Ritalin666

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Ritalin666

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ritalin666

  Hete pepers

  Mijn vrouw zei net dat ik ze als het niet zonnig was ik ze onder een 50watt Philips par lamp zette 😬
 2. Ritalin666

  Hete pepers

  Ik heb reapers ontkiemt, heel simpel hoor, gewoon een doorzichtig gebaksdoosje met stekpluggen, het bovenste stukje van de plug af en het zaadje gewoon erop gelegd en gewoon in een laagje water laten liggen in de vensterbank.
 3. Ouch, heb weer eens last van die kleine rotmugjes. Eerst maar eens een lading aaltjes in de potten losgelaten..
 4. In Amerika zie je het inderdaad vaker. En echt, als je de mogelijkheid hebt, gewoon doen! Als de stek in een heel klein potje staat, zal ie ook klein blijven. Weinig water geven, ik sproei dan alleen blad met voeding eigenlijk. Stek van mijn laatste foto is zelfde leeftijd als diegene in grote potten. Zodra ik ze verpot zet ik ze eerst 3 dagen op 24u licht, dan zie je ze eigenlijk met het uur groeien.
 5. natuurlijk wel maar meest gebruiken ze dan stekken die amper echt gebloeit hebben. Ik pak ze gerust uit volle bloei, een main cola cutten en laten rooten is geen monstercrop maar een godzilla crop als ie aanslaat. Kweek je op aarde? Ik gebruik niet altijd hetzelfde tijdens de generatieve fase. Het ligt een beetje aan de strek van de plant, gaat dat nog hard, cut ik helemaal op stikstof en voeg ik 3 delen kali en 1 deel fosfor toe tot de gewenste EC waarden. En indien nodig zuur ik ook nog verder aan met fosforzuur Volgens mij komt het redelijk op hetzelfde neer wat jij doet.
 6. Ritalin666

  Advies "versterking" Spectrabox

  Als je handig bent kun je je spectrabox ook een ander pitje geven..
 7. Ja het is behoorlijk wat stress, het effect is op zich de moeite waard. Als je een grote top laat rooten en reveggen krijg je heel veel bloempunten. Elke uitloper zit ook weer vol met uitlopers met bloempunten. Je hoeft eigenlijk niet meer te fimmen of te toppen. Deze staat te ontstressen en is zo goed als revegged. Ik ga met deze stek niks doen, vind het alleen altijd zonde om weg te gooien
 8. Ik weet niet of er hier mensen zijn die stekken van hun bloeiende planten trekken?
 9. Een beetje wel ja, kijken hoever je kan gaan, wanneer gaat de stek terug vegetatief en hoe wild gaat ie groeien. Vaak word gezegd dat houterige takken slecht wortelen, maar of dat echt zo is? Het lukt bij mij meestal wel.
 10. Hoe maak ik mijn monstercrop stekken? Dit is mijn volgende expiriment. ik krijg de foto’s niet in portretstand foto excuses.. de takken hebben al wortel zo te zien
 11. Ritalin666

  Nieuw

  Hallo, ik ben nieuw hier. Ik heb als hobby ook kweken van andere soorten planten, komkommer, tomaat, peper, en ik heb al wat kweek ervaring. Hiermee heb ik door wat experimenteren al wat ervaring met kweekverlichting opgedaan. Ik doe het graag allemaal net even anders als ‘iedereen’, maar sta ook open voor adviezen en ervaringen van anderen. Mijn wietplantjes staan binnen onder verlichting. Niet echt specifiek voor wietkweek, maar wel specifiek voor plant groei en bloei. Horticulture cobs van goeie kwaliteit, en SMD, ook van degelijke kwaliteit echter de power komt van de cobs. Alles is redelijk zelf in elkaar gefabriceerd, dus dat durf ik nog niet te laten zien hier 😂 Ik gebruik een tent van 1x1x2m en een tent van 180x150x150. Ik wilde hier mijn monstercrop stekken laten zien en de resultaten met de tijd delen. Voor de rest weet ik even niet veel meer te melden, maar bij deze de introductie!
 12. Hallo! Ik heb van mijn vorige rondje stekken van m’n bloeiende plant getrokken, de foto’s zeggen meer als deze woorden. Ze leken eerst een beetje op frankenstein plantjes. Horti cobs en smdqb. Voor het oog is het licht beduidend minder paars, eerder wit. Het begon met goedkope China smd lampen, upgraded met luminus en cree en dimbare led drivers. Nu heb ik Samsung smd qb’s, naar bloemenkwekers specs qua spectrum De cobs trekken ongeveer 450watt, de smd 250watt. Ik draai zowel in groei als bloei compleet met hetzelfde licht. Anyway, meer info over de verlichting volgt. Wat geef ik qua voeding. Ik gebruik meststoffen uit de professionele glastuinbouw. Het hangt een beetje af van hoeveel ruimte de plant heeft, maar ik prefereer zelf tot aan de bloeiperiode 20-20-20+micro en sporenelementen. Ik gebruik water oplosbare kristallen, gebruik half gedemineraliseerd water half kraanwater. Als ik m’n EC op 1.2 zet, is m’n gietwater pH 6.5-6.6, dus hoef ik niet meer aan te zuren. Zet ik mijn EC hoger is het een kwestie van meer leidingwater erbij, hierdoor hoef ik dan de ph niet te verhogen. Tijdens bloei gebruik ik ook kristalvorm poeder wat ik oplos in water, met een lagere hoeveelheid stikstof. Heb ook eens een rondje op plagron gedraaid, maar ik vond de resultaten en kwaliteit van de oogst toch niet helemaal lekker en de wiet had een beetje onaangename geur. Kan ook ergens anders aan gelegen hebben hoor. 10 dagen later: Ik ga ze snel in bloei zetten, meer foto’s volgen 👌🏻