Anonymous

Members
 • Content count

  629
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Anonymous last won the day on July 10 2021

Anonymous had the most liked content!

Community Reputation

109 Excellent

About Anonymous

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anonymous

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Leuk dat je hier ook mee bezig bent man! Hoop dat je genoeg (vruchtbaar) stuif kunt verzamelen
 2. Anonymous

  Vroegtijdig handelen bij bezoekers/rippers

  Gelukkig maar.. ! Nederland is maar klein. Bijna overal komen mensen.. 2 jaar terug is er wild gekampeerd tot op 5 meter van mijn spotje.. bleef wel staan.. Meermaals spots ontdekt (wel eens een briefje.. of wat topjes weg.. of zelfs face tot face..) maar toch al die keren kunnen oogsten. Bij ontdekking ben je gewoon klaar.. Jij hebt ook geen grote aantallen en gaan ze echt geen onderzoek naar verrichten. Dan kun je je energie misschien beter stoppen in 3 x zoveel plekjes. Wildcam is leuk maar ook niet alles.. Kan ook gejat worden en kun je zelf ook perongelijk op staan qua beeld of geluid (of vingerafdrukken) je snapt wel.. Soms denk je al je beelden te hebben gewist.. maar blijkt niet altijd zo te zijn.. Alles wat jij inzet 'tegen'... kan ook tegen jou gaan werken..
 3. Anonymous

  Vroegtijdig handelen bij bezoekers/rippers

  De intentie zal goed zijn maar in praktijk vraag ik mij af wat de meerwaarde gaat zijn voor je. Planten verplaatsen is niet ideaal. Geeft stress. Op geurilla zul je dan al in potjes moeten kweken en bij verplaatsing zul je ook wortels afbreken die door de pot geschoten zijn.. En dus ook niet de vollegrond voordelen.. Planten verplaatsen na ontdekking.. tja ik begin er niet aan Dan kan je beter beide plekjes wat planten zetten en dan goed.. en kijken waar het schip strand. 'Zou zelf ook geen telefoon of portemonnee achter laten.. Zit ook geur aan wat een dier eventueel interessant gaat vinden en er wat mee gaat 'spelen' waardoor jij denkt dat er iemand op je spot geweest is.. Ook die takjes-techniek.. tja.. zeg jij maar wie of wat dat takje heeft doen laten bewegen.. blijft altijd gissen. Idem voor visdraadjes.. En is alles weg, gesloopt/ vernield.. dan heeft zo'n takje weinig nut gehad want ook al constateer jij dit op de weg er naar toe.. je gaat er toch heen om te kijken. En anders zou ik het heel dom vinden om op basis van 1 of enkele takjes te doen laten besluiten niet meer te gaan kijken.. dan kun je beter wat anders gaan doen denk ik Als ik op mijn spot aan het werk ben wil ik alles behalve een drone boven mij hebben vliegen.. Op het moment van vliegen heb je maar een klein scherm ter beschikking waar je lastig alle details op kunt zien. Want wil je dat het geluid niet te horen is zul je wel een stukje omhoog moeten.. En werken en vliegen (uitkijken) gaat niet samen. Wel zou je bij ernstige twijfel eerst een verkenningsronde kunnen vliegen een dag voor je er heen gaat bvb. Valkuil zou ik sterk willen afraden. Waar denk jij aan dan? Een kuil waar je niet meer uitkomt? Waar je je benen in breekt? Waar er spikes (ijzer) op de bodem liggen? Hier zou ik echt niet aan beginnen man! Denk ook aan al het wild wat er in vast kan komen.. en daarmee ook de aandacht trekt bovendien. Mocht je plek (en jij) gepakt worden met dit soort praktijken dan zit je niet lekker. Dit bericht komt je misschien nog wel bekend voor.. uit Limburg Celstraf voor maker valkuilen | Trouw Er was 4 jaar cel geëist.. en terecht als je het mij vraagt! Deze erbij Na kuilen met pennen nu ook valstrikken in Heldense bossen • Bokt.nl "Onlangs werd een kuilengraver betrapt, maar volgens de politie heeft hij niets te maken met de gevaarlijke kuilen. In het belang van het onderzoek werd niet bekendgemaakt waarop die conclusie is gebaseerd." Nou wat zou hij aan het doen zijn geweest Je brengt gewoon zoveel ellende mee met dit soort praktijken.. Dus AUB niet doen! Een camera is nog altijd het duidelijkst.
 4. Anonymous

  Guerilla 2022

  Bonsjoer man! Leuk dat je ook je avonturen wilt gaan delen hier! Succes met de voorbereidingen !
 5. Anonymous

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Je bent nog steeds lekker aan de gang daar. En ik zie het nu al voor me met dat net een zee van toppen. En lekker aan het vermeerderen allemaal... mooi! Die Mega was echt heerlijk! 1 jaartje mogen kweken en toen was er niet meer aan de zaden te komen helaas. Nooit zulke compacte topjes gehad van buiten zoals ik het mij herinner. Al was de 'Extrema' ook als steen maar ook na 1 jaar geen zaden meer van te krijgen.
 6. Anonymous

  2022 outdoor!

  Hee!, Tof dat je het weer gaat oppakken en al een mooie spot achter de hand hebt. Leuke spot met 5 dikke dames op grote potten Wat vind je lekker om te roken? En wil je het liefst 5 verschillende voor de afwisseling? Heel veel goede Fem zaden zijn er (nog) niet voor buiten. Na dit jaar meer hopelijk Succes !
 7. Witte teken nog nooit gezien (gelukkig?!) albino teek.. ze zullen er vast bijzitten. Mannetjes geheel zwart en kleiner dan vrouwtjes Vrouwtjes dus iets groter (volwassen) en rood achterlijf.
 8. Anonymous

  2021

 9. Anonymous

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  @fsmidt Geen woorden voor.. Alle sterkte toegewenst
 10. Anonymous

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  6 x Golden Heribei 7 april nat gelegd - 1 in de kas en 5 onder kunstlicht 250W 15 mei naar buiten - 19 mei niets te zien qua bloei? en 29 mei 2 van de 3 in bloei? Mag ik vragen of die niet bloeiende vanuit de kas kwam? En wat er met die andere 3 is gebeurd ? Wel interessante info @wiet61
 11. Anonymous

  Tip ! Nu Inzaaien/ontkiemen

  @DeVos Zo dacht ik er precies over. Gisteren de boel nat gelegd
 12. Anonymous

  Serious Outdoor 2021

  @wiet61 Geen grote neusgaten !
 13. Anonymous

  De nieuwe lading zaden

  Klopt is erg soort afhankelijk.. Ik heb er tot noch toe ook nog geen hinder aan ondervonden
 14. Anonymous

  De nieuwe lading zaden

  @goriilaunit Waarom 1 tak en niet heel de plant dan?