Amsterdam Errline

Members
 • Content count

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Amsterdam Errline last won the day on October 1

Amsterdam Errline had the most liked content!

Community Reputation

131 Excellent

About Amsterdam Errline

 • Rank
  Meester draaier

Profile Information

 • Location
  Cloud9
 • Interests
  Alles met Hash

Recent Profile Visitors

339 profile views
 1. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Ben benieuwt @boswandeling ik zal nog wel een verslagje maken hoe het smaakt en effect. _Serious.6 #2 die aan het drogen is. Red.Gorilla.Girl.XL.Auto.2021
 2. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  De green poison fast foto van boven was in eind sept. Als smaak en effect bevalt is deze volgend jaar weer van de partij. Moet nog meer drogen 10 dagen aan het drogen op deze foto.
 3. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  @Tune dat vinden we hier ook Zwart rulez
 4. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Super Mensen die van Serious Seeds echt dikke respect vanaf hier.... Volgend jaar 100% weer Serious 6 en dan ook de 7 De green Poison Fast Als die lekker Damp ook 100 Knal hard de nugys. Nog wat Serious 6 die pheno2. De Tropicanna fast gaat het niet redden ach was een fun om te probeerden. Word dus nog zoeken naar de lucky 4 weet echt nog niet welke dat word. Edit een shot of de green poison fast.
 5. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  We zijn super blij ermee @Janwiet Serious 6 #2
 6. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Thanks @Tune dat is fijn om te horen met alles wat speel. Kan gelukkig hier me ontspanning nog in vinden. De vrouw gaat sterk vandaag de 4de keur en alles word wat soepeler en minder hard ... Duimen. Hier nog een Serious 6 pheno 2 deze is meer volle toppen en iets langzamer dan de tail one pheno 3 qua geur win 3. Volgend jaar weer de Serious 6 en Serious 7 en denk green poison Fast weer. Serious 6 pheno 2
 7. Amsterdam Errline

  JW 2021

  Nederlandse outdoor en rot altijd jammer . Ziet er wel lekker uit.
 8. Amsterdam Errline

  vervuilde buiten wiet in omloop

  Erg groot probleem aan het worden. Word veel met Synthetic cannabinoids bespoten. Ook vuile Cali wiet in omloop vol met pesticide. Maar blij met het forum en dat we kunnen leren growen..
 9. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Serious 6 #3 ...
 10. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Green poison Fast
 11. Amsterdam Errline

  Er even tussenuit

  Enjoy
 12. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  _Serious.6 #2 heeft 4 boven toppen en een paar laager. _Serious.6 #3 heeft 6 boven toppen en een paas laag. Tropicanna Fast Version heeft 4 boven toppen en beetje onder nog. Morgen de Green had er een beetje rot uit gehaal was echt super klein bij een oksel veel geluk gehad.
 13. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Vandaag was de derde infuse ging lastig maar het is weer gedaan voor 2 weken. De planten. _Serious.6 #2 wat voller buds structuur en wat meer spicy smell met de zoete anise. _Serious.6 #3 wat meer van de fox buds structuur een mega lekker zoete fruitige Anise. _Tropicanna.Poison.F1.Fast erg zoet tropical en fruitig
 14. Amsterdam Errline

  100% indica / sativa wiet?

  Die SSH X CheeseDiesel was zeker epic ook de Emperors Haze was top..
 15. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  @Tune Hier ook Probeer elke dag te genieten. @boswandeling ik denk dat ik erg veel geluk heb de Green en 1 Serious 6 #2 waren echt snel kon het eerst niet geloven. De Tropicanna loop iets achter en een Serious 6 #3 Even een update van de vrouw ze heeft nu 2 Chemo`s gehad die van om de 2 weken. Ze voelt zich redelijk goed na de 4de dag. Ze heeft nu wel haar uitval en is bijna kaal maar kan er mee leven. Zelf zeg ze dat ze het idee heeft dat het kleiner word dus goede hoop hier. Helaas nog een lange weg te gaan 2 + 12 Chemo`s + Operatie wat een amputatie word + Bestraling. De planten gaan in ieder geval fijn want nu ze ziek is damp ze toch ook wel eens voor de eetlust. Vorige week kon ze niks eten Ik even een pittige en kruidige roerbak gemaakt en wat ging ze eten dat geeft toch en fijn gevoel.