Method_man

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Method_man

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Method_man

  DH waarde water

  Wees blij dat je start ec 0.3 is en je zelf kan opwaarderen ik heb in plaatsen gewoond waar je start en 0.8 0.9 is dan moet je dus gaan kloten om dat naar beneden te brengen. Jouw probleem heb ik dan liever.
 2. Method_man

  Rondje Critical RQS fem Mars Hydro TS1000

  Ik zou echt wel je ph regelen met die lijn die jij gebruikt die laatste investering nig even maken man! Bluelab!
 3. Method_man

  Rondje Critical RQS fem Mars Hydro TS1000

  Heb hem vorig jaar een x binnen gehad op 18 liter ongetopt 1 van de dikte colas ooit. Lekker wietje super sterk ook.
 4. Method_man

  550 m3 can lite filter

  Ik ga het meemaken vanacht kijken wat dat metertje zegt. Maar zou zo maar kunnen hoor. Kan natuurlijk nu ook even dimmen .et de lampen aan en dan dat kleine filtertje gebruiken dan weet ik het nu al.
 5. Method_man

  550 m3 can lite filter

  Soms wil het nog wel.is helpen als je die naad van dat filter afpakt met ductape dat ga ik zoiezo even proberen
 6. Method_man

  550 m3 can lite filter

  Naja ik weet niet man heb er nog is over nagedacht ook in principe moet die 500 kuub die tent makkelijk kunnen trekken met lampen uit. Maar dan ook echt makkelijk. Ik heb even een goedkoop hygrosmetertje gehaald en ik ga toch nog even speuren of ik wat kan vinden aan dat filtertje.
 7. Method_man

  550 m3 can lite filter

  Ik ga der toch maar is werk van maken Dit ziet er toch wel geinig uit
 8. Method_man

  550 m3 can lite filter

  Ik gebruik geen meters momenteel was al op zoek maar wat goeds, die witte hygrostemp metertjes van de grow van een tientje zijn trash
 9. Method_man

  550 m3 can lite filter

  Ja maar hoe accuraat zijn die dingen betaalbaar...
 10. Method_man

  550 m3 can lite filter

  Ja daar zit wel wat in met die lv man. Wat betreft die slang heb idd al een bredere gehaald voor de uitlaat van 16 naar 25 dat gaat wel werken.
 11. Method_man

  550 m3 can lite filter

  Ik heb met die 1000 afzuiger (het is een 3250 kuub die ik dim) en 500 in best wel een flinke luchtstroom..ik wil als de lampen uitgaan gewoon rust in de tent helemaal.met dat koude weer. En met die thermostaten duurt het best wel lang voordat alles stopt met blazen. Maar als ik dat 550 dingetje op een tijdschakelaar zet en mijn grote box ook is alles opgelost. En ben ik ook van het geluid af direct wat uit komt in mijn woonkamer heb er niet echt last van maar hoe eerder minder herrie hoe beter. (Zoon 500 boxje op 65 proxent gedimd hoor je niet) Plus ik kan met warm.weer bijschakelen met een extra 500 kuub. Alle spulletjes gekocht en opgehaald en nu dit hahahahahahhaha altijd wat met dat kweken. Wat betreft die lv had dat zelf ook al bedacht kurkdroog of zeiknatte potten maakt niet uit. Ik zit zelf misschien aan een klein lek in die filter te denken dat hebben ze soms die naad een strip ductape op wil nog wel is helpen dan
 12. Method_man

  550 m3 can lite filter

  Goodmorning Mijn tentje is 2.40 bij 1.20 hier heb ik een 1000 m3 filter in met een 1000 box en dit gaat prima. Nu had ik het idee opgevat om snachts een kleiner filter continu te laten lopen zodat de grote box uit kan. Ik een 550 filter opgehangen met een 500 box die draaien op 70 procent.... Wat denk je het stinkt naar wiet met de lampen uit terwijl de tent wel vacuĆ¼m staat. Ik snap er geen jota van want als ik in mij droogtentje een klein filter hang trekt ie het toch ook terwijl dat veel meer stinkt. Wat is hier aan de hand?
 13. Method_man

  Goedemiddag medekwekers

  Alleen maar autos buiten binnen altijd vrouwtjes gewoon!
 14. Method_man

  Goedemiddag medekwekers

  Ik ben nu ongeveer een jaar of 11 bezig met het kweken van wiet. Ik doe dit zowel binnen als buiten. Op dit moment kweek.ik met led van een Chinees kutmerk maar wel met goede drivers.(meanwell) Mijn grote hobby is het proberen van nieuwe Strains en heb ook heel wat mooie soorten in mijn moederhok staan.