FrostyFingers

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About FrostyFingers

 • Rank
  Stoner in ontkenning
 1. FrostyFingers

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Of de turkse politie zit achter z'n laptop. Had t eindresultaat wel willen zien
 2. In het rif gebergte is volgens mij alles hevig met elkaar bevrucht. Één grote wirwar van genetica daar
 3. Achja, niet zo slim dus Helemaal niet over nagedacht, zal wel de stonede bui zijn dan
 4. Totaal off topic, in m' stonede bui bedenk ik me dat je ook guerilla kan kweken in een vezelhennepveld. Dan valt het nauwelijks op. Iemand ervaring hiermee?
 5. Lekker bezig man, ziet er goed uit.
 6. FrostyFingers

  LSD en Weddingcake in organic, Living Soil

  Ben benieuwd, ik kijk mee
 7. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Helaas is de kweek door slechte planning en verdere omstandigheden in de soep gelopen. Jammer dat het zo afgelopen is. En jammer van het niet afgemaakte topic. We hebben er van geleerd en houden graag een keer een succesvol topic bij. Gelukkig hebben we nog wel een paar andere tuinen. Thanks voor de hulp heren.
 8. FrostyFingers

  Her grote WEER topic jaar 2020

  @DeVos In eerste instantie leek het mij ook raar dat andere dieren het eten. Maar op juist deze plek waar s'ochtends elke keer de korrels weg zijn. Staan de potten in een betegelde tuin. Al met al een raar raadsel. De korrels van ferri fosfaat blijven intact na regenval. Alleen ze verliezen de kleur en worden ze wat lichter.
 9. FrostyFingers

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Ik maak gebruik van blauwe korrels. Bayer Natria Slakkenkorrels 1kg Natria slakkenkorrels is een middel op basis van de werkzame stof ferri fosfaat (ijzer(III) fosfaat). Is dit volgens jou de betere variant? Heb wel het gevoel dat een vogel steeds de slakkenkorrels wegpikt op een bepaalde plek. Je strooit ze neer(goed handje vol) en de volgende dag zijn ze allemaal totaal verdwenen. Dit gebeurd ook maar op 1 van de locaties.
 10. FrostyFingers

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Wij gebruiken korrels van bayer garden. Deze blijven ook liggen na een regenbui.
 11. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  We hebben meerdere keren gemeten op verschillende plekken met dezelfde uitslag. Het is een stuk erg drassige grond met riet. Je kan flink wegzakken met een zak potgrond in je armen. Ik ben veel te stoned om een bodemkaart op te zoeken Dus dat doe ik morgen lekker. Er zijn op bepaalde plekken erg veel veranderingen in het waterpeil. Hierom hebben wij deze potten op riethopen gezet. Hier hebben we twee potten in één riethoop gezet. Deze planten gaan we doormiddel van binddraad naar buiten buigen voor betere lichtinval Er volgt spoedig een update als de dames er staan
 12. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  @DeVos We hebben de PH gemeten en die kwam uit rond de 8. We hebben ondertussen biobizz PH- aangeschaft en gaan daar mee aan de slag. We zijn afgelopen week druk in de weer geweest met de potten plaatsen en vullen. Zodra we hier klaar mee zijn zal ik spoedig een update plaatsen. Voor nu even een foto van een hele rare Northern Lights autoflower van RoyalQueenSeeds
 13. FrostyFingers

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Ik prik in dat soort potjes(cosos karton?) altijd gaatjes met bijv een sleutel. Op deze manier komen de wortels er wat beter doorheen. Ook kan je ze in een nat plantgat zetten waardoor die potjes ook direct slapper worden. Verder een leuk plan. Plaats je nog wat foto's?
 14. FrostyFingers

  Her grote WEER topic jaar 2020

  https://nos.nl/artikel/2333850-zeldzame-vorst-zo-ver-in-mei-3-graden-en-komende-nacht-wordt-het-nog-kouder.html
 15. FrostyFingers

  Beat in 2020

  Gaasje er omheen? sommige dieren kunnen erg van zulke kleine plantjes genieten.