moloztas

Members
 • Content count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

moloztas last won the day on July 16 2020

moloztas had the most liked content!

Community Reputation

89 Excellent

About moloztas

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

139 profile views
 1. moloztas

  5 x Amnesia onder 600W clu048 1212

  Die 520gr. Van hoeveel watt actief is dat? Kan niet echt opmaken hoeveel cobs je hebt. Je zei dat ze op 36 draaien?
 2. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Het heeft er inderdaad wel iets van weg ja. Echt een hele rare topvorming. Op bepaalde stengels 20 beginnende topjes maar echt mini klein maar vol met thc en echt een onwijs sterke geur. Ik heb er nu nog 1 staan die sinds 8 dagen witte haren heeft en groeit als een gek, zelfde patroon tot zover dus ben benieuwd.
 3. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Ik ben benieuwd wat jullie vinden van de GSC. Ze zit echt onwijs vol met kleine topjes en zakjes die nog dicht zijn.(calyxen?) Ze lijkt ook na 27 dagen sinds de bloeiharen nog steeds langzaamaan te groeien en vooral de zij stelen. Een ding is zeker ze zit onder crystallen en ruikt normaal Word dat wat denken jullie of is er iets mis met deze plant? Deze wilde ik jullie ook niet onthouden die ik wel mooi vond.
 4. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Daar ben ik wel naar aan het kijken. Zal dan wel iets gaan maken op palen waar ik het overheen kan spannen tijdens de heetste uren. Op de nieuwe planten voeg ik allemaal LST toe dus die blijven later enkel de eerste GSC daar moet ik iets voor verzinnen want die is echt veel hoger. Ach ik zie het wel uiteindelijk. Ik heb er 10 staan, als ik er uiteindelijk 250 gram af kan halen ben ik blij voor de eerste keer auto's en buiten. Van de eerste 3 haal ik wel 65-75gr, ondanks dat ze 37, 39 en 57 cm zijn zijn de toppen wel echt hard en compact en aangezien ik nog minimaal 5 weken te gaan heb zie ik er wel 25 gemiddeld afkomen. Ga vanaf volgende week (begin week 5) beginnen me bloei en pk geven dus dat zal ook wel gaan helpen denk ik. Daarna lekker naar binnen met stekken wat ik gewend ben.
 5. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Ik laat ze dan wel gewoon staan. Ze zullen s'morgens wat direct zonlicht pakken en dan ook weer vanaf een uur of 1730 wanneer het wat koeler is. De heetste uren komen ze er zo bij te staan.
 6. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  @DeVos Denk je dat het zin zal hebben om de strawberry en blueberry continue 20 uur onder mijn led te zetten? Dit inplaats van buiten waar het zo onwijs warm is en ze voornamelijk onder de parasol komen te staan.
 7. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Echte winter heb ik niet hier. The first month of the winter, December, is a warm month in Fethiye, Turkey, with temperature in the range of an average high of 26.8°C (80.2°F) and an average low of -8.1°C (17.4°F). January is the coldest month in Fethiye, Turkey, with an average high-temperature of 16°C (60.8°F) and an average low-temperature of 5.3°C (41.5°F). Het is tegen die tijd dus even bekijken hoe en wat. Ik heb in elke kamer airconditioning van buitenaf dus ik kan wel makkelijk met mijn klimaat spelen.
 8. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Heb ik gedaan. Ze staan in ieder geval niet stil dat is een ding wat zeker is al gaat het ook niet heel snel. Ben dan ook benieuwd wat ze zullen gaan doen na een paar dagen onder de parasol in de heetste uren met ongeveer 4-5 uur direct zonlicht. Dat soort dingen zijn voor mij net even iets te duur helaas op het moment. Compleet setje kost wel wat.
 9. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Verzon het zelf eigenlijk zoals DeVos al zei. https://www.google.com/search?q=covid+temperature+meter&tbm=isch&ved=2ahUKEwj516_VxNLqAhXLIRoKHZyVBF0Q2-cCegQIABAA&oq=covid+tempemeter&gs_lcp=CgNpbWcQARgAMgYIABAHEB4yCAgAEAgQBxAeUMIPWOkWYNIgaABwAHgAgAH2AogBlQuSAQUyLTMuMpgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=gK4QX_mXDcvDaJyrkugF&bih=657&biw=1366 Klopt wel uiteindelijk
 10. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Ja dat is het denk ik het probleem. Als ik rond de 31-33 graden zit met maar max 46% dan zit ik in diep rood volgens de chart. Ik ga ook zeker even kijken naar zo een covid meter zoals je hebt gezegd zodat ik het blad temperatuur kan gaan meten. Wat betreft je laatste zin is zeker waar en dat heb ik vroeger binnen ook ervaren, te warm en het word kut wiet en vaak ook fluf.Heb eerlijk gezegd nooit echt verdiept erin maar ik zat wel meestal max 27-28 dag om 21 graden nacht. Dat heb ik altijd goed bijgehouden met 70-80% voor begin dan langzaam naar 45-55% voor normale bloei en op het eind 35-40%. Nooit verdiept in waarom maar ik wist dat het werkte haha. Uiteraard wel uitzonderingen met veel te warm in stomme garageboxen en dergelijke Moet zeggen dat ik de toppen nu wel hard vind ondanks de warmte dus ik zit niet over de grens maar wel echt op het randje wat ik goed in de gaten ga houden. Thanks voor de links, daar ga ik me zeker in verdiepen om het zo perfect mogelijk te maken voor wanneer ik naar binnen ga. Ga eerst onder HPS en daarna wil ik zelf een COB systeem gaan bouwen. Ik heb 1.9gr de watt gezien en dat wil ik ook halen... OOIT haha. Mag dromen natuurlijk. Even een andere vraag, een airco vanaf buiten aan de muur kan over het algemeen geen kwaad toch?
 11. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Die parasol is zeker nodig als ik het zo zie en word lastig te doen zeg voor mij. Tussen 11:00 en 19:00 is het gemiddeld 31-32 graden. Kijk hier maar: https://www.google.com/search?q=hava+fethiye&oq=hava+fethiye&aqs=chrome..69i57j35i39j0l4.2283j1j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Dit is het weer bij mij. Denk dat ik overdag het beste de parasol kan laten staan en soms even een uurtje weg halen? Anders krijgen ze maar 3 a 4 uur directe zon en dat is denk ik een beetje weinig?
 12. moloztas

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Ja over die 2 niks te klagen met nog een week of 5-6 te gaan, beginnen ook wel lekker te glinsteren en de toppen zijn lekker stevig en de geur is ook niet verkeerd. De GSC vind ik wel heel langzaam gaan maar die is dan ook veel later gestopt met groeien dus die begint nu pas aan te zwellen. Ben benieuwd wat ze doet met een week of 2. Denk ook wel dat ze langer zal staan dan 8 weken, eerder 9 a 10. Als de kwaliteit maar goed is dat is het belangrijkste voor nu. Vanaf vandaag ook maar begonnen met een parasol erboven tijdens de heetste uren tussen 1200 en 1600. Zal me meer op gaan leveren als enkel maar volle zon.
 13. moloztas

  Eerste kweekje

  Je tekst even aangepast zie ik haha. Was eerst 6 a 7 weken en dat vond ik al apart aangezien de mijne 3 weken oud zijn en er hetzelfde uitzien haha. Ben wel benieuwd hoe het zal bevallen en of je er ook stoned van word
 14. moloztas

  Eerste kweekje

  Denk wel zonde om het zo vroeg al te doen. Had lever nog even een week of 2 gewacht zodat ze wat rijper zou zijn. Hoe lang staat ze nu in de bloei?
 15. moloztas

  AF Bubblegum buitenkweek eerste keer

  Inderdaad maar hopen dat het allemaal goed gaat en dat er goed op je kleintjes gepast zal gaan worden.