rouge90

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About rouge90

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. rouge90

  20/25 Sour banana sherbet

  je hebt gelijk, ik ben er ook sceptis over, ik krijg nog 2 COB's van die vriend om erbij te hangen.n Dit zou dan zeker genoeg moeten zijn om het veld te dekken. Dit is puur om te kijken of het mij lukt met led en of het wat is. Mocht deze kweek goed gaan wil ook voor wat beter materiaal gaan zoals de Migro aray 8 of de Mars Hydro FC 4800 of wellicht hebben mensen hier nog andere adviezen tegen die tijd.
 2. rouge90

  20/25 Sour banana sherbet

  daar heb ik geen ervaring mee, ik heb wel eens een vat voeding aangemaakt etc en meegekeken hoe een vriend deed kweken. Maar die deed het met HPS en daar heb je redelijke schemas voor die je als rode leidraad kan gebruiken. Met Led is dit natuurlijk weer anders aangezien je minder vaak water dient te geven etc...
 3. rouge90

  20/25 Sour banana sherbet

  Hi allemaal, Over 2 weken ga ik beginnen met mijn eerste LED binnenkweek. Ik wil hier alles gaan bijhouden zodat men kan bijspringen waar nodig in:) Ik zal eerst de setup opsommen ( medium, voeding en actieve inlaat moet nog gekocht worden) zodat er op advies eventueel wat anders gekocht kan worden. - hok is net geen 240x120, zal uitkomen op 230x115 ( ga nu de helft gebruiken omdat ik pas 1 lamp heb en wil na deze kweek het liefst een wat betere lamp kopen) - tussen de 20 a 25 11 liter potten (even kijken wat past, deze zijn al gekocht dus zal het ermee moeten doen) - medium: coco - voeding was ik aan het denken aan Aptus of Canna ( iemand advies?) - afzuiging 1500m3 met bijpassende filter en dimmer mocht deze nodig zijn. - actieve inlaat wil ik me graag over adviseren hoeveel nodig is. - lamp is Mars hydro 192 - Ph en EC meter - vat Dit is het zo een beetje:)
 4. rouge90

  effe voorstellen

  welkom!
 5. rouge90

  25 of minder onder led

  hoe zit het met autoflowers? wil er nu in een tentje een aantal neerzetten onder een LED en aangezien je hier niet te maken hebt met voorgroeien..... wat is het beste aantal op 120x120?
 6. rouge90

  Nieuwe ronde Bruce banner

  voor dit?
 7. rouge90

  25 of minder onder led

  je hebt toch die gefeminiseerde zaden die 100% vrouwelijk zijn? zaden zijn nieuw voor mij dus corrigeer mij als ik het fout heb. vind het toch wel fijn om zelf in de hand te hebben wat er mee gebeurd en geen beestjes meet naar binnen komen. precies wat jij zeg; ieder zijn afweging. Ik probeer verhoudingsgewijs het maximale uit de oppervlakte te halen. Wellicht dat mensen nog met een mooie rekensom komen hahaha
 8. rouge90

  Nieuwe ronde Bruce banner

  Succes, deze ga ik volgen!
 9. rouge90

  25 of minder onder led

  oke dat is het nadenken nog waard. Normaal gesproken kocht ik stekken, nu wil ik uit zaad kweken dus ik ga sowieso een extra tentje neerzetten om te ontkiemen en al wat voor te groeien. Maar zoek het niet om 8 weken te gaan voor groeien omdat ik dan maar enkele planten heb ipv 2x25. @DeVosdie link is idd wel wat extreem door direct op 12/12 te gaan.
 10. Hi iedereen, Ik heb meerdere malen op HPS gedraaid. Hier onder zette ik altijd 25 x 11 liter potten. Dit puur omdat mensen in mijn omgeving dit deden. Ik ben mij nu aan het oriƫnteren op LED en wil nadat ik alles heb uitgezocht 2 hokjes van 120x120 maken. Nu is de vraag of ik hier 2x25 in ga zetten of minder ( wat ik veel lees op dit forum). Concrete vraag; wat is het verschil tussen 25x11 liter of bijvoorbeeld 9x25 oid. Het gaat er mij om dat het iig zsm klaar is, dus niet eeuwig voor groeien zodat die 9 planten die erin staan groot genoeg zijn om in de bloei te gaan. Zie jullie ervaringen/meningen graag tegemoet!:)
 11. rouge90

  Rouge is here

  Goedemiddag iedereen, Heb al enig ervaring met het indoor kweken op hps lampen, nu wil ik mij gaan verdiepen in een led kweek. Daarbij zal ik hier op dit forum op zoek gaan naar topics over ervaringen met led lampen en welke ik kan gaan aanschaffen. Hierna zal ik een kweekverslag gaan bij houden om mijn gedachtes met jullie te wisselen. Keep it green!