Weet Ikveel

Members
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Weet Ikveel last won the day on April 18

Weet Ikveel had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

About Weet Ikveel

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Weet Ikveel

  JW 2021

  Heel veel succes en plezier @Janwiet op een mooie oogst! 🙂
 2. Weet Ikveel

  Familie Duck

 3. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Ik kon niet wachten tot het weekend.. de titel was TE goed 😅 zojuist alles gelezen. Meteorietinslagen, bijbelse taferelen, hmmm? Hahaha. Leuk verslag! (Ik voelde echt met je mee, wat een pech, maar wat een leuke manier van schrijven). Thanks voor de dont's :-p PS: die lemon haze..... :-(
 4. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Ik ga er het weekend voor zitten en het verslag lezen. Wellicht kan ik er dingen van leren (do's / dont's) thanks!
 5. Weet Ikveel

  Familie Duck

  @Bioman thanks! Ik heb momenteel alleen autoflowers liggen, dus das mooi :-) eind augustus zou dat wel allemaal zo'n beetje klaar moeten zijn voordat t vochtiger wordt. Hoe deed jij het in de kas? Enkel raam ventilatie (passief) of ook actief verplaatsen van lucht dmv bijv clipfan's of iets dergelijks?
 6. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Hmm ja toprot, dat willen we niet! Ik heb een raam erin om te ventileren en kan eventueel een ventilator installeren, heb stroom in de buurt. Tis een Duits kasje van 1.80 bij 1.80 met polycarbonaat platen. (Goed vastgezet met kit en klemmen, op dag 1 was ik al 2 ramen kwijt haha, sindsdien alles muurvast gemaakt).
 7. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Ik begreep, uit wat eigen online onderzoek de afgelopen maanden, dat de toppen uit een kassenkweek over het algemeen compacter/dichter zijn dat uit gewoon de buitenlucht (Excuses, heb geen bronvermelding voor handen). Ik ga in ieder geval 1 plantje het zelfde kweken als vorig jaar (auto duck), maar dan in de kas (zelfde voeding en grond, wel een grotere pot). Ben benieuwd naar het verschil (als dat er daadwerkelijk is).
 8. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Helder. Thanks :-)
 9. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Dank Tune! De naam vind ik al lekker 😅 ben alleen wel een beetje terughoudend met buitenkweek/kaskweek vanwege de geur. Haze plantjes ruiken volgens mij aardig. Jij ervaring met haze?
 10. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Dank voor je reactie! Ik zal het zeker in overweging nemen :-) kun je aangeven waarom? Neem ik dat mee.
 11. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Owjee.. nou, hopen dat ik daar geen last van heb, we gaan het meemaken :-) thanks voor je warning!
 12. Weet Ikveel

  Familie Duck

  @Tune geen probleem! Ik vond het erg leuk om te doen. Prettige omgeving met een leuke community die behulpzaam is. Hierbij de bevestiging dat ik met een nieuw verslag kom zeer binnenkort, zal vd week een nieuw topic openen spoiler alert: ik ga het dit jaar in een kas proberen. Uiteraard biologisch. Ben erg aan het twijfelen welke zaden ik moet kiezen. Heb het volgende op de plank liggen (allemaal auto): - jack herer (huismerk wietzaadjes.nl) - northern lights (royal queen seeds) - amnesia haze (royal queen seeds) - haze berry (royal queen seeds) - purple queen (royal queen seeds) - royal dwarf (royal queen seeds) - auto duck (dutch-passion) Ik denk dat ik me beperk tot de NL, jack en duck. Ik heb hier en daar gelezen dat deze 3 qua geur, het minst van het geen ik heb liggen 'stinken' / opvallen. De duck beviel goed vorig jaar en ruik je bijna niet tenzij je er echt met je neus boven hangt. Ik probeer het zo stealth mogelijk te doen om te voorkomen dat m'n dames me worden ontvreemd, je gaat toch van ze houden gedurende je ze ziet opgroeien :-) . Ik houd het er ook lekker bij maximaal 3 of 4 tegelijk. Mocht iemand die dit leest daar een andere mening over hebben of ervaring van willen delen: je feedback/advies is altijd welkom :-) (over de soortjes en geur)
 13. Weet Ikveel

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Ik kijk mee! Succes @fsmidt
 14. Weet Ikveel

  Serious Outdoor 2021

  Cool! Ik ga volgen
 15. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Zoals beloofd (een beetje aan de late kant), hierbij mijn mening over de 2 soorten duck! Na een half jaartje curen heb ik beide recent pas gerookt... Eerst met een tabaksvervanger daarna voor het eerst met een vaporizer (wolfenkraft fx mini). Beide hebben volgens de seedbank (dutch passion) slechts ca 8 % thc. Het is dus geen heftig effect. De smaak van beide is lekker. Vebranden met tabaksvervanger vind ik wat minder dan met de vaporizer op 190 graden celcius. De frisian duck smaakt wat bloemachtig en de auto duck proef ik de whitewidow achtergrond wel in terug met wat fruitige tonen. Het effect van beide is voor mij een lichte, maar zeer aangename head-high, zonder echte body-stoned. Een beetje hasj-achtig. Heerlijk voor overdag, voor t slapen gaan of bij een film. Ik kan nog prima denken en functioneren en mis niets. Geen vreetkicks of andere voor mij onaangename effecten. Wat mij betreft is de autoduck net wat lekkerder vanwege de meer wietsmaak en geur, het effect is gelijkwaardig te noemen. Voor iedereen die een licht smaakvol rokertje wil met een beperkt effect is dit een aanradertje. Tot een volgende topic!