Amsterdam Errline

Members
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Amsterdam Errline last won the day on May 22

Amsterdam Errline had the most liked content!

Community Reputation

98 Excellent

About Amsterdam Errline

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Profile Information

 • Location
  Cloud9
 • Interests
  Alles met Hash

Recent Profile Visitors

277 profile views
 1. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Thanks @Tune & @Weet Ikveel het waren super sunsets De Auto Desfran Red Gorilla Girl Auto. Green Poison F1 Fast _Tropicanna.Poison.F1.Fast Wat CBD & terps aan het proberen voor de pijn en PTSD. /Wave
 2. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  @Weet Ikveel Zal na het weekend wat foto`s weer maken ben super druk met Vapelife project en wat Coffeeshop / edible makers stuff. En hash bubble extreme macro movies. De Auto beginnen te bloeien de AK blijft een beetje achter. De rest gaat ze gangetje. Zal wat foto uploaden waar ik mee bezig ben. Van de serie Vaplife Wat van de Coffeeshop serie. Shoreline Coffeeshops.com Grape Jell-O Coffeeshop SOLO De New Double Filtered Hashish Do-Si-Dos Coffeeshop SOLO Edible Serie. De Gambit Cookie Bomb By Shoshana Treats Official infuse lemonade with Rhubarb and strawberry Van Shoshana Treats Official Dus al om Al super druk maar zal snel even hier ook update van de planten posten.
 3. Amsterdam Errline

  hello all

  Welkom op weedforum.eu
 4. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  @wiet61 zo heeft elke nadeel een voordeel hope dat je een mooie zomer draait. @boswandeling & @Winterkoninkje gelukkig is de tuin op rol afstand lol. Serious 6 Tropicanna Poison F1 Fast Auto Desfrán
 5. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  @Anonymous & @wiet61 Thanks voor de info we duimen Thanks @Tat2peet @fsmidt dats wat het beste is en wie geniet nu niet van de nature Green Poison Fast Red Gorilla Girl XL auto Nu iets minder regen zal wel fijn zijn lol.
 6. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Iemand hier melde het me over de green poison fast dus ik dacht meteen doen . Ik heb een bijna dood ongeluk gehad op een Passagiersschip waar ik werkte. Toen is er helaas meer dan 20 jaar een foute diagnose geweest met totaal verkeerde meds. Bij het maken van foto zit ik in me eigen wereld geen angst geen paranoid gedachtes. Fijne zondag wensen.
 7. Amsterdam Errline

  Welk nummertje luister je nu?

  Hard Edits Beatsbomber - Hard Edits Podcast (Episode 57)
 8. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  @fsmidt help zeer goed tegen de PTSS alles met nature and foto`s.. Green Poison F1 Fast, Sweet Seeds Red Gorilla Girl XL Auto, Sweet Seeds Nu gaan we voor _Auto.Desfrán, _Serious.6 & _Tropicanna.Poison.F1.Fast
 9. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Kickoff pull his head in 2 dagen. Auto AK47.
 10. Amsterdam Errline

  Trichomen checken

  Zulke review zijn vaak van mensen die denken een Hubble telescoop te krijgen voor 4,99 . Hij is gewoon goed voor waar die voor is. Bij bol? want bij aliexpress weet ik niet hoelang het gaat duren vanwege Covid19 lijk erop dat het in china weer erger word nee geen tv geloven. Ik besteld veel action figure (Via Sideshow) die komen uit china en alles word net als vorige jaar weer uit gesteld. Luk om bug met te kijken zien er some wel eng uit van dicht bij.
 11. Amsterdam Errline

  Trichomen checken

  Dat is wel erg extreme ik denk dat ik het niet zo goed verwoord. Zal eens kijken als ik een post in me topic kan maken ik deed het al met een point en shoot of simple 16-55mm lensjes wel rond 16 M. Met mobile heb ik zeker geen verstand. DSLR camera zijn eigenlijk op zijn retour het word steeds meer mirrorless. Maar geld uit geven aan een camera heeft alleen zin als het ook een hobby is ander is het echt zonde. Wat melde ik heb zelf nooit kunnen wennen aan een microscoop hier voor. Ik zelf gebruik een Fujifilm met 80mm macro voor de 1:1 en de groter macro`s met een canon 6d en een mpe 65mm macro lens die kan to 5x vergroot.
 12. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  Houston we have lift off. We hebben de zaden in de coffee filters nu even wachten.
 13. Amsterdam Errline

  Trichomen checken

  Heb zelf nooit zo kunnen wenen en werken met die microscopen vond het een te klein oppervlakte om een oordeel te geven. Wat een optie is een foto dichtbij maken en daar op inzoomen. Of een grote vergrootglas is niet zo groot als een microscoop maar wel te doen doe het altijd bij coffeeshop wiet.
 14. Amsterdam Errline

  Serious Outdoor 2021

  @kritischemassa gelukkig is de zomer lang en wat je zegt vaak een kouwe voorjaar betekend een warm najaar wat we toch liever hebben. Ach komt alleemaal wel goed het kriebelt hier gewoon om te starten kon niet binnen deze winter en dat is toch een dik gemist. @Tune dats hier helaas even niet niks binnen te doen en wat je zei komt zekers goed de zomer. Wel foto ideeën om binnen uit te voeren nog. @Winterkoninkje gaat me niet echt om de regen ik vind regen erg fijn al mijn camera gear is ook tegen regen het is de nacht temperature die een probleem is meten hier een paar dagen terug 1 graden en de stoelen vlogen de tuin uit. Het begin er nu met de temp beter uit te zien. Zonopkomst en een vapje is puur back to nature. Alien hash?
 15. Amsterdam Errline

  4 chocolaatjes in mijn tent 😁

  zeer heerlijk soortje die Chocolope dikke fan van de Canalope Haze die staat in mijn top5 hazes. We gaan volgen.