Deepeasy

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Deepeasy last won the day on March 29

Deepeasy had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Deepeasy

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Deepeasy

  24k Gold

  Vandaag toevallig eerste bloei haren gezien! maar ze is zo belachelijk gegroeid, had haar nog eerder op 12/12 moeten zetten...
 2. Deepeasy

  5 x Amnesia onder 600W clu048 1212

  Gebruik je de reguliere of de xl tensiometer voor zo'n bak? Ik moet er zelf nog 1 aanschaffen en vraag me af of de reguliere voldoende is in een bak van 171 liter.
 3. Deepeasy

  24k Gold

  Van Thanks, ze groeit echt als een trein. Zeer blij met de voortgang.
 4. Deepeasy

  24k Gold

  Groeit echt als een trein en persoonlijk zeer tevreden met de voortgang. Ook maar meteen besloten om hem nu al op 12/12 te doen met in m’n achterhoofd dat hij nog 2 weken door groeit.
 5. Deepeasy

  24k Gold

  Gister is mijn 171 liter smartpot gearriveerd, nu nog aarde... Uiteindelijk de makkelijke moestuinmix bij de intratuin gekocht 😂 Ritje growshop is al gauw 40km heen en daarnaast weiger die belachelijk hoge verzendkosten te betalen. Dus dit leek me een mooie tussen oplossing haha. Ze krijgt nu 18 uur licht en extra rood 15 min voor en na.
 6. Deepeasy

  Gebruiksaanwijzing Omnipotent planten voeding.

  En waar is omnipotent verkrijgbaar?
 7. Deepeasy

  24k Gold

  Onderstaande dames gaan vandaag om. 4 x speedy Chili! In 2 maanden en 10 dagen opgekweekt van zaad tot oogst. Dit is by far m’n snelste kweek tot nu toe. Mijn huidige setup bestaat uit een 80x80x180 icm een mars hydro Tsw 2000 Mijn volgende kweek wordt deze dame. Ik ga haar neerzetten in een 171 liter smart pot, maar voorlopige met deze temperaturen groeit ze lekker in de buitenlucht.
 8. Deepeasy

  Hey! Patrick hier

  Thanks guys, ik zal de voortgang van m’n huidige kweek nog even delen!
 9. Deepeasy

  Hey! Patrick hier

  Dit is mijn huidige kweek trouwens!
 10. Deepeasy

  Aarde kweek

  Wat voor soort aarde wordt hier geadviseerd? Ik heb mijn laatste kweek gedaan op de royalmix van plagron, maar ik wil mijn volgende kweek in een smartpot van 171 liter doen en dan wordt de royalmix toch wel snel een dure bedoeling.
 11. Deepeasy

  Hey! Patrick hier

  Hoi Allemaal, Patrick -> 35 lentes jong. Sinds ik merkte dat ik op de middelbare school mijn astma veel beter onder controle had met wiet rook ik fulltime :) Kweek nu een aantal jaartjes met LED -> Mars Hydro tsw 2000 Echt lukken wil het nog niet echt, heb een klein tentje van 80x80 en mijn gemiddelde opbrengst is zo'n 200 gram (terwijl ik toch wel bijna het dubbele zou moeten kunnen pakken toch?) Hoop hier veel te leren, alvast bedankt voor het al het geduld wat u met mij gaat moeten hebben :D