Anonymous

Members
 • Content count

  654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Anonymous last won the day on July 10 2021

Anonymous had the most liked content!

Community Reputation

140 Excellent

About Anonymous

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anonymous

  Guerilla 2022

  Mooi hoor! En leuk qua spreiding met soortjes
 2. Anonymous

  Guerilla 2022

  Dikke spot man! Ziet er goed uit zo ! Nu begint het leuke werk ! Succes
 3. Anonymous

  Guerilla 2022

  Ik zou voor een das zijn gaan Of als er otters in de buurt voorkomen? Vind die er ook wel op lijken
 4. Anonymous

  Buitenkweek 2022

  Kopertape vind ik echt een onzinnig product . Net als die slakkenkorrels zonder metaldehyde.. Het lijkt leuk en het verkoopt maar werken doet het niet. Laatst weer een doosje blauwe korrels gehaald en zet dit jaar ook biervallen. Zag deze week bij de action van die wespenvangers.. Die gele dingen eruit halen en vullen met bier en klaar. als het goed is een werkende straal van 3meter rondom het potje.. Knoflook of neem oplossing wil ook wel helpen tegen andere beestjes
 5. Anonymous

  Guerilla 2022

  Wat zonde van je werk @Bonsjoer Ken dat gevoel maar al te goed.. maar wat Vos zegt, nooit opgeven! Heb zelf ook het 1 en ander wel meegemaakt. Vooral met muizen en vogels die kiempjes sloopten of hele mieren koloniën die de aarde om de wortels vandaan trokken en zo (rootrainers leeg haalden) maar pissebedden.. die nog niet **Welke schade kunnen pissebedden veroorzaken? In principe zijn de kleine beestjes ongevaarlijk voor mens en dier. Alleen als ze in grote aantallen aanwezig zijn, kunnen ze door vreterij aan (kiem)planten schade aanrichten. (Bron)** Wat misschien een idee kan zijn betreft het voorgroeien is greenspan. Hiervan kun je een strook halen en zelf een klein kasje maken bvb.. kunnen je buren niet doorheen kijken. Het gaat vaak echt om de kiempjes die het gevaar lopen.. Zodra ze de hoogte hebben zoals hierboven dan zijn ze al vrijwel niet meer in trek voor muizen etc.. is mijn ervaring. Het gaat echt om die eerste week/ paar dagen.. Ik durf er wel wat tussen te leggen dat die plantjes die hierboven nog staan, gewoon onaangetast zullen blijven (door de pissebedden). Het lijkt mij enorm lastig die pissebedden te weren. Dus de eerste week elders voorgroeien zou ik dan toch wel aan denken.
 6. Er is inderdaad zo veel keus.. en ook niet echt goedkoop om het allemaal 'ff te testen' Damiana zou ik wel willen proberen maar echter nog niet gedaan.. Het zal toch ook wennen worden maar de ervaringen online lijken goed. Hier dag 219 van het niet roken Maar rook nog wel mijn jointjes met minimaal shag er in.. Heel fout al moet ik zeggen dat ik ondanks de shag in de joint totaal geen behoefte naar nicotine voel. (Rook vaak ff 1 voor het slapen). Maar nooit gerookt voor de nicotine eigenlijk.. Maar toch zonde.. wil er gewoon helemaal van af dus houd mij ook aanbevolen voor tips
 7. Anonymous

  Buitenkweek 2022

  Lekker bezig al Massa! Benieuwd wat het zal brengen Hier ook op Koningsdag begonnen met de auto's omdat de rookvoorraad bijgevuld moet worden haha Mag ik vragen wat voor lamp je gebruikt hebt op hoeveel uren? Succes dit jaar!
 8. Anonymous

  Forum suggesties,

  @Tune Haha bedankt ! Was ook maar een suggestie
 9. Anonymous

  Forum suggesties,

  Misschien een idee om ook dark-theme aan te kunnen zetten op het forum? Lekker rustig voor de oogjes. Persoonlijk pas ik het toe waar kan ivm 'spinnetjes' in het zichtveld en bij donkere achtergrond valt dit weg
 10. Anonymous

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Leuk dat je hier ook mee bezig bent man! Hoop dat je genoeg (vruchtbaar) stuif kunt verzamelen
 11. Anonymous

  Vroegtijdig handelen bij bezoekers/rippers

  Gelukkig maar.. ! Nederland is maar klein. Bijna overal komen mensen.. 2 jaar terug is er wild gekampeerd tot op 5 meter van mijn spotje.. bleef wel staan.. Meermaals spots ontdekt (wel eens een briefje.. of wat topjes weg.. of zelfs face tot face..) maar toch al die keren kunnen oogsten. Bij ontdekking ben je gewoon klaar.. Jij hebt ook geen grote aantallen en gaan ze echt geen onderzoek naar verrichten. Dan kun je je energie misschien beter stoppen in 3 x zoveel plekjes. Wildcam is leuk maar ook niet alles.. Kan ook gejat worden en kun je zelf ook perongelijk op staan qua beeld of geluid (of vingerafdrukken) je snapt wel.. Soms denk je al je beelden te hebben gewist.. maar blijkt niet altijd zo te zijn.. Alles wat jij inzet 'tegen'... kan ook tegen jou gaan werken..
 12. Anonymous

  Vroegtijdig handelen bij bezoekers/rippers

  De intentie zal goed zijn maar in praktijk vraag ik mij af wat de meerwaarde gaat zijn voor je. Planten verplaatsen is niet ideaal. Geeft stress. Op geurilla zul je dan al in potjes moeten kweken en bij verplaatsing zul je ook wortels afbreken die door de pot geschoten zijn.. En dus ook niet de vollegrond voordelen.. Planten verplaatsen na ontdekking.. tja ik begin er niet aan Dan kan je beter beide plekjes wat planten zetten en dan goed.. en kijken waar het schip strand. 'Zou zelf ook geen telefoon of portemonnee achter laten.. Zit ook geur aan wat een dier eventueel interessant gaat vinden en er wat mee gaat 'spelen' waardoor jij denkt dat er iemand op je spot geweest is.. Ook die takjes-techniek.. tja.. zeg jij maar wie of wat dat takje heeft doen laten bewegen.. blijft altijd gissen. Idem voor visdraadjes.. En is alles weg, gesloopt/ vernield.. dan heeft zo'n takje weinig nut gehad want ook al constateer jij dit op de weg er naar toe.. je gaat er toch heen om te kijken. En anders zou ik het heel dom vinden om op basis van 1 of enkele takjes te doen laten besluiten niet meer te gaan kijken.. dan kun je beter wat anders gaan doen denk ik Als ik op mijn spot aan het werk ben wil ik alles behalve een drone boven mij hebben vliegen.. Op het moment van vliegen heb je maar een klein scherm ter beschikking waar je lastig alle details op kunt zien. Want wil je dat het geluid niet te horen is zul je wel een stukje omhoog moeten.. En werken en vliegen (uitkijken) gaat niet samen. Wel zou je bij ernstige twijfel eerst een verkenningsronde kunnen vliegen een dag voor je er heen gaat bvb. Valkuil zou ik sterk willen afraden. Waar denk jij aan dan? Een kuil waar je niet meer uitkomt? Waar je je benen in breekt? Waar er spikes (ijzer) op de bodem liggen? Hier zou ik echt niet aan beginnen man! Denk ook aan al het wild wat er in vast kan komen.. en daarmee ook de aandacht trekt bovendien. Mocht je plek (en jij) gepakt worden met dit soort praktijken dan zit je niet lekker. Dit bericht komt je misschien nog wel bekend voor.. uit Limburg Celstraf voor maker valkuilen | Trouw Er was 4 jaar cel geëist.. en terecht als je het mij vraagt! Deze erbij Na kuilen met pennen nu ook valstrikken in Heldense bossen • Bokt.nl "Onlangs werd een kuilengraver betrapt, maar volgens de politie heeft hij niets te maken met de gevaarlijke kuilen. In het belang van het onderzoek werd niet bekendgemaakt waarop die conclusie is gebaseerd." Nou wat zou hij aan het doen zijn geweest Je brengt gewoon zoveel ellende mee met dit soort praktijken.. Dus AUB niet doen! Een camera is nog altijd het duidelijkst.
 13. Anonymous

  Guerilla 2022

  Bonsjoer man! Leuk dat je ook je avonturen wilt gaan delen hier! Succes met de voorbereidingen !
 14. Anonymous

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Je bent nog steeds lekker aan de gang daar. En ik zie het nu al voor me met dat net een zee van toppen. En lekker aan het vermeerderen allemaal... mooi! Die Mega was echt heerlijk! 1 jaartje mogen kweken en toen was er niet meer aan de zaden te komen helaas. Nooit zulke compacte topjes gehad van buiten zoals ik het mij herinner. Al was de 'Extrema' ook als steen maar ook na 1 jaar geen zaden meer van te krijgen.