ipke

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About ipke

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ipke

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  Ik koop gelijk een hele doos dan.
 2. ipke

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  ze zeggen dat, ,maar ik weet het niet zeker. het is dan wel zo dat de 99,9% alcohol dus 0,01% reststoffen heeft die niet geschikt zijn voor consumptie. Hoeveel erachter blijft zou ik niet weten, maar het wordt dan nog een keer verdunt met olijfolie 5 x dus dan zouden er nog 0,00,2% aan reststoffen in zitten en isopropanol is 2 keer zo giftig als alcohol. dus ik weet niet of het wel echt schadelijk is. Maar ik zou het voor de zekerheid ook niet te vaak nemen.
 3. ipke

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  https://www.degros.nl/medische-groothandel/desinfectie-en-reiniging-medische-groothandel/vloeist-overig/isopropanol-alcohol/?channable=e57775.d29vY29tbWVyY2VfZ3BmXzQyMzQ5&gclid=EAIaIQobChMI0uKZru-c5QIVRYfVCh3zrg0cEAQYAiABEgKiX_D_BwE
 4. ipke

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  Ik gebruik isopropanol, 99,9% zuivere alcohol, niet geschikt voor consumptie, wanneer alles verdampt is kan je een beetje water toevoegen om de reststoffen te laten verdampen.
 5. Heb vergelijkingsmateriaal idd, zal binnenkort even uploaden.
 6. maar je hebt waarschijnlijk wel een vermoeden dat ik doelde op afwijkende genen.
 7. In 3 x doe ik ook wel eens, zo blijft het te overzien, het werk kan je alleen bijna niet aan om het vers door de schaar te halen. Gister werd het ook 6 uurtjes knippen met wat kleine pauzes. Ook als er budrot in de plant zit dan trek ik het soms nog een weekje door, heb ook wel eens een plant 3 weken lang nog door laten bloeien nadat ik de eerste rot zag, gewoon beetje wegknippen en hopen dat het weer meewerkt, uiteindelijk nog veel kunnen oogsten met weinig schimmel. Maar bij sommige planten gaat het heel snel, had een plant met achterstand waarbij de topjes klein bleven en deze kwam zeer laat in bloei in vergelijking met de andere planten van het zelfde soort, dus slechte afwijkende genetica, ook was de plant binnen 2 dagen helemaal weg toen de schimmel begon, dus genetisch in de basis was het al mis met deze plant. Ik probeer de andere helft het aankomende weekend naar binnen te halen, ben benieuwd of dat gaat lukken en of het allemaal is aangedikt.
 8. Donderdag was ik bij de plantjes geweest en heb ze veel PK 13 14 gegeven, ze waren heel dun de toppen, ik kom gister weer bij de planten en hoopte dat ze iets aangedikt waren en wat mijn verbazing schetst is dat ze echt aanzienlijk dikker zijn geworden in slechts 3 dagen tijd. Ik had ze alleen een lading canna voeding met PK 13 14 gegeven en met volle maan gister geoogst. Het leek wel of ze de dubbele omvang bijna hadden in 3 dagen tijd. wat in ieder geval zeker is, is dat ze nog behoorlijk gegroeid zijn in die 3 dagen. Ik verwacht dat de onderkant daarom na een weekje ook zal toenemen.
 9. Ik vroeg me af of veel mensen zo oogsten, eerst de dikke toppen eruit knippen waar ook al een beetje schimmel in zit en dan de onderkant van de plant een weekje later oogsten zodat de onderste toppen mooi kunnen afbloeien voor meer opbrengst. Of zijn er ook mensen die de gehele plant in 1 keer oogsten met als resultaat veel kleine topjes onderin de plant met veel knipwerk?
 10. early skunk heb ik ook. white widow CBD gold rush en de amnesia zit nog bijna geen bloei in
 11. ipke

  Hoelang moet mijn buitenwiet nog?

  soms kan in 1 week veel gebeuren met mooi weer, maar het weer werkt niet echt mee. kun je een nieuwe foto uploaden? dan kunnen we opnieuw beoordelen.
 12. Kun je mij wat vertellen hoe ze je gesnapt hebben? wellicht dat ik er lessen uit kan trekken.
 13. gold rush, begin september is eind seoptember geworden. Zaaidatum half mei. early skunk normaal half september, en die moet nog 3 weken. zaai datum half mei.
 14. Hebben meer mensen hier last van dat de buitenwiet later klaar is dan vorig jaar? los van de soorten en tijd van zaaien. Mijn ervaring is dat alles later is dan in 2018.