Porro

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Porro

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Porro

  Porro's bio-aarde

  Net mn eerste bio ak47 uit zo een 4ltr potje gerookt en moet zeggen dit smaakt eens zo goed dan de reeds geoogste minerale gorilla glue. Dat wordt nog smullen binnekort. Bedankt ook kerels voor de tips, heb nog 15 x 19ltr rootpots, enkel goed uitspoelen of ......? Heb hier mijn 1 ste kweek mineraal plagron terra in gedaan, nadien wel uitgespoeld en gedroogd. Hoeveel zet je er gemiddeld neer op 120-120 in zo 'n 19ltr pot? Groetjes
 2. Porro

  Porro's bio-aarde

  M.a.w. als je bio medium optimaal wil, een zo groot mogelijke pot dus, wou mn volgende ronde 2 veldjes van 16 x 11ltr potten zetten, of is 11ltr ook nog wat krap voor bio?
 3. Porro

  Porro's bio-aarde

  Nl autoflower buds
 4. Porro

  Porro's bio-aarde

  @greentjeonatrip thx, ze zitten nu geloof ik in week 4,5 bloei, 1ste dag bloei was 1 november, zijn imens grote pheno verschillen, de 1 is maar 30 40cm en bossig plantje precies indica, andere heeft dan weer maar 1 hoofdcola vol topjes en 60cm, andere is dan vertakt en 80 cm met 1 hoofdtop, vind ze trouwens groter uitvallen dan bedoeld, ook was het plan sog, zijn allen onder 12/12 ontkiemt en zo tot nu. Enkel 12u. Die 4ltr, komt omdat ik zaad genoeg had ontkiemt, en als beginneling het nog niet echt kan, selecteren, dus i.p.v. 25 stuks in 7ltr, heb ik me snel 40 stuks 4ltr gekocht, en 35 op 120-120 gezet, de rest is er bijgekomen laatste autoflower zaad. Omdat ik geen zin had in ph en ec meten en eventueel falen, gezocht en bio gevonden, simpel en doeltreffend, nu al 2 maand me aan het verdiepen in bio kweken. Groetjes
 5. Porro

  Porro's bio-aarde

  @Eagle vision thx, gebruik led inventronics g-leds target 650w(komt van greensell) De ak47 en gelato zijn gekregen fem. zaad dus ken de breeder of oorsprong niet. @greentjeonatrip thx, we doen ons best als noobie enkel nog de doseringen een beetje uitdokteren, binnen 5 weken zal ik het verschil kunnen proeven tussen bio en mineraal kweek op aarde.
 6. Porro

  Porro's bio-aarde

  Gg veldje Gelato, ak47, pp en gg, ook nog 3 autoflower nl mineraal op achtergrond Groetjes
 7. Porro

  Even voorstellen

  Thx mr green, is het de bedoeling telkens je een nieuw veldje zaait of zet een nieuwe topic maakt, of mag je gewoon in 1 topic blijven doorgaan ofte posten?
 8. Porro

  Porro's bio-aarde

  Hoi allen, Hierbij dus topic met wat ik allemaal uitspook in m'n hobbykamer. Kweek vooral voor kwaliteit; smaak, effect en geur zijn toch 3 pijlers waar ik tracht naartoe te werken. Dus aarde biologisch, omdat dit betere smaak zou opleveren. Momenteel heb ik allemaal 4ltr rootpotjes(garden high pro) neergezet (gelato,ak47,power plant, gorilla glue, amnesia auto, amnesia haze auto, white widow auto, exodus cheese auto)met plagron lightmix, aangevuld met atami wormenmest, flower saver(phc) en health start ofte buffertab 21gr(phc). Krijgen kraanwater(ph 7.2-7.5 en ec 0.9 ). Bacto en rietsuikermelasse a+ en nu in de bloei bac bloei en pk booster organisch. Tweemaal een soort thee;, colinize, fulvic 25, opf 5.2.5. en yuccah. Allen ook van phc. Dit na paar dagen enkel water te geven en de planten lichter groen werden. Morgen fotos aangezien de dames reeds slapen , groetjes.
 9. Porro

  Even voorstellen

  Bedankt allen, ga zien dat ik een dezer een verslag of dergelijke kan openen, nog even aan het kijken op het forum waar en hoe ik het moet posten, kweek op aarde met led...
 10. Porro

  Even voorstellen

  Hoi allen, Ik ben porro, hou vooral van zwaardere indica soortjes alsook is een goed haze'je smaakt ook wel eens. Ben begin juni 2019 voor het eerst begonnen met indoor kweken, had ervoor al wel is wat oudoor 1 of 2 autoflowers gezet maar was niet zo'n succes. Nu dus dik 5 maand bezig en heb de kweekmicrobe stevig te pakken, ben er eigenlijk dagelijks mee bezig, plantjes vertroetelen en intussen boeken over biologisch kweken verslinden. "Teaming with microbes aka jet bodemvoedselweb van jeff lowenfells, organic growing van karel schelfhout (ervaren nederlandse kaskweker die transitie naar bio heeft gemaakt en er zich al jaaaaaaren me bezighoud op grote schaal)" Mijn setup is een dr240w van secret jardin met daarin twee 8 bar led armaturen (wit led full spectrum). Softbox 1500m3 die nog van de hps dateert maar dan hebben we overschot voor de zomer. Ben nogal redelijk snel hooked geraakt aan de led en heb maar 1 kweek gedaan op 400w hps, nu aan de 2 de bezig die gestart was onder 600w hps en in de helft vervangen door 2 x led 650w. Ook staat er een L120 secret jardin om te voorgroeien, drogen of in de toekomst misschien een moedertje of 2 en stekjes. Hopelijk kan ik hier nog heel veel opsteken en leren van de ervaren kwekers. Groetjes en nog een fijne dag toegewenst.