wietkweker020

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About wietkweker020

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Dat die boer er verstand van heeft snap ik zelf ook wel (was ons eigen bedrijf) We hebben de plek meermaals veranderd (omdat de anderen misschien teveel opvielen) Nu staan ze in goede grond waar de afgelopen jaren voldoende mest op is gekomen, ik zal er een paar scheppen kippenmest aan de oppervlakte bij gooien en dat zal met de regen (mocht het nog gaan regenen) en door het bodemleven vanzelf in de grond komen.
 2. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Bij ons in de beurt hebben ze een paar weken geleden nog verse ( van alles door elkaar vanaf de mestsilo) uitgereden en ik herken het probleem van verbranden en dergelijke niet. Ze komen te staan op goede zwarte grond waar de afgelopen jaren voldoende mest is opgekomen dus zoveel mest zal ik er ook niet bij doen. Alle planten zijn inmiddels boven en ze gaan na 15 mei naar buiten.
 3. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Ze groeien een beetje naar de zon toe maar nu staan ze overdag buiten zodat ze wat rechter blijven. Kippenmest is voor mij geen probleem, dat kan ik in de buurt zo halen. Ik wil de planten inderdaad in ca 15 liter potgrond te zetten en daarna kunnen ze verder in volle grond (ik ga het verder niet teveel omspitten want dan gaat het alleen maar uitdrogen)
 4. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  De zaden zijn uitgekomen (op 2 na, deze zitten nog in de grond en ik verwacht deze vandaag of morgen) en ze groeien al goed. Ze komen in volle grond te staan met vrijwel de hele dag volle zon. Wat kan ik eigenlijk van deze planten verwacht qua grootte en opbrengst (uitgaande van een droge warme zomer en geen bijzonderheden zoals rot of ongedierte) op de site staat dat ze 100 tot 150cm worden maar als ik zo wat kweekverslagen doorlees worden de meeste autoflowers niet groter als 80cm. Hoe ver moet ik ze eigenlijk uit elkaar zetten? Ik zat zelf te denken aan om de meter maar als het kan heb ik ze liever wat dichter bij elkaar.
 5. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Ik weet in ieder geval dat de grond niet goed is en dat als je er een keer stalmest of kalk overheen doet dat gras en dergelijke beter groeien. Ze komen in volle grond te staan. Ik zal eerst een flink gat graven om te vullen met mest/compost en afvullen met potgrond.
 6. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  De mest is ook al enkele jaren oud (komt van de meatsilo af en is nieuw en oud door elkaar) bij ons zitten de dotterbloemen op zuurdere grond (zal rond de 7 zitten)
 7. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Mijn boerenverstand heeft me dat aangeraden, mest in het voorjaar is altijd goed, zeker in combinatie met vocht en warmte, verder is de grond waar de planten komen te staan her en der wat zuur (te zien aan de dotterbloemen die er nu groeien) dus een keer goed doormesten kan geen kwaad.
 8. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Ze komen op een plek te staan waar de brandnetels ook goed groeien dus de grond is goed. Stalmest is gewoon stront uit een potstal (met stro en dergelijke er doorheen) ik denk dat ik gewone voorbemeste potgrond haal bij de intratuin. Ik denk dat ik de kartonnen potjes van te voren "lek steek" dan kunnen de wortels door de gaten verder en dan gaat het vanzelf verder. Hoogte is deels wel een probleem maar ik denk dat tot 140cm net kan, ik wil eigenlijk ook niet teveel met de plant gaan trekken. Potjes haal ik denk ik ook bij de Intratuin.
 9. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Overpotten zie ik eerlijk gezegd ook niet op te wachten, destijds zaten de wortels een halve meter diep tussen de straatstenen door dus ik denk dat als ik het karton goed nat maak (zodat het slap word) de wortels er wel door heen komen.
 10. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Op de site staat dat ze 100 tot 150cm hoog worden en de opbrengst staat omschreven als "Hoog" ik heb besloten ze in volle grond te zetten (de uitgegraven grond mengen met stalmest en circa 30cm om de plant extra potgrond) verplaatsen voor regen en wind ga ik toch niet doen (misschien wat stokken ter ondersteuning bij wind) Ik ga ze nu in van die kartonnen potjes waar wortels doorheen groeien buiten op tafel zetten en zodra ze groot genoeg zetten zet ik ze met potje en al in volle grond.
 11. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Is het ook mogelijk om een autoflower te scroggen? Qua m2 heb ik de ruimte wel maar ze moeten eigenlijk niet zo hoog worden. Als dat kan zet ik ze gewoon in rijen naast elkaar met betongaas erover heen.
 12. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Wat mij de vorige keer opviel (geen autoflowers) was dat de planten dwars door de potten heen groeiden en bijna een halve meter in de grond zaten dus dan zou een kleine pot niet zoveel uit maken. Ik lees dat sommigen een 20 a 25 liter pot gebruiken maar ik kwam ook iemand tegen die een 65 of 90 liter pot gebruikte.
 13. wietkweker020

  Kweekverslag 23x amnesia haze auto

  Binnenkweken is nu nog niet echt aan de orde maar dat zal misschien aankomende winter gaan gebeuren. Ik wil in ieder geval voorbemeste potgrond gaan gebruiken en eventueel wat bloeivoeding bijgeven (ik lees her en der ook dat je bij autoflowers de groeivoeding kan overslaan?) De vorige keer heb ik ca 30 planten in een speciekuip voor gegroeid en deze her en der in het bos neergezet (ivm de droogte niet zo'n hoge opbrengst)