Anonymous

Members
 • Content count

  566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Anonymous last won the day on July 19 2020

Anonymous had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

About Anonymous

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anonymous

  Guerilla verslag

  Ah S37 was mij al voor. Idd die blauwe tl's zijn veel beter. Topaarde droogt wel snel op met tl er vlak boven. Je zou bvb nog folie kunnen spannen om die bekers en alleen het plantje er net door kunnen laten gaan.. scheelt ook weer. Buiten drogen kan (deels) soms wel soms niet.. Hangt net even af van de lv. Hoe ga jij checken op menselijke activiteit?
 2. Anonymous

  Beat for wiet 2021

  Tof dat je (nu) alweer een verslag bent begonnen man! de helft van de winter achter ons, de dagen worden langer en de kriebels zullen meer en meer opkomen Alles succes met de voorbereidingen.
 3. Anonymous

  tussendoortje

  Interessant en leerzaam topic Fsmid. Het gaat je goed af ook Fijn dat je de temperatuur weer onder controle hebt gekregen. Die genetica en kruizingen is een hele materie. Ooit goed in verdiept maar ebt ook wel weer gauw weg Moet dat ook snel weer eens opfrissen.
 4. Anonymous

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Heel veel meer zon nóg veel fijner Begin al helemaal te verbleken zeg! Dacht dat ik corona had haha.. blijkt het vitamine D tekort Als de rot maar meevalt. Dan krijg ik hopelijk weer wat kleur
 5. Anonymous

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  Jaa klopt man. Dat hebben we in de afgelopen droge jaren mee mogen maken. Was ook meer met het oog op de duur van afgifte Omdat je dan in de bloei die 6 tot 8 weken pakt.. komt er dus veel in een korte tijd vrij. En dat het elkaar dan niet (te veel) overlappen gaat. Of je met de veel stikstof afgifte blijft zitten in de bloeiperiode.. Dan is het precies wat jij zegt.. voor de 'laatste moment' plekkies.. Organisch heb je op de lange termijn wat meer aan Kon dat echt merken op een zanderige plek. Na een paar jaar flink investeren bruiste het van het leven.
 6. Anonymous

  Derde poging buitenkweek

  Hallo, Groeivoeding is niet bevorderlijk in de bloei. Je zou wat extra P en K mee kunnen geven. Ik gok dat deze richting eind november klaar gaat zijn.
 7. Anonymous

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  Als je er maar 1 vond is er niets aan de hand.. hij bloeit nu ook een week of 3/4 heh? Zo lang heeft dat zaadje ook wel gerijpt (is hij in de maak bij de plant). No worries zou ik zeggen Ik heb elk jaar wel een zaadje her of der.. hoort er wat bij. Bij binnenwiet uit de shop vind je toch ook af en toe eens een zaadje
 8. Anonymous

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  Ja toch! Goeie instelling man. Binnen op led is ook mooi werk
 9. Anonymous

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  Hee man Mooie planten heb je! Wel gewaagde soorten maar leuk om te aanschouwen Zonde van de plant bij je maat. Misschien met wat wonden balsem en goed binden dat je het nog wat kunt redden
 10. Anonymous

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  Wil die Osmocote ook wel eens gaan toepassen. Welke verhouding had je? Deze in februari/ maart op de spot de grond in en dan Deze voor de bloei ? Wel absurd duur Bijna €400 voor 2 zakkies..
 11. Anonymous

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  @sjaakjebonenstaakje Die staan er prachtig mooi bij maat! Hele mooie gezonde planten heb je. Petje af hoor
 12. Anonymous

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Aii jammer! Mja,, that's guerilla. Volgend jaar ook maar zo'n projectje erbij
 13. Anonymous

  Auto xtreme bijna ready 4 harvest

  Binnen is het toch ook zo dat bij pakweg 26 graden of warmer de toppen wat meer fluffy blijven? In combinatie met de zwarte pot - kokende wortels? Maar qua topopbouw.. verwacht ik daar ook geen dikke compacte toppen van. Ziet er wel heerlijk uit. En thanks voor het delen sws!
 14. Anonymous

  Wat nou als..

  Wat ontzettend ruk Jay! Het zit je inderdaad weer eens niet mee 2021 weer volle bak?
 15. Anonymous

  Mijn wiet plantjes

  Die halen de 5 meter wel Maar oogst je werkelijk altijd na een week of 4 bloei?