Where You Smoke

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About Where You Smoke

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Mooie envelop mogen ontvangen deze week van @wiet61 waardoor ik dit jaar niet alleen een zadenkweek kan doen van de Jack Herer maar tevens 6x fem Jack Herer kan gaan uitplanten! Erg blij mee en heb er veel vertrouwen in dat ik van deze soort wat kan gaan oogsten, ik ga er in elk geval voor! Morgen naar de ''aardeplek'' om eens te kijken hoe het er bij ligt en de kippenmestkorrels in de grond te verwerken etc., wordt nu wel tijd want wil vrij vroeg beginnen met uitplanten. Wish me luck....
 2. Where You Smoke

  Beat for wiet 2021

  Goed bezig Beat, succes alvast met het opwaarderen van de plantgaten! Is vast wel wat aan te doen...
 3. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  HET ARSENAAL. Nu nog opzoek naar wat vroegbloeiers....en dan moet er wat te oogsten zijn!
 4. Where You Smoke

  Guerilla verslag - Where You Smoke

  Guerilla verslag - Where You Smoke
 5. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Dat gaat hem niet worden. Zal ook voor het vergelijk ook enkele planten in de dikke klei planten, ben er 100% zeker van dat het vruchtbare, vocht vasthoudende klei is dus voor de voeding hoef ik het niet te doen, klei zit ook vol met wormen. Doe het alleen om op een beetje luchtige grond te kweken. Denk dan ook dat 't wel mooie combinatie is bij de potten, kunnen de planten is goed aanslaan in de potgrond en als de wortels de bodem van de pot hebben bereikt doorgroeien de klei in voor voedingsstoffen en vocht (zitten een groot gat onderin de potten). In de echt droge perioden wil ik wel goed bij wateren, maar liever niet natuurlijk, voordeel van klei...water spoelt niet meteen weg de bodem in lijkt me..... Praktijk zal het uitwijzen!
 6. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Dat gaat niet veel helpen schat ik in....ja op korte termijn 1 seizoen max. heb ik dan een goed grondje in 't plantgat maar daarna spoelen gaten dan dicht met de klei. Is echt heavy zware plakbende hé. Doe het liever in 1x goed zodat ik meerdere seizoenen gebruik kan maken van een gat, anders breng ik nog wat meer potten heen. Maar je hebt gelijk, een beetje extra cocos kan nooit kwaad.
 7. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Links heb ik 5 potten ingegraven met hierin portgrond dus die gaten storten niet in en die vindt ik sowieso wel terug. De rest van de gaten liggen er voor nu zakken met potgrond in de gaten. Heeft iemand hier nog een goed alternatief voor? Janwiet heeft wel gelijk, als ik in de gemaakte gaten gewoon potgrond gooi werkt dit wel voor 1 seizoen maar daarna mixt die Zware klei met de potgrond en dan blijf ik slepen en graven :'' Misschien wat houten planken aan de zijkanten er in rammen?
 8. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Weer een stuk verder op de 2e plek, de kleiplek. Voor..... Na.
 9. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  @S37Ja klopt! Uiteindelijk toch bewust gekozen voor de Jack Herer regulier van Sensi maar wel met 35% korting, dus plusminus 11 euro per zaadje (inderdaad zijn die van Sannie min. helft goedkoper). Bestelling nu op weg als het goed is. Wordt het vermeerderen van deze zaden (Sensi dus) en de BlueBerry regulier (DP) aankomend jaar niks dan probeer ik evt. die van Sannie het jaar erop. Kruisingen maken komt daarna wel weer! P.S. thanks voor de info en hulp!
 10. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  denk dat S37 hier aan mij refereerde omdat ik Jack Herer - regulier zaad heb aangeschaft van Sensi. Maar wees gerust, ik ga niet alleen Jack Herer zetten buiten, deze soort is slechts deel van mijn ''laatbloeier'' arsenaal. Ga het ook gooien op autoflowers en vroegere bloeiers. Zijn we al over het midden van de winter heen? Kan niet wachten om los te gaan
 11. Where You Smoke

  Arsenaal voor Summer '21

  @sjaakjebonenstaakje Thanks voor de info! Ik heb besloten de Sensi zaden regulier aan te schaffen, die ik eerst wil vermeerderen aankomend seizoen buiten voor het jaar erop ook, hoop dat het gaat lukken buiten i.v.m. lange bloeitijden, we zullen zien. Zaden zijn nu inderdaad relatief goedkoop daar want anders had ik dit ook niet besloten....die 35% geeft bij mij als Hollander zeker weten de doorslag Misschien dat ik het jaar erop die van Sannie koop mocht het vermeerderen niet gaan lukken. Samengevat zijn die van Sannie gebaseerd op de lijn van Sensi (originele) en inmiddels korter bloeiend gemaakt, hij zit nu al in F9. Hier heb ik de info vandaan... https://www.opengrow.com/topic/47925-sannies-jack-vs-original-sensi-seeds-jack/ Mijn uiteindelijke doel is soortje geschikt maken voor buiten. Misschien eindigt het met ''Een ervaring rijker en een illusie armer....'' maar nooit geschoten is altijd mis. Om in spreekwoorden en gezegdes te spreken.
 12. Where You Smoke

  Arsenaal voor Summer '21

  Oke interessant!! Thanks, is precies wat ik zoek namelijk, de ekte echte. Ik heb hem vroeger erg vaak gerookt en vindt het persoonlijk 1 van de lekkerste effect en smaak wietjes die ik ooit gerookt heb alleen is nu bijna niet meer de tekoop in de shops.
 13. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  P.S. Sensi heeft 35% korting op alle zaden...denk zeg t nog ff.....misschien kan iemand er nog zen voordeel mee doen.
 14. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  Even tussendoor....sta op t punt volgende te bestellen.... Jack Herer regulier Ben hard opzoek naar beetje fatsoenlijke sterke lijn Jack Herer zaden maar het enigste wat ik tot nu toe heb kunnen vinden zijn de reguliere zaden van Sensiseeds. Ze bieden 2 Jack Herer aan, White label (goedkoper) en gewoon (duurder). Iemand ervaring met het verschil tussen Jack Herer White Label en Jack Herer gewoon? Heb deze nog niet gekocht i.v.m. met hoge prijs maar zie net dat ze in de aanbieding zijn, 2 weken geleden nog niet dus wordt nu wel interessant.... zal ik deze aanschaffen jongens? 10 zaden voor 106 Euro (i.p.v. 163 Euro). Zal 't liefst z.s.m. keuze maken wel/niet dus als iemand iets weet over deze zaden brand los! Ik weet dat ze duur zijn...10eu p/s..maar zie t eigenlijk meer als investering voor zadenkweek zodat ik niet elk jaar nieuw duur zaad hoef te kopen.
 15. Where You Smoke

  Arsenaal voor Summer '21

  Jack Herer regulier Ben hard opzoek naar beetje fatsoenlijke sterke lijn Jack Herer zaden maar het enigste wat ik tot nu toe heb kunnen vinden zijn de reguliere zaden van Sensiseeds. Ze bieden 2 Jack Herer aan, White label (goedkoper) en gewoon (duurder). Iemand ervaring met het verschil tussen Jack Herer White Label en Jack Herer gewoon? Heb deze nog niet gekocht i.v.m. met hoge prijs maar zie net dat ze in de aanbieding zijn, 2 weken geleden nog niet dus wordt nu wel interessant.... zal ik deze aanschaffen jongens? 10 zaden voor 106 Euro (i.p.v. 163 Euro). Zal 't liefst z.s.m. keuze maken wel/niet dus als iemand iets weet over deze zaden brand los! Blueberry regulier Zadenkweek voor 't jaar erop en eventueel probeer ik hiervan nog wat vrouwtjes op guerrilla te krijgen. Die feminized zaden kosten met eigenlijk teveel dus wil zelf voorziend worden, vandaar regulier Powerplant autoflower feminized Orange Bud autoflower feminized op guerilla plekken voor hopelijk vroege oogst.