BrexFR

Members
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

BrexFR last won the day on March 21

BrexFR had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About BrexFR

 • Rank
  Wake 'n Baker

Recent Profile Visitors

292 profile views
 1. BrexFR

  12x Power Kush - bio

  Bloei week nr 5, nog 3 te gaan.πŸ‘Œ Gaat zen gangetje, toppen beginnen steeds dikker te worden. Heb ook een nieuwe aanwinst, een Bluelab PH Grond pen, was toch wel benieuwd wat de ph van de aarde in de pot was en kwam uit op een ph van 7.0. Mischien te weinig bodemleven opgebouwd voor het zelf reguleren ervan, afijn. Begin ook wat verkleuring in het blad te zien, vanaf nu zuur ik me water aan naar 6.8 voordat de dames het krijgen, kijken of we hiermee de ph in de pot op 6.5 kunnen krijgen, wat ik hiervoor gebruik is biobizz ph min(citroenzuur).
 2. Ik sluit me aan bij @Stoney Wat ik merkte met de blumats in 15L potten was dat boven de 200mbar de planten helemaal slap hingen. Perfecte waardes waren voor mij rond de 80-100mbar In mijn smartpot van 100L zitten de perfecte waardes tussen de 80 en 150. Kan hier tot 220mbar gaan voor ik tekenen zie van te weinig water. In de 400L smartpot kan ik doorgaan tot 275mbar en dan nog laten de dames geen tekenen zien van te weinig water. Hou hier me waardes tussen de 90 en 140. Mijn waardes bekijk ik 24H na een watergift. Hoe proeft ie trouwens?
 3. BrexFR

  12x Power Kush - bio

  @Tune klopt vond ik ook al, werk met buffertabs voor de groei fase. Op aanraden van verkoper er 20 ingestopt. Volgende ronde gaan er zeker minder tabs in.
 4. Ga hem zeker volgen, succes!
 5. Ken het soortje niet maar even via Google gekeken klinkt heerlijk πŸ€£πŸ‘
 6. Bedankt @fsmidt, zijn idd leuke kasten. Alhoewel ze out of the box nog wel aangepast dienen te worden wil je er lekker mee kweken. Heb die kast toen ook leeg besteld. Alle kieren zijn afgeplakt met aluminium tape, anders zag je toch aardig wat licht er doorheen komen. Ook de deur heb ik aan moeten passen ivm licht lekken De afzuiging is 2x groter dan normaal, icm de trafo controller & led lampen ben ik verzekerd van een optimaal klimaat. En geen herrie πŸŽ‰ bij de standaard winflux 180m3 afzuiging van hun lijkt het net alsof er een straaljager opstijgt πŸ€£πŸ‘
 7. Ben begonnen met een nieuwe ronde in de gtools kast, ga nu ook van deze kast een verslag bij houden. Vorige ronde zat er 1x hvyweight van hyseeds in, heerlijk wietje. En prachtig paars, gaf me een opbrengst van 270g toppen en 37 gram fluf. Kijken of we daar deze ronde overheen kunnen gaan, al betwijfel ik het aangezien de oppervlakte zeer klein is. (0.35m2). Deze ronde heb ik gekozen voor Amnesia lemon van barneys farm. Setup: -G-tools kast 0.35m2 -Afzuiging 360m3/h ruck buisvent + 400m3 filter -Uniteck 5 standen trafo voor het automatisch dimmen van de afzuiging -100L smartpot met 50% oude aarde(opgewaardeerd met wormenmest en calcium kick) -Blumat Tensiometer -2x rubol Josephine 135watt Voeding(mineraal) : -Plagron power roots -Plagron pure zym -Plagron terra grow & bloom -Green sensation -Guanokalong thee. De zaadjes zijn op 19-03 in de jiffys gegaan, deze ronde gaat ook gelijk op 12h. tot de volgende update!
 8. BrexFR

  12x Power Kush - bio

  Daar ben ik weer, veel gebeurt de afgelopen tijd.. Heb de groeikracht in de grote pot een beetje onderschat, goed aldoende leert men. Laat het nou net gebeuren dat ik tijdens de groeispurt een week doodziek op bed heb gelegen(nee geen coronaπŸ˜‚) Vrouw lief heeft der best gedaan met water geven, alleen het buigen en knakken is wat minder gegaan. Ben weer te been dus heb eindelijk even wat plaatjes kunnen schieten. Het is niet het mooie gelijke veld waar ik op gehoopt had, tis niet anders we moeten het er mee doen. Bloei zit er goed in, ben dan ook begonnen met het meegeven van bac bio bloei. Bacto's geef ik ook nog wekelijks mee. Ben ook bezig om een thee te maken van guanokalong, dit heb ik uit soma zijn boek. Heb dit ook toegepast bij mijn minerale kweken en vond de geur/smaak beleving een stuk steviger dan toen ik het zonder kweekte. Die gaat volgende keer mee met het water geven.
 9. BrexFR

  12x Power Kush - bio

  @greentjeonatrip foto is genomen toen ik bij de achterkant moest zijn, hiervoor haal ik altijd de voorste buis weg anders kom ik er niet bij πŸ˜‚ vandaar dat de ventilator ook zo raar hangt. Blaast onder de lampen door net boven de toppen. Heb de onderkant inderdaad gedieft voor een betere airflow. Eerder schakelen gaat ook zeker gebeuren volgende ronde, flink verschil in kweken met potten en een grote bak.
 10. BrexFR

  12x Power Kush - bio

  Zie ik hier de begin verschijnselen van een polyploide top??? De top vorming is anders dan wat ik normaal gewend ben. Ik ben in iedergeval heel erg benieuwd hoe dit zich verder ontwikkeld. Deze plant ziet er beduidend anders uit dan de andere 10. Fingers crossed. (laatste foto is normaal)
 11. BrexFR

  Test@ goes organic

  Hoe gaat het hier @Test@ment? Zijn ze al naar de kapper geweest.
 12. BrexFR

  12x Power Kush - bio

  Begint inderdaad wat moois te worden. Lampen hangen op 45cm afstand.
 13. BrexFR

  12x Power Kush - bio

  Weer wat plaatjes, begint lekker vol te raken. En het feest kan beginnen, bloei zit er aan te komen. Ben wel aan het bijwarmen met lampen uit afgelopen week was het opeens 13 graden, vinden de dames te koud. Ook werkt de ontvochtiger dan een stuk minder lekker. Dag temp: 26.9 graden Blad temp: 25.0 Nacht temp: 20.2 Vocht dag: 42% nacht: 51% Volgende update zullen er toppen te zien zijn.
 14. BrexFR

  12x Power Kush - bio

  En weer een update, vrij weinig te vertellen ze groeien mooi door. Groei spurt zit er nu wel echt in, verwacht ook ongeveer over 2-3 dagen de bloeiharen te zien. Netje is geplaatst, nu is het dagelijks even buigen en knakken om het veld zo gelijk mogelijk te krijgen. 13 dagen na 12h licht: