Sef

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Sef

 • Rank
  Maagd
 • Birthday 12/23/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sef

  Vraagje

  Volgens mij is handel in stekken verboden maar handel in zaadjes gedoogd, ik zie er ook niks over in de regels staan behalve dat handel in het mooie middeltje zelf sws niet toegestaan is hier.
 2. Ik ben er ook zeker bij😁 wij maken er een weekend Amsterdam van!
 3. Sef

  Mijn jointje

  Om het weekend te vieren draaide ik vrijdag voor mij en een ander persoon dit. Wild herbal smoking blend met Moonshine Haze en Buddha cheese hash gedraaid in mascotte natural. (Draai altijd op de "normale" manier binnenstebuiten kan ik niet 😅) De foto is de moonshine Haze.
 4. Sef

  Top Coffeeshops! Deel ze hier!!

  Provincie: Overijssel Plaats: Zwolle Adres: Vechtstraat 98 Naam Coffeeshop: De Pijp Website: n.v.t De pijp is de nieuwste afhaalshop in Zwolle, ze zijn de enige die je tientje netjes afwegen en de medewerkers hier hebben echt verstand van hun product, ik zou De Pijp zeker aanraden als je nog niet precies weet wat je lekker vind. De sfeer hier is niet bijzonder gezzelig, de medewerkers zijn wel vriendelijk maar het interieur is strak en wit en niemand mag in of rond de coffeeshop blijven hangen. Het assortument is meestal erg goed met veel keuze aan wietjes vooral haze en ook veel keuze aan hasj. De prijs is normaal met moonshine haze als duurste voor 13eu pg.
 5. Sef

  Top Coffeeshops! Deel ze hier!!

  Provincie: Friesland Plaats: Wolvega Adres: Heerenveenseweg 12 Naam Coffeeshop: Dikrayaat Website: dikrayaat.com Echt een pareltje van een shop op een plek waar je het nooit zou verwachten, de wiet word netjes voor je afgewogen, ze hebben heerlijke koffie en de sfeer is heel relaxed door nuchtere vaste bezoekers en het vriendelijke personeel uit Wolvega. Er hangen ook 2 tv's aan de muur en ze hebben alle denkbare bordspellen voor de liefhebber. Het assortument is vrij uitgebreid met een paar vaste soortjes en een hele reeks aan specials die continu veranderen, de G-13 haze is top als vast soortje met altijd tussen de 20% tot 25% THC, ook hebben ze meestal 2 of 3 soortjes hash in huis. Alleen de prijs is wel erg hoog voor de meeste wietjes hier. 12 euro voor een ‘’normaal’’ wietje pg is hier ongeveer de standaart.
 6. Sef

  Og kush en sour diesel. Onder TL.

  Heel vet dit Thierry, ga het zeker volgen
 7. Sef

  Voorstelrondje Sef

  Bedankt voor de tips @fsmidt? Ik ben zeker van plan een fertometer aan te schaffen, ben alleen geen fan van dat 3 lampjes systeem... Online lijken ze allemaal hetzelfde te werken, zijn er geen fertometers die een precieze meting geven?
 8. Sef

  Voorstelrondje Sef

  Jazeker, Boswandeling
 9. Sef

  Voorstelrondje Sef

  Hallo allemaal, Ik ben Sef, 18 jaar. Heb vorig jaar voor het eerst 1 autoflower buiten mogen kweken en heb hiervan genoten, dit jaar wil ik weer buiten autoflower's kweken, maar met een hoop meer kennis.... Ik heb al zaden uitgekozen met hulp van een vriendelijke medewerker daar, Big Bang Autoflower en Royal Bluematic Autoflower zijn het geworden Ik heb al veel verslagen hier gelezen en hoop zo veel mogelijk te leren voor een perfecte oogst!