Ritalin666

Members
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ritalin666 last won the day on August 23

Ritalin666 had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

About Ritalin666

 • Rank
  Wake 'n Baker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Totaal aan mooie compacte toppen van beide planten na drogen:314gr totaal fluffy: 69gr Voorlopig even te roken dus. En op zich met 400watt aan licht net aan acceptabel. De omstandigheden waren gewoon niet geweldig.
 2. Ritalin666

  Quick One Autoflower 600w Chinese LED ;-)

  Rond 135 watt denk ik als je geluk hebt.. 60x2watt = 120 watt ledjes, 15watt driver rendementsverlies Maar ik ben bang dat je zelfs dat niet gaat halen..
 3. Apart kleurtje zo met die kristallen en de naar rood verkleurende toppen
 4. De plant die ik heb laten staan begint te verkleuren, roodbaars-achtig in de toppen.
 5. Heb er een omgehaald, laat de ander nog even staan. Toch wel warmtestress gehad de dames, veel foxtail achtige structuren aan de toppen. Denk rond de 150gr droog waarvan 1/3e wat fluffy is. Dr zusje gaat veel minder af komen. Al met al een niet zo fraaie ronde 😂 600watt stroomverbruik, gelukkig zonnepanelen 👌🏻
 6. Er beginnen al trichomen amberkleurig te verkleuren, en de bloeiharen zijn ook al oranje aan het verkleuren. Dus weten we allemaal wat er gaat gebeuren 🤤 De dames staan al 2 weken op water met niks, ph 6.0. Het blad geeft geen krimp zo lijkt het, terwijl ik niet eens heel veel voeding geef. EC 1.2 max De moeder was aanmerkelijk langzamer, deze dames staan pas 6 weken op 12/12 regime, maar hadden al met 3 dagen topvorming en moeders pas met 12 dagen. De moeder had ook wel een beetje naar rood verkleurende toppen, en ook werd het blad juist donkerder na het stoppen van voeding zo leek het. Kan natuurlijk strain gerelateerd zijn. Ik weet ook niet precies welke strain dit is, ik heb van een kennis een pakketje uit Amerika gehad met diverse zaadjes en een lijstje met strains maar de zaadjes zaten helaas allemaal bij elkaar 😖
 7. Ritalin666

  Quick One Autoflower 600w Chinese LED ;-)

  Natuurlijk zijn ze makkelijk, je hoeft er praktisch niks aan te doen.. Ik weet wel dat ik meerdere mensen die autos binnen hadden heb aangeraden er mee te stoppen en fotoplanten te nemen, en die mij daar eeuwig dankbaar voor zijn.. Je kan met een auto je opbrengst ook niet echt sturen. Met een fotoplant heb je alleen maar voordelen.
 8. Ritalin666

  Quick One Autoflower 600w Chinese LED ;-)

  Je hoeft mij over die Chinese leds echt niets te proberen uit te leggen wat betreft kleurspectrum. Ik vraag me alleen af met hoeveel rendement de driver in de lamp draait als die echt 240watt uit de muur trekt..
 9. Er zijn toch behoorlijke toppen in gekomen. Ergens had ik m’n twijfels zo aan het begin van de bloei, met die belachelijke hoge temperaturen en die paar strekkende uitlopers. Die zijn helemaal vol geworden, had de rest ook maar die strek gehad 🤤 Iets wat ik me afvraag, zijn monstercrop stekken ook sneller qua bloei? De moederplanten deden er veel langer over om een beetje toppen te krijgen, vandaar m’n vraag.
 10. Ritalin666

  drogen wiet

  Owkay dat is wel Nice jah die moet ik ook hebben 👌🏻
 11. Ritalin666

  drogen wiet

  Dat is wel een goed idee ja. Kijk naar een vochtvreter, die heeft vaak twee compartimenten, een voor de silica, en eronder een lekgedeelte. Temperatuurschommelingen laten vocht weer uit de silica
 12. Ritalin666

  drogen wiet

  Je moet de silica open leggen in een bak. Silica in een zak is riskant, er kan echt een zak met vocht worden onttrokken wat er weer uit kan lekken ook.
 13. Ritalin666

  drogen wiet

  Als je de temp laag houd kan je wel meer silica toevoegen hoor, het zal pas echt heel snel opdrogen wanneer temp rond 28 graden komt. Denk dat het nog wel riskant is hoor wat je probeert.. zit de silica in een 100%lekdichte zak?
 14. Ritalin666

  Quick One Autoflower 600w Chinese LED ;-)

  Mjah maar toch kan je wel iets van de lumen per watt maken hoor als de leds getest zijn en er een kleine marge in de producties zit het meestal wel redelijk goed. Echter er zijn een hoop China fabrikanten die amper testresultaten uitgeven
 15. Ik zag een vent in Amerika die doet z’n planten na oogst gerust nog even in een badje water schoonmaken 😂