Rastastino

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Rastastino

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rastastino

  1st indoor project met 200 w led

  Deze foto's zijn van achter het overpotten. Kheb besloten om de 2 lemon ogk in de tent tehouden(links op foto) samen met de White berry en de gorilla(midden) amne stekjes (rechts) . De ogk staat gepland in de volle grond inde tuin en de sweet deep grape fruit in een 40 of 50 liter pot. En op de guérilla spot heb ik een blackberry kush en super skunk gepland. gekregen van een vriend. Kzag dat er ook bloeihaartjes aan de amnesia stekjes komen xs. Khoop dat ze terug zal groeien.
 2. Rastastino

  1st indoor project met 200 w led

  Heb toch bladproblemen gekregen. Kdenk door teweinig water voeding of calmag probleem met led. Khad juist een beetje purezym en power roots gegeven 1ml op op 1l. Bij de bladproblemen heb ik gestart met 1. 5 ml groei toevoegen 0.5 ml Sugar Royal en 0.5ml calmag van bac dat ik ernog bij gekocht heb. Kzag wel beterschap maar toch besloten om ze over tepotten naar 9 L pot.
 3. Rastastino

  1st indoor project met 200 w led

  Kheb de familie wat vergroot. Kheb een aantal stekjes besteld en nog nieuwe ontkiemt voor buiten. 6 amnesia 1 og kush 1 amnesia haze auto 1 think big en een glue berry og. Die laatste kwam uit een soortje van Holland maar zal deze op een veilige plaats zetten waar ze niet in de buurt komen van me kindjes.
 4. Rastastino

  1st indoor project met 200 w led

  Hier zijn we weer. Na een slechte ontkieming en een accident heb ik nog 6 kindjes over. 1 og k 2 lemon og waarvan 1 met geboorte afwijking en gevallen toen hij buiten stond met het mooie weer. 1 white berry 1 gorilla de grootste En 1 sweet deep grapefruit. Zijn de survivors. Kheb ze in een 2.5l pot gestopt met wat Hydro korrels op de bodem en aarde mengeling gemaakt met perliet erdoor. Nu heb ik me wel bedacht dat dit meschien niet de beste potten zijn omdat ik eigelijk niet meer wou overpotten. Door de slechte ontkieming ben ik ook gestart voor het buitenseizoen. Maar zal best een nieuw topic starten daarvoor.
 5. Hierbij start ik mijn 1ste indoor kweek. Na veel lezen en opzoeken heb ik een secret jardin tent van 6o cm op 1.20m gekocht voor de tgl 220 led lamp. Afzuiger van winflex met 185m3. + regelaar En plagron terra voeding. Nu heb ik 3 white berry's, 2 lemon og kush. 2 goriila glues. 1 sweet deep grapefruit,1 fruit chronic juice. En 1 sour blueberry en 1 og kush beginnen ontkiemen. De og k en nog een wijfje zijn normaal voor buiten. Maar we zien 1st hoe alles verloopt 😁
 6. Rastastino

  Nieuwe

  Wat me tot nu toe het meeste beviel buiten was de og kush van reserva privada die was top
 7. Rastastino

  Nieuwe

  Auto Lennon van pyramid seeds Himalayan orange diesel van short stuff En goriila glue 4 van expert seeds Allemaal buiten.
 8. Rastastino

  Nieuwe

  Hallo Achter enkele jaren buiten kweken guerilla en in de tuin en teleurgesteld te zijn geweest door Herman de shemali ( feminesed zaadjes) zal ik nu een tentje proberen zetten achter veel opzoek werk.