Johnny_the_sec2

Members
 • Content count

  579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Johnny_the_sec2 last won the day on April 23 2020

Johnny_the_sec2 had the most liked content!

Community Reputation

95 Excellent

About Johnny_the_sec2

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Johnny_the_sec2

  Verhoor bij politie, meer dan vijf buitenplanten

  Ze kunnen je zeker wel je koopwoning sluiten voor 3 maanden. Dan kan en gebeurd al bij kleine hoeveelheden. Anker en Anker is echt een waardeloos kantoor. Alleen geintreseerd in high profile media zaken. Waarom denk je dat die van der Goot Doede verdedigde. Ik kan het weten want ik heb wel eens contact met ze gehad. Niet lullig bedoelt maar ga mensen geen advies geven als je niet weet waar je het over hebt.
 2. Johnny_the_sec2

  Verhoor bij politie, meer dan vijf buitenplanten

  Niet te naïef zijn maar direct een advocaat inschakelen. Coulantie kun je bij de overheid vergeten. Al is het alleen al dat jij straks tegenover 2 man zit en jij alleen. Het is fijn om iemand naast je te hebben zitten die aan jou kant staat. Leuk dat een kennis iemand heeft die bij de politie werkt. Maar net zoals bij grote organisaties ligt het er helemaal aan wie je voor je krijgt. Dan geld ook voor een officier van justitie. Je kunt hier alsnog veel gezeik van krijgen ondanks de kleine aantallen.
 3. Johnny_the_sec2

  De nieuwe lading zaden

  Als ze dat overleven met de bladschimmel.... Heribei van leuk 5 jaar geleden.
 4. Johnny_the_sec2

  Zaden afbloei tijden

  Mooi zo. Ook beetje mooie donkere zaden? Ik zal er bij zetten dat ze er dan maar paar extra buiten soorten bij moeten doen.
 5. Johnny_the_sec2

  Zaden afbloei tijden

  In de praktijk maar 30 a 40 cm of zo. Helemaal niets XL aan. Het is wel echt de Green Possion qua geur en smaak. Prima spul komt er af maar ze blijven veel te klein. Ik heb er nog een kleine 100 liggen, als iemand er nog belang bij heeft voor een zacht prijsje stuur maar PM. Zijn uiteraard de orginele van Sweet Seeds.
 6. Johnny_the_sec2

  Zaden afbloei tijden

  Ik ga eerst mooi wachten tot jij ze binnen hebt. Dan maar eens kijken. PostNL is inderdaad drama op het moment. 4 dagen gewacht op een pakketje wat de zelfde dag nog mee is genomen bij het bedrijf door PostNL. Zal de komende weken alleen maar extra worden denk ik.
 7. Johnny_the_sec2

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Als het is zoals ik het hoop, dus straks 3 maanden droog heb je ze nog wel nodig.
 8. Johnny_the_sec2

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Hoop dat we genoeg mooie dagen hebben opgespaard voor augustus/september. Wat een verschil met de afgelopen 2 jaren. Minimaal elke week heen om water te geven of vaker. In 38 graden..... Dit is ook wel weer eens relaxt. Voor de groei is het een stuk beter.
 9. Johnny_the_sec2

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Die goede blijven gewoon liggen hoor. Ecostyle is troep.
 10. Johnny_the_sec2

  Golden heribei

  Ben benieuwd!
 11. Ziet er leuk uit. Hoop voor je dat het blijft staan. Kun je de potten niet beter wat ingraven? Dan zit je wel goed qua water.
 12. Johnny_the_sec2

  Begginertje op pad in de bossen.

  Netje er overheen is echt wel nodig. Ik heb het wel eens op de zelfde manier geprobeerd maar toe was 1/3 weg door vogels. Ook muisjes moet je inderdaad niet onderschatten. Die zijn gek op de zaadjes.
 13. Johnny_the_sec2

  Voorgroeien op de spot..?

  Ja redelijk. Alleen ze drogen natuurlijk veel sneller uit. En als ze nat zijn ook niet meer mega stevig. Wortels groeien er perfect door.
 14. Johnny_the_sec2

  Voorgroeien op de spot..?

  Nee van die cocos potjes die je direct met pot en al in de grond kunt zetten. https://www.bol.com/nl/p/grow-it-ronde-vezel-pot-8cm-48st/9200000092448901/?bltg=itm_event%3Dclick%26mmt_id%3DXqnD7KL%40lzVulzekMeHP-gAABuc%26slt_type%3Drecommendations%26pg_nm%3Dpdp%26slt_id%3Dprd_reco%26slt_nm%3Dproduct_recommendations%26slt_pos%3DC1%26slt_owner%3Dccs%26itm_type%3Dproduct%26itm_lp%3D1%26itm_id%3D9200000092448901&bltgh=hnRVEepPDctr1pj-NOxC1A.1_6_7.8.ProductImage
 15. Johnny_the_sec2

  Voorgroeien op de spot..?

  Mooie ouwe foto haha. Dat was toen geen succes om de reden die jij al zegt. Het is toen wel opgekomen maar vervolgens zijn de plantjes gefrituurd. Ik had ze toen ook in van die cocos dingen staan, ook niet echt slim. Inderdaad alleen netje doen en op een schaduwplek zetten met max paar uurtjes zon. Werkt het beste. Later nog wel succes mee gehad.