pate

  Gorilla glue auto

  Blijf controleren op balletjes. GG is bekent om de Herma hè.
 10. Frits.Pate

  Advies "versterking" Spectrabox

  Dit. Waarom moeilijk doen met zoveel lampen.
 11. Frits.Pate

  Iemand ervaring met blumat druppelaar

  Als de pin defect is loopt wel je bak leeg. Dus goed gebruikshandleiding leseb5
 12. Frits.Pate

  Cannabis chat box

  Testa, doe jij trouwens aan lollipoppen? Ik heb namelijk nu de planten max 15 a 20 cm hoog en lekker plat maar kan er niet meer bij als ze zo door het eerste net groeien.
 13. Frits.Pate

  1 top of 16 toppen op Guerilla ?

  4x pp (stek) en 1 x jack (zaad)
 14. Frits.Pate

  Begginertje op pad in de bossen.

  En wat ik doe. Met de grondboor zo diep mogelijk gat maken of 2 per kuil. De wortels gaan dan gemakkelijker veel dieper. Ze krijgen alleen water de dag dat ik ze erin zet.
 15. Frits.Pate

  Begginertje op pad in de bossen.

  Mijn zaadkweek van vorig jaar was een faal. Maar vandaag al een kleine 50 planten van 30 cm verwijderd... ze omtkiemem echt wel hoor.
 16. Frits.Pate

  1 top of 16 toppen op Guerilla ?

  Ik heb ze 4x getopt. Maar ze staan al sinds jan in voorbloei en al een maand in de volle grond ze zijn 90 cm groot nu.
 17. Kan iemand mij even wat toelichten? 660 nm is de kleur rood dat de bloei bevorderd. Dus dat snap ik nog enigzins. Maar de 730 nm zet de planten in slaapmodus. Daarnaast gebruiken veel us kwekers de 660 20 min in de ochtend. En de 730 aan het eind van de dag 30 min. Maar waarom zouden die dan samen op een strip zitten?
 18. Frits.Pate

  Teken alarm

  Ik heb in Schotland de ziekte van lyme opgelopen. Maand aan antibiotica gezeten. En eergisteren een teek op mijn rug verwijderd die er net zat en 3 stuks van de honden. Ze zijn er weer vol op.
 19. Frits.Pate

  Glijmiddel

  Vul een potje met cocosolie warm deze op in kokend water, doe er een druppel of 2 pure olie in en voeg cocosolie toe tot de juiste verdunning. 1 ml olie gaat bij mij in 50 ml cocosolie (welke mensen dan zelf weer doorverdunnen).
 20. Frits.Pate

  Fem spray “lesbian dream”

  dit
 21. Frits.Pate

  Fem spray “lesbian dream”

  succes, lesbian dream werkte nooit hier. alleen bij zwakke soorten die al last hadden van hermafrodiet vorming. Probeer STS maar eens, de STS techniek die overal staat is ook achterlijk en beproeft zich meer op geluk dan kennis, zelfs de bedrijven kunnen niet rekenen, overal staat de verkeerde formule, berekening en te zwakke sprays.... Dus ik heb jaren geleden een spray geoptimaliseerd die bij mij 100% heeft gewerkt met elk soort. Aangezien ik een hekel heb mijn techniek te delen deed ik het nooit. Maar deze kleinere community heeft mijn respect wel gekregen. Je neemt: 0.7 gram Silver Nitrate, oplossen in 40 ml Demiwater 2.5 gram Sodium Thiosulfate (anhydrous) in 160 ml Demiwater Dit langzaam samenvoegen 160 ml bij de 40 ml en niet anderom met continue roeren. Hierbij gooi je 800 ml Demiwater. Deze oplossing in een spuitfles met alu folie erom en koud en donker bewaren. Je werkt met zware metalen, bril en handschoenen gebruiken dus, en die oplossing niet naast je boterham in de koelkast zetten en die plant niet roken. Niet in het riool gooien etc. Met sprayen een goed filter voor je bek en niet in de ruimte, maar buiten, zak over de pot want het mag niet in de bodem komen. Autoflowers spuit je 2 weken na ontkieming en na 2 weken na de eerste keer weer. Photoflowers spuit je 2 weken voor 12/12. en de dag van 12/12. edit; ik kon wel zien aan de bloemvorming of ik 2x moest spuiten, de helft van de tijd was 1x genoeg. edit 2: Outdoorking was mij voor, ook voor het eerst de goede verhoudingen op internet gezien nu. netjes!
 22. Frits.Pate

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  Jij praat over destilleren zonder reflux. Ik haal 96% zonder problemen in 1x hoor.. ik heb dan wel voor een kleine 5k staan qua installatie. Maar een mooie daalderdop met een stijgbuis van 120 cm gevuld met spp heb je voor een eurootjes of 175 wel. Goed refluxen en je haalt 96% ook daarmee. met de t500 haal je 94%. Vervang de zadels door spp, stabiele waterdruk en 96 is haalbaar. 600 eurootjes oid.
 23. Frits.Pate

  Herten en reeën op de Guerilla spot

  Gaas en wcblokjes en een jaarcollectie aan hondenhaar.. vroeger ook wel eens een zak mensen haar bij de kapper gehaald..
 24. Frits.Pate

  Wietolie voor het eerst maken

  3 druppels is genoeg hier. Van andere leveranciers soms ook wel 5. Qua grammen doe ik het op gevoel, kwaliteit is toch sreds anders.