Amsterdam Errline

Members
  • Content count

    194
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Amsterdam Errline last won the day on April 25

Amsterdam Errline had the most liked content!

Community Reputation

175 Excellent

About Amsterdam Errline

  • Rank
    Stoner gradatie 2

Profile Information

  • Location
    Cloud9
  • Interests
    Alles met Hash

Recent Profile Visitors

459 profile views
  1. Amsterdam Errline

    4x bruce banner in DWC

    gaan er ook voor zitten succes.
  2. Amsterdam Errline

    Infused Airline Food

  3. Amsterdam Errline

    Infused Airline Food

    It`s in my soul and there fuking liking it... Hadden meerder siropen + Wat vla en cheesecakes de wiet is gewoon niet aan te slepen lol. Die gasten lijken wel sprinkhanen. Infused Hopjes Vla met zeer zeldzame Vietnamese koffie. Dit is niet aan te slepen de eerste was een beetje sterk ach.. Infused dulce de leche cheese cake Volgende maand veel aardbeien dingen met Verse Aardbeien en Strawberry AK. Fijne zondag... geniet van het weer.
  4. Amsterdam Errline

    Tabaksvervanger

    @kritischemassa Dat`s klink wel heavy...
  5. Amsterdam Errline

    Bio Growerschoice silvergrape sherbert

    altijd balen als je schimmels vind. Duim dat het mee valt ziet er wel mooi uit.
  6. Amsterdam Errline

    8 st Mimosa x TMC, 1st Amnesia en 1st Spumoni

    Hier ook Mimosa toch wel een favoriet hoop snel met de Seriosa of Seriotica te beginnen. Ik ga volgen...
  7. Amsterdam Errline

    Tabaksvervanger

    @kritischemassa heb hier meerder Dynavap`s en ook de DynaTec Apollo 2 & DynaTec Orion wat erg handig is. het is wel duur als je de nieuwe release koop ze blijven dan ook door ontwikkelen. Dat hoesten van dampen word minder als je langer damp en niet rookt als je blijft roken blijf je ook hoesten. @Tune dampen zeker geen optie dat blijft toch een ander beleving dan roken.
  8. Amsterdam Errline

    Infused Airline Food

    Omdat de zomer eraan komt zijn nu wat mee met fruit bezig. Ik gebruik vaak Stroh Rum 80% voor smaak dus erg simpel. Infused Gepocheerde peren met ster anijs en vanille. En Infused Grill ananas met vanille en Passievrucht. Meer fruit bewerking komen eraan.
  9. Amsterdam Errline

    Infused Airline Food

    Infused Bánh Bò Infused Bapao Infused Sinaasappel Curd & Framboos Kokos Amandel Crème met Kokos Crumble en In siroop gelegde mango.
  10. Amsterdam Errline

    Mohammed in Space-bucket 2.0

    Ziet er netjes uit.
  11. Amsterdam Errline

    Hvy Weight 2de ronde

    Zal goed ruiken daar
  12. Amsterdam Errline

    Infused Airline Food

    oops erg he Infused Mango Siroop deze was met tinctuur met suiker en drogen zal de volgende keer foto`s maken bij het maken van de suiker. \ Infused Sinaasappel Crème En room en een braam.
  13. Amsterdam Errline

    Infused Airline Food

    Minimini`s gevuld met Infused Vanille-amandel Crème en framboos. Topping vers fruit met abrikoos-mango gelei. Uit de oven Afwerken Cloud9 opzoeken vandaag maar weer.
  14. Amsterdam Errline

    Er even tussenuit

    koken waarom niet sharing is caring. Ach zoveel te doen in Thailand en eten nog keuzen genoeg ...
  15. Amsterdam Errline

    Infused Airline Food

    Met die Witte Choco ding win je echt de hele shit bij elkaar was 12 x maar zo snel weg lol. Is voor een 26cm Vorm. Ik gebruikte Infused Room maar je kan de boter ook doen en als je een minder smaak wil was je de boter (Wel wat verlies en nooit meer dan 2 keer doen). Taart Bodem. 250 g Thee Biscuits. 50 g Witte Chocolade. Cheesecake Vulling. 800 g Roomkaas. 230 g Suiker. 5 eieren. 1 eierdooier. 50 ml Crème Fleurette (Scheproom / Slagroom). 1 Halve Vanille Stokje. 20 g Bloem. Chocolade Ganache. 40 g Witte Chocolade. 20 g Crème Fraîche. 125 g Frambozen. Mousse. 150 g Witte Chocolade.450 ml Slagroom. Room Toefen. 200 g Roomkaas. 100 g Poeder suiker. 6 g Boter. Halve Vanille Stokje. 12 Verse Frambozen. De Mousse. Maak De mousse zo een 24 uur eerder. Breek de Witte Chocolade en smelt au bain-marie. Als het gesmolten is haal het van het vuur en laat afkoelen in de zelfde tijd klop je 400ml Slagroom. Doe de 40ml Slagroom die je over heb bij de gesmolten chocolade en meng goed. Als de Slagroom bijna stijf word giet je de chocolade erbij. Let heel goed op dat je het niet laat stiften. De Bodem. Verwarm je over op 180 Graden. Verkruimeld de Thee biscuits en smelt de Witte Chocolade in een steelpan met dikke bodem. Gooi de Verkruimelde koek bij de chocolade en mix het goed. Bedek de bodem er meer ongeveer 1cm. Ik bak altijd mijn eigen koek boter suiker bloem en smaak je kan alle kanten dan op. Even break.... De Cheesecake Vulling. Klop de roomkaas luchtig gooi de suiker erbij klop zo ongeveer 2 mins. Klop de eieren er door (Hoe langer kloppen hoe luchtiger en meer kans op scheuren wat je niet wilt). De drop de Scheproom / Slagroom en Vanille erbij klop zo 1 min. Tot je een mooie gladde room heb. De Chocolade Ganache. Breek de Witte Chocolade en smelt au bain-marie. Klop de Gesmolten chocolade door de Crème Fraîche / Slagroom. Meng dan de Ganache door de room vulling. En drop de vulling in de voorgebakken taart bodem. Kick start de oven op 150 graden en als je geen stoom injectie heb doe een water bad in de oven maakt de cheese cake zachter. Bak hem 1:30 uur en laar hem 2 uur in de oven afkoelen. Daarna nog 4 uur opstijven in de Koelkast. De Room Toefen. Meng de roomkaas met poedersuiker . Klop dan de gesmolten boter erdoor en dan de vanille en mix 5 minuten. Doe een beetje mousse op de cheese cake en spuit de roomtoefen erop 12 = het aantal stukken. En gooi er een verse framboos op. Enjoy........................