Amsterdam Errline

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Amsterdam Errline

 • Rank
  Maagd

Profile Information

 • Location
  Cloud9
 • Interests
  Alles met Hash
 1. Amsterdam Errline

  Coffeeshop kwaliteit hasj maken

  Altijd lekker een fijn hashish. Mag ik ook wat ice hash.... posten..... 73 µm
 2. Amsterdam Errline

  Show the Bong

  Alcohol en zout in een warm waterbad even schudden en klaar. Ik gebruik de bongs om te dampen en dabben ben grote fan van New vape. Ben een grote damp en dab fan het begin al een aardige verzameling te worden. New vape in combi met de Herborizer maar ik geeft de voorkeur aan me custom bubbler. Deze is erg handig voor buiten.
 3. Amsterdam Errline

  Tip ! Nu Inzaaien/ontkiemen

  Ik begin zelf wat later maar dan in de tuin en met autos. Wel eens te vroeg met auto en dan toch weinig zon dat ze klein blijven.
 4. Amsterdam Errline

  Landing at weedforum

  Heb je zon een hash wel eens van dichtbij gezien wat een troep erin zit (Heb macro van zoveel soorten en kwaliteit verschillen van old school hash tot de new school hash). Dan maar te zwijgen over de schimmels die ik tegen kwam. Ook maar te zwijgen de e coli die soms aanwezig is. Haar stijltang gaat voor mijn 100% niet werken we praten niet over speeltuin rosin, Wat belangrijk is van rosin temp en druk en de druk verschil weer per strain. dry shift / dry ice / ice hash is ook super te gebruiken. Dit was coffeeshop HASH full spectrum temple ball it was. Zal wel even wat eigen hash foto verzamelen sommige zijn wel 50 mp en denk niet dat het forum dat aankan hehehe :). -Amsterdam Errline
 5. Amsterdam Errline

  Landing at weedforum

  Dat word dan in augustus / september. Ik zal dan van een zelfde soort fresh froze en dry cure doen om de verschillen te laten zien. En wie weet heb ik tegen die tijd een rosin pers zijn alleen zo duur goed werkende. BTW for zakken gebruik ik 220 µm werk zak 220 µm gewoon voor het geval. 185 µm die gebruik ik om extra te filteren. 120 µm de opvangen. 90 µm de opvangen. 73 µm de opvangen. 45 µm de opvangen. 25 µm de opvangen. Wat bag info. Ik doe het meeste met de hand de eerste run ook super kort en super voorzichtig de 2 de langer en harder en de 3 de indien kan zelfde als 2. Bij toppen krijg ik ook vaak ander kwaliteit dan met knip. We maken ons eigen ijsblokjes niet van die holle of grote. Ook gaan we dus opzoek naar de just trichome om hash te maken lange trichome worden nooit full melt / te kleine breek niet goed af dat was al bekend maar nu is er ontdekt dat ze een dunnen nek moeten hebben er zijn trichome die hebben een dunnen nek. Ik kan die foto`s niet uploaden want ze zijn niet van mijn als er een topic ergens over gemaakt word post ik de link meteen. Zal ook wel een lijstje maken met strains mooie hash gaf. Ook zoeken we een betaalbare freeze dryer nog om weer een level omhoog te gaan. -Amsterdam Errline.
 6. Amsterdam Errline

  Coffeeshop kwaliteit hasj maken

  Als eerste is de vraag welke kwaliteit uit de shop? Dan is de vraag welke vorm hash er zijn zoveel manieren om een hash te maken. Dry shift / ice / dry ice / charas om een paar te noemen. Je kan ice o later maken en dan alla French Cannoli temple ball style persen. Alleen bij goede kwaliteit ice o later kommen er wel een paar stappen bij kijken. En die link van royal queen is leuk maar ze praten over THC rijke soorten maar er is nog iets wat mee tel en dat is de soort trichome. Het kopje moet gemakkelijk lost laten en er zijn soort die dat hebben zal er later als ik een topic open wat dieper op in gaan. Als je wat verder will verdiepen zijn Matt Rize, French Cannoli & Bubbleman wel super goede bronnen.
 7. Amsterdam Errline

  Landing at weedforum

  Dat deed ik tot 2 jaar terug helaas hebben ze me zien slepen en had toen wat problemen. Waar ze nu staan kunnen bijna niet gezien worden alleen de naaste buurman maar die laat ik altijd wat van de hash en oil genieten Als we net zo een zomer als vorig jaar hebben zitten we zelf met auto redelijk. Volgend jaar willen ook een soort die super geschikt is voor Hash (Is nu het onderwerp op IG zeer interessant). Mis wel dat verduisteren wat een top wiet altijd.... effect was toch net iets fijner dan met HPS.
 8. Amsterdam Errline

  Landing at weedforum

  We dachten we lezen wel eens wat dus waarom niet een account. Ben een Hashish liefhebber in hard en nieren en vind het leuk om te maken. Voor goede ice o later komt toch wat bij kijken. Heb wat auto flowers in de tuin Sour Stomper van Mephisto Genetics & Six Shooter, Mexican Airlines & Girl Scout Cookies van Fast Buds Company. Ben geen grote fan van auto maar het is het engste wat hier in deze tuin kan (Straat light zorg dat gewone planten erg laat in de bloei schieten). Van de Winter weer binnen waar ik wel grote fan van ben. We houden ons ook bezig met micro-dose van Paddo/ Truffel. nu tijd voor wat Amsterdam Errline.