Sp4ceman

Members
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sp4ceman last won the day on June 25

Sp4ceman had the most liked content!

Community Reputation

118 Excellent

About Sp4ceman

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sp4ceman

  2e kweek, 2 Bubbel Kush

  Zeker @DeVos! Vandaag bij 1 van de twee geweest. Wat bladeren geplukt. Ziet er goed uit.
 2. Sp4ceman

  2e kweek, 2 Bubbel Kush

  Vandaag! Ze staan er toch weer beter bij zo! Misses 1 1 tak is vergaan (door de wind gekneveld) 3 hoofdstammen over. Misses 2 Lekkere volle bos! Geniet van het weer mensen!
 3. Sp4ceman

  4 afjes buiten

  Misses Spaceman heeft me uit de brand geholpen! Van boven naar beneden: super skunk, Northern lights, mandarin punch. Super skunk Gaat met dit weer wel als een jekko. Met de bladeren eraf zet ik de ventilatoren uit of zachter. Afzuiging blijft volop aan.
 4. Sp4ceman

  4 afjes buiten

  Knipbeurt mandarijnToppen hier en daar effe te bruin...Beetje toprot gespot?...
 5. Sp4ceman

  2e kweek, 2 Bubbel Kush

  De twins: Zijn helaas geen up to date foto's maar dan weet je waar we het over hebben. Lange afstand relaties doen het niet zo goed bij mij. Dit bewijst wel waarom. Hier wordt je toch verdrietig van?! Gelukkig klaart ze wat op als ze water krijgt. Maar wederom is ze te vaak dorstig... De rechter (niet mijn project) staat in de volle grond, die heeft niet zomaar water te kort. De linker staat in een pot... Vreselijk om afhankelijk van andere te zijn. Die K wind van een maand geleden deed een tak doen splijten van de hoofdstam... Lijkt zijn tol te gaan eisen. Jullie begrijpen wel dat dit verre van ideaal is... We wachten het af. Schatje zijn sterk en niet zomaar gevloerd. Gelukkig zijn de vakantie zo'n beetje voorbij en hoop ik dat het nog wat wordt als ze frequent water krijgen. Succes lui!
 6. Sp4ceman

  4 afjes buiten

  Goed! Geduldige mensen! (Thanks) Daar gaan we! Op 4 mei jongstleden zijn deze dames gezaaid. Op 7 mei vertoonde zich het eerste leven Nu (gisteren) amper 13 weken na de eerste tekenen van leven, zullen jullie in dit verslag zien wat er van geworden is. Ik heb deze dames op afstand gehouden. Heb ze niet veel life gezien. Ze hebben alleen kraanwater (niet aangezuurd, pH ~8) en regenwater gehad. Én natuurlijk 4 of 5 keer compostthee. De bodem bestond uit 50 procent van het recept dat te lezen is in de opening van dit topic, 25 procent wormenmest en 25 procent coco. Gisteren heb ik de dames voor het eerst weer mogen zien (na mijn vakantie): (Bijzondere kleuren hé) Viel me niet tegen wat ik zag. Helemaal omdat ik niet veel vertrouwen had in de huidige gastheer als het gaat om frequent water geven. Misses lights heeft haar paarse blos op gedaan. Misses punch doet me ook echt denken aan mandarijn. Helaas is het moeilijk te zien met al die bladeren die zo vier staan. Maar het ziet er goed uit! Super skunk is een beetje 'gezet' geworden. Ik hou wel van vol! Qua dikke toppen lijkt deze er op het eerste gezicht het beste uit te komen Fantastisch die kleuren! Ondersteboven! 2 ventilatoren en afzuiging moeten het drogen in goede banen leiden. Ik hoop vandaag of morgen de grootste bladeren er alvast af te halen. Omdat ik toch een ander systeem bedacht en gemaakt heb komt de 2e ronden niet in deze potten te staan (anders had ik naast de afgeknipte stam gepland). Echter gebruik ik wel deze bodem. Eens zien wat we er aantreffen! Onder het stro is de aarde niet uitgedroogd! Verder ruikt het nog steeds naar bosgrond. Hier en daar een pissebed, hier en daar een worm. In elke pot zitten wel 1 paar aan naaktslakjes tegen de onderkant van de valse bodem 2 redenen waarom ik een ander systeem bedacht heb: 1. Deze potten zijn zwart 2. Het risico dat de valse bodem verzakt is te veel aanwezig. Hierdoor zouden de wortels nat kunnen blijven staan... Anaerobe situaties. Dat was gelukkig alleen bij de mandarijn punch te ruiken. Ik was er al bang voor. In de hele pot lopen wortels. Als je de stam eruit trekt en de aarde er vanaf schut houd je een jiffy pallet met een klein kluitje wortels eraan over. Ik zal jullie ook meenemen in het droog proces. Goed mensen! Dat was het. Ik hoop dat jullie net zo genieten van de foto's als ik. Ps: Nieuwe ronden nieuw kansen, Vandaag 3 nieuw afjes verhuist naar hun definitieve pot (nr 3 heb ik niet gefotografeerd). Keep the peace (in your head)!
 7. Sp4ceman

  Led-batten, iemand ervaring?

  Sjaakie! Leuk je reactie Dit is alweer even geleden. Deze dames hebben er maar even onder gestaan en zijn naar buiten verhuist... Voorgroeien lijkt me prima met dit. Wil zelf wel een heel rondje ermee proberen (groei en bloei) kijken hoe dát gaat. Succes!!
 8. Sp4ceman

  2e kweek, 2 Bubbel Kush

  Hoi mensen, Je dacht dat de lijn 'dood' was maar ik ben er nog steeds. Veel gaande; druk druk. Binnenkort komt er een nieuw verslagje. Hou je haaks!
 9. Sp4ceman

  4 afjes buiten

  Hoi mensen, Je dacht dat de lijn 'dood' was maar ik ben er nog steeds. Veel gaande; druk druk. Binnenkort komt er een nieuw verslagje. Hou je haaks!
 10. Sp4ceman

  4 afjes buiten

  Gaat lekker. Toppen komen. Nog 1 maandje?
 11. Sp4ceman

  4 afjes buiten

  Thanks (W)Ietsnut
 12. Sp4ceman

  2e kweek, 2 Bubbel Kush

  Wat voor meerwaarde zou dat hebben?...
 13. Sp4ceman

  2e kweek, 2 Bubbel Kush

  Geinige bloempot! Ik denk dat de bodem samenstelling wel belangrijk is! Je wilt zo'n luchtig mogelijke bodem. Te veel water wordt alleen een probleem als de zuurstof op raakt bij de wortels. Dan krijg je anaeroob toestanden zoals wortelrot bijvoorbeeld. Ook is het in de natuur zo dat planten en bomen wat dieper in de bodem hun water kunnen halen omdat het daar natter is. Dit systeem is dat in het klein. Nog even over het patent, dit idee heb ik goed gestolen en wordt al veel gebruikte. Geen goldmine dus hahaha. Ik zou niet weten wat een bluemat tensio is. Is dat zo'n pen die je bovenaf in de aarde steekt? Die de vochtigheid van je bodem meet? Nee heb ik niet!
 14. Sp4ceman

  2e kweek, 2 Bubbel Kush

  Goede vraag... Voor mezelf niet interessant want op die manier groei ik niet. Maar altijd leuk om er over na te denken... Ik denk dat het wel kan... Wie gaat het proberen ?hahaha
 15. Sp4ceman

  2e kweek, 2 Bubbel Kush

  Ik zal het meenemen in het verslag als ik het niet vergeet