Johnny_the_sec2

Members
 • Content count

  583
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Johnny_the_sec2

 1. Johnny_the_sec2

  vervuilde buiten wiet in omloop

  Gebeurt veel met dat spul uit Albanië. Paar jaar geleden ook wel eens een partijtje gezien die duidelijk bewerkt was. De shop bleef het gewoon verkopen.....
 2. Johnny_the_sec2

  Verhoor bij politie, meer dan vijf buitenplanten

  Ze kunnen je zeker wel je koopwoning sluiten voor 3 maanden. Dan kan en gebeurd al bij kleine hoeveelheden. Anker en Anker is echt een waardeloos kantoor. Alleen geintreseerd in high profile media zaken. Waarom denk je dat die van der Goot Doede verdedigde. Ik kan het weten want ik heb wel eens contact met ze gehad. Niet lullig bedoelt maar ga mensen geen advies geven als je niet weet waar je het over hebt.
 3. Johnny_the_sec2

  Verhoor bij politie, meer dan vijf buitenplanten

  Niet te naïef zijn maar direct een advocaat inschakelen. Coulantie kun je bij de overheid vergeten. Al is het alleen al dat jij straks tegenover 2 man zit en jij alleen. Het is fijn om iemand naast je te hebben zitten die aan jou kant staat. Leuk dat een kennis iemand heeft die bij de politie werkt. Maar net zoals bij grote organisaties ligt het er helemaal aan wie je voor je krijgt. Dan geld ook voor een officier van justitie. Je kunt hier alsnog veel gezeik van krijgen ondanks de kleine aantallen.
 4. Johnny_the_sec2

  De nieuwe lading zaden

  Als ze dat overleven met de bladschimmel.... Heribei van leuk 5 jaar geleden.
 5. Johnny_the_sec2

  Zaden afbloei tijden

  Mooi zo. Ook beetje mooie donkere zaden? Ik zal er bij zetten dat ze er dan maar paar extra buiten soorten bij moeten doen.
 6. Johnny_the_sec2

  Zaden afbloei tijden

  In de praktijk maar 30 a 40 cm of zo. Helemaal niets XL aan. Het is wel echt de Green Possion qua geur en smaak. Prima spul komt er af maar ze blijven veel te klein. Ik heb er nog een kleine 100 liggen, als iemand er nog belang bij heeft voor een zacht prijsje stuur maar PM. Zijn uiteraard de orginele van Sweet Seeds.
 7. Johnny_the_sec2

  Zaden afbloei tijden

  Ik ga eerst mooi wachten tot jij ze binnen hebt. Dan maar eens kijken. PostNL is inderdaad drama op het moment. 4 dagen gewacht op een pakketje wat de zelfde dag nog mee is genomen bij het bedrijf door PostNL. Zal de komende weken alleen maar extra worden denk ik.
 8. Johnny_the_sec2

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Als het is zoals ik het hoop, dus straks 3 maanden droog heb je ze nog wel nodig.
 9. Johnny_the_sec2

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Hoop dat we genoeg mooie dagen hebben opgespaard voor augustus/september. Wat een verschil met de afgelopen 2 jaren. Minimaal elke week heen om water te geven of vaker. In 38 graden..... Dit is ook wel weer eens relaxt. Voor de groei is het een stuk beter.
 10. Johnny_the_sec2

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Die goede blijven gewoon liggen hoor. Ecostyle is troep.
 11. Johnny_the_sec2

  Golden heribei

  Ben benieuwd!
 12. Ziet er leuk uit. Hoop voor je dat het blijft staan. Kun je de potten niet beter wat ingraven? Dan zit je wel goed qua water.
 13. Johnny_the_sec2

  Begginertje op pad in de bossen.

  Netje er overheen is echt wel nodig. Ik heb het wel eens op de zelfde manier geprobeerd maar toe was 1/3 weg door vogels. Ook muisjes moet je inderdaad niet onderschatten. Die zijn gek op de zaadjes.
 14. Johnny_the_sec2

  Voorgroeien op de spot..?

  Ja redelijk. Alleen ze drogen natuurlijk veel sneller uit. En als ze nat zijn ook niet meer mega stevig. Wortels groeien er perfect door.
 15. Johnny_the_sec2

  Voorgroeien op de spot..?

  Nee van die cocos potjes die je direct met pot en al in de grond kunt zetten. https://www.bol.com/nl/p/grow-it-ronde-vezel-pot-8cm-48st/9200000092448901/?bltg=itm_event%3Dclick%26mmt_id%3DXqnD7KL%40lzVulzekMeHP-gAABuc%26slt_type%3Drecommendations%26pg_nm%3Dpdp%26slt_id%3Dprd_reco%26slt_nm%3Dproduct_recommendations%26slt_pos%3DC1%26slt_owner%3Dccs%26itm_type%3Dproduct%26itm_lp%3D1%26itm_id%3D9200000092448901&bltgh=hnRVEepPDctr1pj-NOxC1A.1_6_7.8.ProductImage
 16. Johnny_the_sec2

  Voorgroeien op de spot..?

  Mooie ouwe foto haha. Dat was toen geen succes om de reden die jij al zegt. Het is toen wel opgekomen maar vervolgens zijn de plantjes gefrituurd. Ik had ze toen ook in van die cocos dingen staan, ook niet echt slim. Inderdaad alleen netje doen en op een schaduwplek zetten met max paar uurtjes zon. Werkt het beste. Later nog wel succes mee gehad.
 17. Johnny_the_sec2

  Coffeeshop kwaliteit hasj maken

  Met hoeveel gram materiaal had je die 5gr? Dat apparaat is gewoon een campingwasmachine. Er zijn ook niet speciale soortjes om hash te maken. Als er maar THC opzit. RQS wil gewoon van die soorten af.
 18. Johnny_the_sec2

  Teken alarm

  Prachtige kat Stoney!
 19. Johnny_the_sec2

  Beat in 2020

  Is echt niet zo bij alle soorten. Mighty gold is toch wel een goed soortje en meeste daarvan is half september klaar. Op wat uitzonderingen na.
 20. Johnny_the_sec2

  Zorg..... dat je niet het haasje bent....

  Ik heb wel eens gezien dat er stuk of 30 slaps dreven in het kanaal waar ik aan het vissen was. Juist die slaps zijn makkelijk weg te werken en wegen niets als er geen vocht meer in zit. Aan de andere kant ook wel eens aarde gedumpt, dan wel op een boerenakker en ff flink er in harken.
 21. Johnny_the_sec2

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  Euro per meter is niet te duur toch? Kijk maar eens wat een rolletje van 10 meter bij de Gamma kost!
 22. Johnny_the_sec2

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  Met alle respect maar dat is een soortje die misschien 10 jaar geleden leuk was, tegenwoordig zijn er veel leukere soorten op de markt dat die Deense zaden van toen. Ik heb nog een hoop (ergens als ik ze weer kan vinden) van die zaden liggen. Als je ze wilt hebben S37 geef maar een gil.
 23. Johnny_the_sec2

  HPS lamp brand gevaarlijke situatie

  Gyro Gearloose heeft het juist. Daarnaast altijd krimp kabelschoentjes gebruiken. Waarom zit die wel om de aardedraad? Omdat die achter een schroefje moet?
 24. Johnny_the_sec2

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  Beheerders zijn nooit blij als ze een spotje vinden.
 25. Johnny_the_sec2

  JW's eerste guerilla avontuur

  Dat klinkt al beter als op de eerste foto. Daar lijkt ook een vossen of dassen hol te zitten. Daar wil je ook niet voor kweken en trekt ook mensen of beheerders aan.