FrostyFingers

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FrostyFingers

 1. FrostyFingers

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Of de turkse politie zit achter z'n laptop. Had t eindresultaat wel willen zien
 2. In het rif gebergte is volgens mij alles hevig met elkaar bevrucht. Één grote wirwar van genetica daar
 3. Achja, niet zo slim dus Helemaal niet over nagedacht, zal wel de stonede bui zijn dan
 4. Totaal off topic, in m' stonede bui bedenk ik me dat je ook guerilla kan kweken in een vezelhennepveld. Dan valt het nauwelijks op. Iemand ervaring hiermee?
 5. Lekker bezig man, ziet er goed uit.
 6. FrostyFingers

  LSD en Weddingcake in organic, Living Soil

  Ben benieuwd, ik kijk mee
 7. Hoi growers, Na vorig jaar een aantal plantjes te hebben gekweekt wil ik dit jaar samen met een maatje aan guerilla beginnen. Na het toprotfestijn van mijn reguliere planten in september. Hebben we er voor gekozen om autoflowers neer te zetten. 20/25 liter potten Universele potgrond (welkoop) Plagron supermix Zelfgemaakte compost Lavameel Onderin de potten hydrokorrels van vorig jaar(gewassen) (Later misschien nog topdressen met kippenmest indien nodig) Zaden: 10x green gelato autoflower(RoyalQueenSeeds) 5x Sweet ZZ autoflower(RoyalQueenSeeds) ?x gratis zaden? ?x Misschien nog wat van GreenHouseSeeds Hier komen nog de gratis zaden ook bij. We hopen op autoflowers. En anders bestellen we nog het één en ander bij. Als spot hebben wij een afgesloten natuurgebied. Het lijkt wel een moeras. Het is hier extreem drassig en word omringt door bramenstruiken. We hebben in dat gebied drie spots gevonden. Hier verdelen we de planten over. Onze vogelvrienden hebben ons met hun nesten geinspireerd om de potten op een verhoging van riet te bouwen. Dit riet gebruiken we ook om de potten te camoufleren. De grond gaan wij voormixen op een andere plek. Dit stoppen we in dubbele vuilniszaken en sluiten het goed luchtdicht af. Wij kunnen de grond en potten éénmalig met een boot afzetten. Hierdoor hoeven wij niet met de spullen door de bramenstruiken. 1 van onze spots. We hebben goed opgelet waar de zon vandaan komt. Hier zie je het moeras. Achter het perspectief van de camera is in volledige breedte van sloot tot sloot een bossage van bramenstruiken. Zodra alle spullen binnenzijn zal ik wel even een update plaatsen. Dan update ik ook even welke soortjes het worden. Wat is er goed? Wat is er fout? Ik krijg graag feedback. 👌🏻 Ik ga nog even samen met mijn joint genieten van de zon🌞
 8. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Helaas is de kweek door slechte planning en verdere omstandigheden in de soep gelopen. Jammer dat het zo afgelopen is. En jammer van het niet afgemaakte topic. We hebben er van geleerd en houden graag een keer een succesvol topic bij. Gelukkig hebben we nog wel een paar andere tuinen. Thanks voor de hulp heren.
 9. FrostyFingers

  Her grote WEER topic jaar 2020

  @DeVos In eerste instantie leek het mij ook raar dat andere dieren het eten. Maar op juist deze plek waar s'ochtends elke keer de korrels weg zijn. Staan de potten in een betegelde tuin. Al met al een raar raadsel. De korrels van ferri fosfaat blijven intact na regenval. Alleen ze verliezen de kleur en worden ze wat lichter.
 10. FrostyFingers

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Ik maak gebruik van blauwe korrels. Bayer Natria Slakkenkorrels 1kg Natria slakkenkorrels is een middel op basis van de werkzame stof ferri fosfaat (ijzer(III) fosfaat). Is dit volgens jou de betere variant? Heb wel het gevoel dat een vogel steeds de slakkenkorrels wegpikt op een bepaalde plek. Je strooit ze neer(goed handje vol) en de volgende dag zijn ze allemaal totaal verdwenen. Dit gebeurd ook maar op 1 van de locaties.
 11. FrostyFingers

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Wij gebruiken korrels van bayer garden. Deze blijven ook liggen na een regenbui.
 12. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  We hebben meerdere keren gemeten op verschillende plekken met dezelfde uitslag. Het is een stuk erg drassige grond met riet. Je kan flink wegzakken met een zak potgrond in je armen. Ik ben veel te stoned om een bodemkaart op te zoeken Dus dat doe ik morgen lekker. Er zijn op bepaalde plekken erg veel veranderingen in het waterpeil. Hierom hebben wij deze potten op riethopen gezet. Hier hebben we twee potten in één riethoop gezet. Deze planten gaan we doormiddel van binddraad naar buiten buigen voor betere lichtinval Er volgt spoedig een update als de dames er staan
 13. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  @DeVos We hebben de PH gemeten en die kwam uit rond de 8. We hebben ondertussen biobizz PH- aangeschaft en gaan daar mee aan de slag. We zijn afgelopen week druk in de weer geweest met de potten plaatsen en vullen. Zodra we hier klaar mee zijn zal ik spoedig een update plaatsen. Voor nu even een foto van een hele rare Northern Lights autoflower van RoyalQueenSeeds
 14. FrostyFingers

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Ik prik in dat soort potjes(cosos karton?) altijd gaatjes met bijv een sleutel. Op deze manier komen de wortels er wat beter doorheen. Ook kan je ze in een nat plantgat zetten waardoor die potjes ook direct slapper worden. Verder een leuk plan. Plaats je nog wat foto's?
 15. FrostyFingers

  Her grote WEER topic jaar 2020

  https://nos.nl/artikel/2333850-zeldzame-vorst-zo-ver-in-mei-3-graden-en-komende-nacht-wordt-het-nog-kouder.html
 16. FrostyFingers

  Beat in 2020

  Gaasje er omheen? sommige dieren kunnen erg van zulke kleine plantjes genieten.
 17. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Vandaag zijn hebben we de grond gemengt en verpakt. Dit brengen we later samen met de potten via een boot naar de spot Kwekerspotgrond van de welkoop aangevuld met 2,5% plagron supermix (De fles voeding gebruiken we niet) Ook hebben we alle ontkiemde zaadjes geplant. In totaal komen er 26/27 stuks op de guerilla spot. Ook hebben we van gaas ronde netjes gemaakt voor om de kleine plantjes. De lokale vogels houden erg van jonge scheuten. Wat betreft de ph moeten we nog even kijken. Het is namelijk een flink stuk open water. Waarvan wij denken dat het wel geschikt is. Maar, meten = weten.
 18. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Dat is ook zeker het geval, het kan er erg drassig zijn. We kunnen knap water halen naast het moeras
 19. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Hoi, Het moeras is gelegen aan een meer waar wij water kunnen pakken. Ik ben niet in het bezit van een ph meter en ga hier ook liever niet mee aan de slag. Dat idee van de zakken voor isolatie vind ik een goed plan
 20. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Hoi, We gaan gebruik maken van potgrond met plagron supermix en voeden met slootwater. Mooi topic van dame blanche, wij gaan proberen de potten te bedekken met riet zodat ze niet te snel heet worden. Dit hebben we nog niet in de praktijk getest en komen er vast snel achter. Wat betreft de receptuur voor de grond lijkt me dit een optie voor in een toekomstige ronde. De grond gooien we op een mooie plek neer waar we in de toekomst in de volle grond willen planten. F
 21. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Wie gaan eindelijk ontkiemen. Het gaan wat meer planteb worden dan we in eerste instantie van plan waren. Ze liggen nu tussen de watten. Wanneer de plantjes wat steviger worden gaan we ze naar de spot brengen. Het grootste werk word het brengen van de grond en potten. Hiervoor gaan we eenmalig gebruik maken van een boot. Dit moet in de avond/nacht gebeuren. Ik zal snel wat foto's plaatsen F
 22. FrostyFingers

  Voorgroeien op de spot..?

  Ik gebruik al geruime tijd dit soort potjes. Voordat ik de grond en het zaadje er in gooi prik ik voor de zekerheid wat gaten in de zijkant en onderkant. De potjes breken gewoon af na een tijdje en de wortels groeien er doorheen.
 23. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Is van mijn moeder, die gooit er allerlei afval van haar moestuin in. Eierschillen ook. Ik weet de exacte samenstelling niet.
 24. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Het is ondertussen duidelijk welke zaden we gaan gebruiken. 10x green gelato auto (rqs) 5x sweet zz auto (rqs) 5x Northern light auto (rqs) Ook hebben we hier en daar nog wat anders staan. Zonder verslag. We gaan in de eerste week van mei starten met ontkiemen en voorgroeien in afbreekbare potjes. Wanneer gereed brengen we ze naar de spot. De potten worden: 10x21L 10x20L(2x10L)
 25. FrostyFingers

  Autoflower Guerilla moeras avonturen

  Dat topic heb ik zeker gelezen, dubbele potten blijkbaar over het hoofd gezien Ga hem zeker nog ff doorspitten