Weet Ikveel

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Weet Ikveel

 1. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Hey allemaal, Zoals beloofd in mijn voorstelrondje, hierbij nog wat foto's. Auto Duck 1, Frisian 1 en 2 zitten alle 3 nu op dag 76 (11e week) ten opzichte van het moment van zaaien. Auto Duck 2 op dag 67. Ik las op de website van Dutch Passion dat de auto's zo'n 85 tot 90 dagen nodig hebben en hier en daar online lees ik 100 dagen. Wat denken jullie kijkende naar onderstaande foto's? Hoe lang moeten de 2 dames nog? :-) Ik vind het maar moeilijk beoordelen hoeveel % van de trichomen dan amberkleurig of melkwit zou zijn (als ik het goed verwoord, las dat ergens, corrigeer me gerust, ik leer graag.). Ik heb wel een microscoop met 1600x zoom aangeschaft en dus zal ik het weekend wat closeups maken van de 2 auto dames (fotoshoot yeahhh.. topless uiteraard :-) ). Voor nu dus even gewone telefoonfoto's. Alvast dank voor eventuele reacties en mooie oogsten toegewenst! Auto 2 op dag 67 (oh nee.. een irritante haar op mn lens.. :/ haha zie t nu pas. Bij de rest vast ook, sorry! En nu zie ik ook een klein bruin blaadje links boven, van een andere boom op de top die ik er ff snel af haal. Opzouten van mn top! )Auto 1 op dag 76.En de 2 frisian duck ladys op dag 75 (gisteren)
 2. Weet Ikveel

  Familie Duck

  @Tune helaas niet. Daar heb ik de ruimte, spullen en kennis niet voor. En ben er ook niet heel happig op gezien de hypotheekvoorwaarden moet ik eerlijk bekennen ;-) De dames staan enigzins droog onder een transparante deurluifel die ik aan de schutting boven de dames heb bevestigd. Maak me meer zorgen om het afwezig zijn van een goede dosis zonlicht en de aanwezigheid van mist/dauw in combinatie met weinig wind en lage temperaturen. Ben bang dat het afwachten wordt en ervan leren (en hopen op een wondertje :-D). Volgend jaar verduisteren. Daar ga ik buiten wel wat voor in elkaar knutselen zodat we voor half september klaar zijn.
 3. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Nou, morgen nog 1 dagje zon.. dan vooral regen voorspeld :-( let's pray for more sun and wind! De dames Duck moeten nog wel ff.. spannend!!!!
 4. Weet Ikveel

  Familie Duck

  @fsmidt thanks voor de feedback! :-) ga het volgend jaar zeker proberen. Ik heb nog niet geprobeerd, zijn nu een aantal weken aan het curen. Binnenkort zodra ik eens in de juiate mood ben, ga ik het zeker proberen en hier het verslag ervan plaatsen :-)
 5. Weet Ikveel

  JW's tuintjes 2020

  Verduisteren.. dat ga ik volgend jaar ook maar eens doen. Mijn eendjes zijn omstreeks 3e week augustus gestart met bloeien. Volgens DP circa 8 weken bloei. Nou.. half oktober.. dat wordt feest
 6. Weet Ikveel

  cammadorian groet jullie!

  Welkom!
 7. Weet Ikveel

  Nieuwe ronde Bruce banner

  Nja, m'n naam zegt t al..
 8. Weet Ikveel

  Nieuwe ronde Bruce banner

  Wat een monsterlijke plant is het geworden zeg... en dat bedoel ik positief. daar heb je in 2027 nog plezier van super gaaf!
 9. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Paar foto's tussentijds, niets bijzonders te melden verder. Deze plant ruikt totaal niet naar (klassieke) wiet. Dit is nog eens eens wat je noemt een stealth plant zeg.. niet de looks en niet de smell van wiet. Als het effect en de smaak maar wel in orde is...
 10. Weet Ikveel

  AF Quick Ones eerste keer 2e ronde

  Lekkahhh!!
 11. Weet Ikveel

  AF Bubblegum buitenkweek eerste keer

  En een moooe ervaring rijker! enjoy!
 12. Weet Ikveel

  Nieuw

  Welkom! Met groene vingers ben je hier op de juiste plek heb ik gemerkt
 13. Weet Ikveel

  Hallo allemaal

  Welkom!
 14. Weet Ikveel

  Tat2peet

  Welkom! 🤗
 15. Weet Ikveel

  Avontuur

  Welkom!
 16. Weet Ikveel

  Rondje wedding gelato stekken onder 4 qb's

  2 jaar?? Wel 3 ook als ik het zo bekijk Laat het u smaken! 🤗
 17. Weet Ikveel

  60x60 Secret Garden met Spectrabox 90w

  super mooie toppen! Geniet ervan
 18. Weet Ikveel

  Guerilla Grow tweeduizendtwintig

  Nice! Die lijkt dikker dan mijn bovenarm! 🤭😬👍 wat een joekel. Super mooi!
 19. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Ha @boswandeling thanks!! :-) ja vreemde planten. Bladeren krullen echt naar de vorm van eendenpoten 😂 (zwemvliezen). Ik had 2 auto ducks, de eerste vooral fluffy topjes, de 2e mooie compacte. Het ruikt wel enorm lekker. Heel benieuwd naar de smaak en het effect. Als ik in de mood ben, vanavond laat als alles hier op bed ligt maar eens proberen 🤗 ik laat het in dit topic weten.
 20. Weet Ikveel

  Familie Duck

  Avond! Paar foto's, staan meer dan een weekje ofzo in bloei. Geef inmiddels Plagron Alga Bloom mee daar waar de dames al langer dan 12 weken van de biologische osmocote hebben kunnen genieten, zijn inmiddels wel uitgeput denk ik zo. Geef nog altijd 1x per week Garlic (biologisch) mee aan het voedingswater en spuit 1 x per week preventief met CannaCure. Recent wat vaker achtereen met CannaCure, zat een zwermpje witte vliegen de dames te treiteren . Daarna niet meer waargenomen. Na de stomme fout om de groei te remmen (Stop Grow Pro XL) zijn er gelukkig maar een paar bladeren verkleurd. Het is niet verergerd en is stabiel gebleven. Ik heb de bladeren ook gewoon laten zitten. De dames zijn destijds toch wel gestopt met groeien. Maar gebruik die zooi nooit meer! Tijdens de storm vorige week snel de 2 dames onder mijn schuuroverkapping gezet (niet onder het luifeltje laten staan) en dat was maar goed ook.... ging flink te keer. Lang leve buienradar!! :😄 Aangezien ik niet verduisterd heb in augustus en alles qua licht zo veel mogelijk op de natuur aan heb laten komen, praat ik regelmatig met de dames om te vragen of ik nog iets kan betekenen... of alles naar wens is enzo.. vochtig weer, weinig zon, bah.. maar goed. Wind is prima, ze staan droog.. het vriest niet, benieuwd wat er van komt 🙂🤗 alles is mooi meegenomen de eerste keer. In ieder geval veel geleerd. Vooral wat ik allemaal niet meer moet doen. Ook waardevol. De Autoducks ga ik dit weekend proberen, lang genoeg in de weckpot gezeten denk ik zo... 😊😇
 21. Weet Ikveel

  Even voorstellen

  welkom
 22. Weet Ikveel

  Hallo allemaal

  welkom
 23. Weet Ikveel

  Nieuw groen blaadje 😊

  Welkom
 24. Weet Ikveel

  Goedemiddag medekwekers

  welkom!
 25. Weet Ikveel

  Goed seizoen en goede dag

  Welkom! 🙂