Weet Ikveel

Members
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Weet Ikveel last won the day on July 8 2021

Weet Ikveel had the most liked content!

Community Reputation

85 Excellent

About Weet Ikveel

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  Thanks all! Velen heb er last van dit jaar. Ook als het niet in een kas is gekweekt. Is niet anders :-) dit is idd typisch nederlands weer. Helaas. Hopelijk krijg ik nog eens de kans om lekker buiten biologisch te kweken met wat betere (weers)omstandigheden. Ik blijf topics volgen! Ciao :-)
 2. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  Helaas. Het seizoen is voorbij hier :-( de auto duck kreeg ik niet vrij van insecten, de stress was te veel. Deze dame enkele dagen geleden omgehaald. Er viel niets af te halen. De jack die super dikke vette toppen had, zat vol rot. Zie foto's 1, 2 en 3, die was bijna klaar, de trichomen moesten nog iets meer milky worden. Foto 4 is rot in de NL. Die moest nog ongeveer 2 weken. Echt bizar. Van het een op het andere moment en dan lijkt het alsof je het ziet toenemen/groeien in een tijdsbestek van uren. Ik heb de pluis en rot eruit geknipt, dat wat er over is ligt te drogen. Opbrengst is niet noemenswaardig en heb niet kunnen spoelen. Gelukkig alles biologisch, maar goed. Was sowieso nog niet klaar. Ik ben genezen, nooit meer in een kas. Buiten is geen optie meer voor me midden in de stad, dus hier houdt het voor mij helaas op. Hartstikke bedankt allemaal voor de hulp en feedback. Erg veel geleerd en het was leuk :-) Wie weet tot ooit, als ik wat afgelegener woon en een tuin met privacy heb. Have fun growing and smoking!
 3. Weet Ikveel

  Serious Outdoor 2021

  Heel veel sterkte!!
 4. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  Thanks @fsmidt ! Op 1 plant had ik last van beestjes, de andere (inclusief deze) niet. Wellicht heb ik wat over het hoofd gezien. Dank!
 5. Weet Ikveel

  Bladprobleem NL auto kas

  @fsmidt op deze plant heb ik niets kunnen vinden
 6. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  Hierbij wat close-ups met en zonder flits van de bovenkant van het hoofdtopje van de jack herer. Zit in de 10e week die morgen de 11e week in gaat (tov zaaimoment 14 mei). Volgens de verkoper heeft deze ca 10 weken nodig. Zojuist geprobeerd de trichomen te bekijken met een zakmicroscoopje, bedoeld voor deze dames, maar zeer lastig focussen/stellen. Ik denk nog best veel heldere trichomen te zien waar ik op zoek ben naar milky. Morgen maar eens wat grover geschut inzetten om de trichomen wat beter te kunnen bekijken. (Ik heb geen dikke cameras of iets, maar zal met een desktop microscoop verbonden aan een laptop wat beter kunnen kijken en mogelijk watfotos kunnen maken). Zal meteen de NL wat in de schijnwerpers zetten. De duck blijft flink achter tov de andere 2 qua topvorming. Hele open witte draadjes hier en daar, ziet er een beetje zielig uit. De bladeren zijn dik in orde overigens. Wordt ook steeds als enige geteisterd met luisjes en ander ongedierte. Maar wat eco spul gesprayed zojuist in de hoop er af te komen. Zo te zien hele kleine witte luisjes (echt miniscuul klein), wat dikkere (wolluis gok ik) en zo te zien spint of iets dergelijks. Wat apart gezet van de rest. Zien wat t gaat doen :-)
 7. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  Dank @Tune :-)
 8. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  Ow thanks... dan maak ik me mogelijk veel te druk. :-) ik laat het maar gaan dan. Dankjewel @Janwiet
 9. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  Nou, dat was het dan... 2 vd 3 hebben spontaan besloten om hermafrodiet te worden.. :-( (jack herer en auto duck) mogelijk dat de wisselingen van temperatuur te veel was voor de voormalige dames. Althans, dat is wat ik eruit opmaak als ik de toppen en oksels goed inspecteer. Dat ik dat niet eerder heb gezien.. nou ja. Dikke pech. Zo jammer, de jack herer bestaat uit dikke plakkerige toppen inmiddels en ruikt heerlijk. Nog tips? Gewoon laten gaan? Weggooien? Zaadzakjes wegknippen? Ik roep maar wat. Geen idee what to do.
 10. Weet Ikveel

  Bladprobleem NL auto kas

  Thanks @Mr. Green ! Dan ga ik even kijken of en zo ja hoe ik dat toegevoegd krijg aan het water.
 11. Weet Ikveel

  Bladprobleem NL auto kas

  Iemand die raad weet? Ik heb alle topics hier qua bladproblemen, voeding en ziekten bekeken maar ik kom er niet uit. Zie link of onderstaande foto's. Jonge blaadjes hier en daar een verbrand bladpuntje, vergeling van buiten naar binnen en een aantal bladeren (zowel jong overal in de olant als wat middelgrote en grote bladeren) gele stipjes over het gehele blad en in de kern hier en daar een gele vlek. Info: - NL auto van RQS - 14 mei gezaaid - Staat buiten in de kas (polycarbonaat) - Wordt geventileerd / automatische dakopener - Plagron Royalmix grond (biologisch) - 19 liter kweekpot textiel RQS - Osmocote korrels RQS a 45 gram verdeeld over de 19 liter aarde (biologisch) - PH/EC wordt niet gechecked. - kraanwater (1x in het begin biologiache carlic extract meegekregen) - 1x cannacure spray gehad 2 andere auto's die er naast staan hebben dit niet. Zelfse behandeling, andere planten. (Jack herer auto en auto duck) Helpppp? :-) bijvoeden met bijv plagron alga bloom of juist 1 specifieke srof zoals Kalium, of laten gaan op de korrels en dus niets meer aan doen?
 12. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  @Tune op 19 liter Plagron Royalmix (6 weken voorbemest, biologisch) heb ik circa 45 gram osmocote gegeven. Die biologische van Royal Queen Seeds. Zou voldoende moeten zijn voor auto's op zwaar bemeste grond voor de gehele levenscyclus van de plant. De andere 2 dames doen het er goed op.
 13. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  Niemand die me kan helpen? :-(
 14. Weet Ikveel

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Betrapt! Nu snap ik waarom jouw struiken zo abnormaal groeien!! Zie foto... Karvan Cevitam! 'Wie is er niet groot mee geworden?'
 15. Weet Ikveel

  WIV's kas auto's 2021

  Hmmmm. De Northernlight autoflower begint nu toch ernstigere vormen aan te nemen. Als ik het met bladprobleemoverzichten online vergelijk, lijkt het toch het meest op een tekort aan Kalium. Zie foto's met gele stipjes en toenemende gele stukken. Begon bij de kleinere jonge blaadjes, nu gaan de grotere oudere bladeren ook.. De andere 2 dames doen het goed op de plagron royalmix grond voorzien van biologische osmocote. Die zijn lekker fris donkergroen. Zou het dan toch een te kort aan voeding zijn? Ik kan eventueel wat Plagron Alga Bloom toe gaan voegen. (Naast de Plagron GreenSensation waar ik vandaag mee ga starten). Iemand een advies bij het zien van de foto's? Advies is meeeeer dan welkom :-)