Ietsnut

Members
 • Content count

  379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Ietsnut

 1. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Opeens gingen de coffeeshops dicht i.v.m. de Corona lockdown. 'Shit!', dacht ik. Niks in huis en niemand in de buurt waarvan ik weet dat die zelf kweekt. 'Dat betekent stoppen met blowen dus', vreeste ik. Oh nee. Wacht. Ik kan natuurlijk zelf wat beginnen in de vensterbank. Want hoe moeilijk kan het zijn? Gelukkig zwichtte de politiek de dag na de sluiting voor de immens lange rijen voor de coffeeshops en de bijbehorende nieuwsberichten over een instant florerende straathandel inclusief hippe visitekaartjes met recordprijzen. Om de controle niet te verliezen mochten de shops weer open als afhaalpunt. Waarvoor dank. De accute noodzaak om zelf wiet te gaan kweken was dan wel verdwenen, maar inmiddels kreeg mijn vriendin het bericht dat de vetbult die ze weg had laten halen kankercellen bevatte. En wat ik zo weet is dat wietolie niet zo zeer geneest, maar wel helpt tegen pijn en misselijkheid. Tevens heb ik ergens gelezen dat het tumoren af kan remmen in de groei. En eerlijk is eerlijk, tevreden en ontspannen stoned dan wel high of allerbei zijn verbetert doorgaans de kwaliteit van leven hier bij ons thuis. Maar goed, bij geen verstand van zaken, vroegen we de verkoper achter de balie van een wazig stoners artikelen zaakje om de hoek van de rap sluitende koffieshop met een heuse wachtrij om advies over welke strain te kweken. Als leiddraad bij de gewenste manier van verzorging gaven we mee: lui en laks en lummelig. Hij dacht even na en kwam met 5 zaadjes Power Plant aanzetten voor 45 euro, want 'daar kon niks aan misgaan.' Wat we overigens achteloos betaalden. Wisten wij veel... hup, de zaadjes een bakje water in en een dag later met worteltje en al de 9 cm potjes in. Daarvan kwamen er 4 op: shit. Wat nu? Opeens kweekten we wiet. En staarden de zaailingen ons aan met hun vrolijke kiemblaadjes strekkende naar de zon buiten.
 2. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Er hangt een testtakje te drogen.
 3. Ietsnut

  Eerste kweekje

  En ja. Ik ben goed terecht gekomen. Mooi uitzicht ook.
 4. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Nee die komen pas over een paar maanden. In de nacht voor vertrek hadden we ze in het trommeltje gelijmd. Maar ik ben de trommel vergeten. Maar geen paniek. De documaker neemt ze mee naar hier. Ik heb nu een zakje vroege deense ontkiemd. En wat locaal zaad. Het is al bekend dat ik graag wil kweken. Er is behoorlijk wat knowhow hier en de wil om te delen. Vandaag begonnen met ruimte maken voor de nieuwe kweek.
 5. Ietsnut

  Eerste kweekje

 6. Ietsnut

  Eerste kweekje

  We zijn bezig de heuvel schoon te maken. En hebben zaden in ontkieming staan.
 7. Ietsnut

  Eerste kweekje

 8. Ietsnut

  Eerste kweekje

 9. Ietsnut

  Eerste kweekje

  We zijn open.
 10. Ietsnut

  Eerste kweekje

  En multidimensionaal
 11. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Meerdere.
 12. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Van de office. Waar we zitten heeft geen adres.
 13. Ietsnut

  Eerste kweekje

 14. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Ik heb een halve bibliotheek aan zaden mee van een forumvriend en daarnaast inderdaad mijn eigen bulk bermwiet zaden. Ik heb een hele discussie gehad over hoe witten de boel verzieken met uitheems stuifmeel en daarna besloten om geen nederlandse mannetjes te gaan laten bloeien. Ik twijfel nog of ik alles bij ga houden qua gegevens of dat alle zaden op 1 hoop gaan en gewoon te selecteren op de prestaties. Ik ambieer er eigenlijk niks anders mee dan een toevalstreffer te ontlokken.
 15. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Mijn tuin is groot genoeg en anders vinden wel de tijdelijk plek die je nodige hebt. Superchill gebied.
 16. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Het is de bedoeling om het eindeloos te huren.
 17. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Nee. Ik huur het.
 18. Ietsnut

  Eerste kweekje

  In mijn tuintje in colombia gaat het beter. Daar ga ik nu de bermwiet mee kruizen. Met lekkere macho colombiaanse mannetjes.
 19. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Was superskunk gezaaid eind mei geloof ik en eerste bloei half augustus. Eind september en half agustus geoogst. Behalve wat kleine topjes. Die hebben de herfst uit gehouden. Op wat verdroogde bladeren na. Door de vrieskou.
 20. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Geoogst 20 december. Bermwiet Omstreeks 16:16. Op 200 meter van een politie bureau. Nu op naar colombia. Weer lekker sjamanen.
 21. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Gewoon een experimentje. Zonder dat blijft alles altijd maar hetzelfde.
 22. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Nog vrolijk buiten. De superskunkies. Iemand zin om ze te reveggen?
 23. 3,2,1,0, ik ben begonnen met mijn recordpoging om zoveel mogelijk bermwiet te gaan oogsten.in de jury zit de meervoudige kamer. Geen advocaat. Geen onder de radar geneuzel. En rippers kunnen rekenen op geen genade. Die maak ik simpelweg gewoon af. Dat noem ik dan bovennatuurlijke selectie. Maar wees gewaarschuwd: geen fratsen jegens mij. Dat gezegd hebbende stap ik vanaf nu over naar de zonnige kant van het verhaal.ik doe het vooral ook voor de lol. Nu al veel voorpret. Afijn. Binnenkort de eerst soap aflevering. Hier op wietforum.eu.
 24. Ietsnut

  Eerste kweekje

  https://www.youtube.com/channel/UCLdYMJl1k-dHAuNJoF6xLmA Als het goed is is dit de link naar mijn kanaal. Daar kun je mijn avonturen volgen zolang het hier wordt gecensureerd.
 25. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Ik ben van goud en lood, pek en veren, goed en slecht. Net als iedereen. Thanks man. Je hulp wordt gewaardeerd.