Brexxus

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Brexxus

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Brexxus

  Test@ goes organic

  Ze staan er weer prachtig bij, kunst 😍
 2. Nice @Test@ment, hier schuiven we ook weer aan!
 3. Brexxus

  Last van ontsnappende geurtjes...

  Hoelang gebruik je dit filter al? En op hoeveel % luchtvochtigheid zit jij? Heb zelf in de kleine kast een primaklima eco filter, deze begint geur door te laten na de 2e kweek al, overigens ruik ik het alleen erg wanneer de luchtvochtigheid boven de 60% komt(sporadisch als vrouwlief vergeet de ontvochtiger aan te zetten na een was op te hangen).. In de 120x120 hangt een phresh filter van 500m3, aan een afzuiging van 320m3/h, deze gaat nu al 2 jaar mee zonder ook maar een geurtje door te laten. Beter iets meer uit geven aan een kwaliteits koolstoffilter. Die van primaklima vind ik 10x niks.
 4. Bedankt @greentjeonatrip, net weer water gegeven, tensio stond inmiddels op 191. Heb nu 10L gegeven, morgen maar even kijken op hoeveel ie weer staat.
 5. Thanks guys, nou Heb ze gister 1.2L per pot vanaf bovenaf gegeven, na een paar uur gaf de tensio 67mbar aan, nu 14 uur verder geeft de tensio alweer 162mbar aan. Moet ik ze nu iedere dag water geven? Of is het handig om de tensio hoger op te laten lopen ivm kleinere pot? (14L) de tensio zit erin tot ongeveer een kwart vanaf de bodem gezien. Zie ook veel verschillende waardes op het forum voorbij komen, de een geeft bij 150mbar de ander pas bij 300mbar. Benieuwd of dit ook te maken heeft met kleinere potten en 1 grote aardebak? In mijn gtools kast zit een smartpot van 90L, daarin vind ik de tensio een stuk minder snel oplopen, terwijl ik daar juist minder water op geef. Zoals ik het nu zie heb ik me plantjes flink mishandeld de afgelopen kweken, normaal gaf ik 10% van het aantal pot liters, per 4 dagen.(eigenlijk nooit last gehad van hangende bladeren) De tensios laten me een heel ander verhaal zien kwa watergift, zeer leerzaam! Ze staan er wel weer een stuk beter bij.
 6. Heb geen strek, 100cm is wel erg hoog dat weer wel, vorige kweek op de 250watt set was 50cm het laagste wat ik hem kon zetten ivm light bleaching, heb de lampen inmiddels wel iets lager gehangen. Temp schommelt tussen de 24 en 26 graden, licht uit zit ik op 18. Luchtvochtigheid met lampen aan: 50% en met lampen uit 53% (dan staat er in de kamer een ontvochtiger aan) Denk dat dit idd het geval is, mischien de aarde van vorige kweek slecht achter gelaten.. Heb ze namelijk nog maar 1x voeding gegeven met een ec van 1.1, vorige kweek liep het ook niet erg lekker ivm kapotte ec meter. Heb nu een tensio in de pot zitten, gister water gegeven 7L in totaal, op 9x 14L potten. Na een aantal uur gaf die 82mbar aan. Vandaag staat de tensio alweer op 169mbar, lijkt er toch op dat ik de aarde ook niet goed genoeg ingewaterd heb in het begin... Ferto geeft nu weer groen aan, verstandig om vandaag weer water te geven? Afgaande op de tensio.
 7. Top laag is aardig droog ja, geef water via onder, bevochtig wel altijd de toplaag, maar echt water geven via boven doe ik alleen de eerste 2 weken. Heb in deze potten nog geen tensio meter, die word vandaag geleverd.
 8. Goededag, Even wat advies gevraagd van de ervaren mannen, heb sinds kort een 120x120x200 gevuld met 1 mcp 18, en 2x een clu048 250watt set. Het soortje wat ik nu heb is de gorilla glue van hyseeds, in 14liter potten. De temp schommelt tussen de 25 en 26 graden, snachts is het 18 graden. Het is een 2e kweek op deze aarde, light mix van biobizz(Top laag is wel vervangen) . Ferto meter gaf groen aan, nu rood na me vorige voedingsbeurt ( ec 1.1), dus ze krijgen alleen nog maar enzymen en wortel stim mee de komende water beurten. Op 1 foto is duidelijk te zien dat het blad omhoog kruld en ook dat sommige draaien, wat zou dit zijn? Kan het ook teveel licht zijn? Lampen hangen wel op flinke afstand (100cm) of is het toch wat anders, heb ook wat roest vlekken gespot op de bladpunten, verbranding? Door te hoge ec? Hopelijk kunnen jullie mij wat wijzer maken.
 9. Brexxus

  Test@ goes organic

  Zonde test@ment, hoopte al op een nieuwe update. Spijtig dat het zo is.
 10. Brexxus

  2de ronde Outlaw - Amnesia

  Ik schuif aan succes deze ronde.
 11. Brexxus

  Test@ goes organic

  Succes, ik schuif aan, heb met plezier je vorige rondes allemaal meerdere keren doorgelezen. @Test@ment wel nog een vraag, in je vorige verslagen zie ik dat jij de drivers geaard hebt op het frame. Nu maak ik zelf ook me eigen frames, en zit ik met het probleem dat ik nergens een geaard stopcontact heb in mijn huis... {bj:1917}, is het voor mij dan ook nog nodig om het frame te aarden? Lijkt mij zelf dat het niks uitmaakt, misschien heb jij daar een andere kijk op?
 12. Brexxus

  Voorstel rondje

  Goedemorgen mede farmers, Brexxus hier, heb al geruime tijd meegelezen op het forum. Nu toch maar geregistreerd, om zelf ook maar eens een kweekverslag op te zetten. Veel geleerd van de bestaande verslagen, hoop nog veel meer info op te doen. Vooral over het kweken met led. Ben in het bezit van verschillende lampen, 2x 250 watt clu048 set, een combinatie van 600 watt hps en een clu058 200watt set, aan het einde van deze ronde ga ik de hps vervangen met een mcp18 van rubol. In de kleine kast hangt een rubol josephine 135watt Kweek zelf in een 120x120x200, en een g tools kweekkast van 0.35m2. Mooie hobby hebben we toch ook! Fijne dag gewenst allemaal, en tot horens.