Kev

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Kev

 • Rank
  Maagd
 • Birthday 01/30/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland
 • Interests
  Thc bevattende producten. Varia aan muzieksoorten zijn leuk... Netflix series. En caffeine!πŸ˜‰

Recent Profile Visitors

105 profile views
 1. Kev

  Uitgezaaide longkanker stadium 4

  Dankjewel voor de tip. Ik zit te denken of het mischien rustiger voor haar zou zijn als ze eerst bijvoorbeeld een diazepam 10 mg neemt en dan een klein beetje ketama vapen ofzo. Meestal is ze wel rustig onder de situatie. Maar ze ook weleens zenuwachtige periodes. Ik ben benieuwd of ik wat kan doen om te helpen Groetjes kev.
 2. Kev

  Uitgezaaide longkanker stadium 4

  Ik heb een kennis met een hersentumor en uitzaaiingen. Maar het probleem is dat ze psychotisch kan worden van wiet. Ik zit er over te denken om haar dan maar cbd olie aan te bevelen. Ik hoop dat ik daarmee het juiste doe.
 3. Kev

  Foto's uploaden fails

  Ik moet dan voor de helpdesk persΓ© een profielfoto uploaden, Maar ik heb alleen een tablet en Phone. Ik krijg ondanks de uitleg maar geen verrekte foto geuploaded. (Dat wou ik ff kwijt.)
 4. Kev

  Hallo allemaal

  Oja ik wil nog even toevoegen dat ik wel ervaring heb voornamelijk met het bouwen van groei gelegenheden. Maar dat is al weer 20 jaren geleden. Ik heb ook in een groothandel voor growshops gewerkt vroeger. Laters.πŸ˜‰
 5. Kev

  Hallo allemaal

  Bedankt wegpiraat. Ik denk dat dit wel in mijn straatje past. Ik heb ook wel enige (wat) kennis van de dingen hier.😊
 6. Kev

  Hallo allemaal

  Hoi ik ben Kevin, ik ben een groot fan van alles wat met thc te maken heeft. Ik rook wiet en hasj ook om medicinale redenen Ik ben benieuwd of dit forum mij aanstaat. De groeten uit Brabant.
 7. Kev

  Immuun worden.

  Ik ben gewend om northernlight en zero zero gewoonlijk te roken. Maar ik vraag me toch af dat als ik op de haze zou overstappen voor een tijdje, Of ik dan immuun voor mijn reguliere rokertje word.