Anonymous

Members
 • Content count

  560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Anonymous

 1. Anonymous

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Heel veel meer zon nóg veel fijner Begin al helemaal te verbleken zeg! Dacht dat ik corona had haha.. blijkt het vitamine D tekort Als de rot maar meevalt. Dan krijg ik hopelijk weer wat kleur
 2. Anonymous

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  Jaa klopt man. Dat hebben we in de afgelopen droge jaren mee mogen maken. Was ook meer met het oog op de duur van afgifte Omdat je dan in de bloei die 6 tot 8 weken pakt.. komt er dus veel in een korte tijd vrij. En dat het elkaar dan niet (te veel) overlappen gaat. Of je met de veel stikstof afgifte blijft zitten in de bloeiperiode.. Dan is het precies wat jij zegt.. voor de 'laatste moment' plekkies.. Organisch heb je op de lange termijn wat meer aan Kon dat echt merken op een zanderige plek. Na een paar jaar flink investeren bruiste het van het leven.
 3. Anonymous

  Derde poging buitenkweek

  Hallo, Groeivoeding is niet bevorderlijk in de bloei. Je zou wat extra P en K mee kunnen geven. Ik gok dat deze richting eind november klaar gaat zijn.
 4. Anonymous

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  Als je er maar 1 vond is er niets aan de hand.. hij bloeit nu ook een week of 3/4 heh? Zo lang heeft dat zaadje ook wel gerijpt (is hij in de maak bij de plant). No worries zou ik zeggen Ik heb elk jaar wel een zaadje her of der.. hoort er wat bij. Bij binnenwiet uit de shop vind je toch ook af en toe eens een zaadje
 5. Anonymous

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  Ja toch! Goeie instelling man. Binnen op led is ook mooi werk
 6. Anonymous

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  Hee man Mooie planten heb je! Wel gewaagde soorten maar leuk om te aanschouwen Zonde van de plant bij je maat. Misschien met wat wonden balsem en goed binden dat je het nog wat kunt redden
 7. Anonymous

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  Wil die Osmocote ook wel eens gaan toepassen. Welke verhouding had je? Deze in februari/ maart op de spot de grond in en dan Deze voor de bloei ? Wel absurd duur Bijna €400 voor 2 zakkies..
 8. Anonymous

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  @sjaakjebonenstaakje Die staan er prachtig mooi bij maat! Hele mooie gezonde planten heb je. Petje af hoor
 9. Anonymous

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Aii jammer! Mja,, that's guerilla. Volgend jaar ook maar zo'n projectje erbij
 10. Anonymous

  Auto xtreme bijna ready 4 harvest

  Binnen is het toch ook zo dat bij pakweg 26 graden of warmer de toppen wat meer fluffy blijven? In combinatie met de zwarte pot - kokende wortels? Maar qua topopbouw.. verwacht ik daar ook geen dikke compacte toppen van. Ziet er wel heerlijk uit. En thanks voor het delen sws!
 11. Anonymous

  Wat nou als..

  Wat ontzettend ruk Jay! Het zit je inderdaad weer eens niet mee 2021 weer volle bak?
 12. Anonymous

  Mijn wiet plantjes

  Die halen de 5 meter wel Maar oogst je werkelijk altijd na een week of 4 bloei?
 13. Anonymous

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  Paars is vaak extra smaakvol Net als bij de Ierdbei bvb.. groene variant is goed maar de paarse.. En rot ook een stuk minder snel is mijn ervaring.
 14. Anonymous

  bonjour!

  Heb die 'fout' ook wel gemaakt ja met die cocos. Wat Vos zegt, op de (klei) spot in een gat .. prima.. liefst alsnog spoelen dan ja. Stekgrond zocht ik laatst ook.. bijna nergens te vinden dat spul. Toen bij de laatste winkel raak... 7 euro per 20 liter Die Mafjes gaan super lekker! Wat zeggen ze dan altijd ook al weer? Geniet er van, voor je het weet zijn ze groot Komt goed !
 15. Nachtvissen Heerlijk! Binnenkort even een sessie draaien! Vandaag 1 ver'neu*t' maar dat gaan we goedmaken
 16. Anonymous

  Eerste micro zadenkweek!

  Spannende fase! Ik duim met je mee
 17. Waar het hart vol van is...
 18. Anonymous

  Eerste micro zadenkweek!

  Klopt zo deed ik het wel Versneld drogen door middel van die korrels is denk ik nog beter ja. Dat het stuif iets actiever (verser) blijft. Het is voor mij ook nog steeds oefenen. Gelukkig wel resultaat gehad en da's goed voor de motivatie.
 19. Anonymous

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  2 op elkaar.. niet echt handig maar het kan wel. Oh ik las nog twijfel over bestellen etc.. had het ook over auto's maar dan niet Succes iig
 20. Anonymous

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Vet project!! Heel veel zin om deze te volgen ! Bedankt voor het delen en alvast alle plezier en succes gewenst! Mooie ruime potten. Halen jullie de onderkanten eruit? Tip van die ouwe is om een randje van de bodem te laten zitten. Anders zakt je pot steeds dieper weg. Als je wilt, heb ik misschien wel wat zaadjes voor je? Vorig jaar 3 verschillende gemaakt (fem). Vind het wel uitdagend zo in het moeras. Wel wil ik je er vast op attenderen om zo'n hoedje te halen met vliegengaas (en oordoppen ) je wordt horendol van die muggen op zo'n zomeravond. En het zal er ook wel sterven van de teken? goed op letten Nou stoeltje gezet hoor!
 21. Anonymous

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Het begint al weer lekker uit te drogen allemaal ja! Maar de start van vorig jaar was nog vele malen gekker. Toen zat het grondwater al veel te laag. Heb het idee dat het grondwaterpijl nu nog wel aardig goed is. Maar komende 2 weken geen drup in de voorspelling redelijk zon en meer oostenwind..
 22. Anonymous

  Teken alarm

  Wie geloofd het RIVM nog vandaag de dag.. Meeste teken heb ik op mijn boven lichaam.. Tot mijn middel alles afgesloten.. hermetisch 'Tis vaak toch het grondwerk of ''ff'' je broek aanraken.. waardoor die dingen via je armen bij je nek komen.. dan bij de okselrand of in de nek gaan zitten. mooi kut want daar kom je zelf ook onmogelijk bij.
 23. Anonymous

  Beat in 2020

  MG ook wel eens balletjes in gezien dacht ik? Sowieso meerdere pheno's maar het is een optie.. Zelf niet zo'n fan van. Zat volgens mij 3 weken verschil in afbloei ongeveer.
 24. Anonymous

  Teken alarm

  'Ben goed op de hoogte dus. Wat voor nieuws heb jij gehoord dan? Zitten wel onwaarheden in. B.v.b 6 maanden tot een jaar klachten houden.. Kan uit eigen ervaring zeggen dat dat niet klopt. Sowieso met die behandeling klopt niks van. Elke dokter doet maar wat.. En ze testen je niet na de tijd. Ben ook al vaak teruggegaan met het verhaal dat het allemaal niet over is. Het enige wat ze dan zeggen is: Ja dan moet je opnieuw de molen door.. en de uitkomst weet je al omdat Lyme nog steeds niet erkend wordt. Al zijn we goed in de richting nu geloof ik. Het is niet voor niets dat Duitsland anders test en behandelingen daar via het infuus gaan en wel een jaar kunnen duren. Als alles met ("tot max een maand'') antibiotica pilletjes had gekund dan deden ze het niet. Iig 2 rode kringen gehad en wel +- 1000 teken vast gehad gok ik. Wel dagen gehad dat ik er 25+ uittrok. En de ochtend erop vond je er opnieuw weer een aantal... Soms check je nog zo goed en dan de volgende dag bingo. Be Carefull allemaal. Broek bij de sokken in en Deet NIET op de huid als het ff kan.. Krijg je geen lyme maar kanker.. schiet niet echt op dan. Ze komen van onderaf.. dus broek bij de sokken in en dat misschien goed inspuiten.. Iedere keer wanneer je bukt en je armen je broek raken bvb... gelijk armen tussendoor checken! Dikke teken zijn makkelijk en voel je ook lopen maar die 1e jaars.. vaak niet en moeilijk om te verwijderen.
 25. Anonymous

  Beat in 2020

  Leuke plannen! Mag ik vragen welke soorten je inzet? Je zoekt nog een semi autoflower,/ Fast Dysel misschien een idee? Doe je nog iets tegen konijnen/ reeën of slakken? Alle succes en plezier gewenst