Where You Smoke

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Where You Smoke

 1. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Dag buitenkwekers, dit jaar een aantal autoflowers gekweekt in de tuin, 6 stuks zijn inmiddels geknipt en zijn aan het drogen en inmiddels in glazen potten en 1 welke wat later was met bloeien staat nog. Ik zal zo eens wegen wat het heeft opgeleverd aan toppen. De planten in de tuin en het drogen gaven wat problemen met de huurbaas dus vandaar dat ik volgend jaar zal uitwijken naar een guerillakweek, op dit forum dit jaar menig verslag mee gelezen in deze sectie dus de eerste stappen zijn gezet, goede motivatie :-). Ik ben alvast begonnen met plekken zoeken nu het nog een beetje groen is buiten en deze wil ik in verloop van tijd klaarmaken voor een vroege start volgend jaar, dit is dan voor nu nog het enigste waar ik af en toe verslag van zal doen, want omtrent dit kan ik gaandeweg nog wel tips gebruiken, over de plekken later meer want hier moet ik nog hard mee aan de slag. Nu druk opzoek naar o.a. kippengaas, dan kan ik de plekken alvast voorbereiden en klaar maken. 2 wietsoortjes zijn al aangeschaft. Auto Orange Bud en Auto Power Plant (Dutch Passion). Ondanks dat ze in de aanbieding waren best duur weer, het is wel feminized:-). Verder wil ik graag regulier zaad aanschaffen en wat experimenteren om een zadenkweek mee te doen, o.a. zodat deze uitgave niet elk jaar weer hoeft. Hopelijk ook om een goede soort te vinden die voor mij goed werkt. Qua regulier zaad neig ik naar de volgende soorten: Durban Poison (Dutch Passion), Blue Berry (Dutch Passion) en Auto Blue Berry Haze (La Buena Hierba), Auto Jack Herrer (La Buena Hierba). De Blue Berry ben ik namelijk echt gek van. Zadenkweek kan ik nog wel thuis doen in de tuin, verdekt in de bosjes, dus ook mooi om de sexen- methode te proberen van Dame Blanch wat ik in een topic had gelezen hier met een kratje, bierflesjes op water en stekken dan op 12-12 zetten. Drogen ging dit jaar nogal houtje touwtje (in dozen en had geen afzuiging+filter) maar wil ik nu goed doen. Vandaag net 2 gratis kasten geregeld die ik hier perfect voor kan gebruiken en ook voor de voorgroei onder TL lampen. Als ik hier wat verder mee ben laat ik wel even een foto zien van wat het geworden is.
 2. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  HET ARSENAAL. Nu nog opzoek naar wat vroegbloeiers....en dan moet er wat te oogsten zijn!
 3. Where You Smoke

  Guerilla verslag - Where You Smoke

  Guerilla verslag - Where You Smoke
 4. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Dat gaat hem niet worden. Zal ook voor het vergelijk ook enkele planten in de dikke klei planten, ben er 100% zeker van dat het vruchtbare, vocht vasthoudende klei is dus voor de voeding hoef ik het niet te doen, klei zit ook vol met wormen. Doe het alleen om op een beetje luchtige grond te kweken. Denk dan ook dat 't wel mooie combinatie is bij de potten, kunnen de planten is goed aanslaan in de potgrond en als de wortels de bodem van de pot hebben bereikt doorgroeien de klei in voor voedingsstoffen en vocht (zitten een groot gat onderin de potten). In de echt droge perioden wil ik wel goed bij wateren, maar liever niet natuurlijk, voordeel van klei...water spoelt niet meteen weg de bodem in lijkt me..... Praktijk zal het uitwijzen!
 5. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Dat gaat niet veel helpen schat ik in....ja op korte termijn 1 seizoen max. heb ik dan een goed grondje in 't plantgat maar daarna spoelen gaten dan dicht met de klei. Is echt heavy zware plakbende hé. Doe het liever in 1x goed zodat ik meerdere seizoenen gebruik kan maken van een gat, anders breng ik nog wat meer potten heen. Maar je hebt gelijk, een beetje extra cocos kan nooit kwaad.
 6. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Links heb ik 5 potten ingegraven met hierin portgrond dus die gaten storten niet in en die vindt ik sowieso wel terug. De rest van de gaten liggen er voor nu zakken met potgrond in de gaten. Heeft iemand hier nog een goed alternatief voor? Janwiet heeft wel gelijk, als ik in de gemaakte gaten gewoon potgrond gooi werkt dit wel voor 1 seizoen maar daarna mixt die Zware klei met de potgrond en dan blijf ik slepen en graven :'' Misschien wat houten planken aan de zijkanten er in rammen?
 7. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Weer een stuk verder op de 2e plek, de kleiplek. Voor..... Na.
 8. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  @S37Ja klopt! Uiteindelijk toch bewust gekozen voor de Jack Herer regulier van Sensi maar wel met 35% korting, dus plusminus 11 euro per zaadje (inderdaad zijn die van Sannie min. helft goedkoper). Bestelling nu op weg als het goed is. Wordt het vermeerderen van deze zaden (Sensi dus) en de BlueBerry regulier (DP) aankomend jaar niks dan probeer ik evt. die van Sannie het jaar erop. Kruisingen maken komt daarna wel weer! P.S. thanks voor de info en hulp!
 9. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  denk dat S37 hier aan mij refereerde omdat ik Jack Herer - regulier zaad heb aangeschaft van Sensi. Maar wees gerust, ik ga niet alleen Jack Herer zetten buiten, deze soort is slechts deel van mijn ''laatbloeier'' arsenaal. Ga het ook gooien op autoflowers en vroegere bloeiers. Zijn we al over het midden van de winter heen? Kan niet wachten om los te gaan
 10. Where You Smoke

  Arsenaal voor Summer '21

  @sjaakjebonenstaakje Thanks voor de info! Ik heb besloten de Sensi zaden regulier aan te schaffen, die ik eerst wil vermeerderen aankomend seizoen buiten voor het jaar erop ook, hoop dat het gaat lukken buiten i.v.m. lange bloeitijden, we zullen zien. Zaden zijn nu inderdaad relatief goedkoop daar want anders had ik dit ook niet besloten....die 35% geeft bij mij als Hollander zeker weten de doorslag Misschien dat ik het jaar erop die van Sannie koop mocht het vermeerderen niet gaan lukken. Samengevat zijn die van Sannie gebaseerd op de lijn van Sensi (originele) en inmiddels korter bloeiend gemaakt, hij zit nu al in F9. Hier heb ik de info vandaan... https://www.opengrow.com/topic/47925-sannies-jack-vs-original-sensi-seeds-jack/ Mijn uiteindelijke doel is soortje geschikt maken voor buiten. Misschien eindigt het met ''Een ervaring rijker en een illusie armer....'' maar nooit geschoten is altijd mis. Om in spreekwoorden en gezegdes te spreken.
 11. Where You Smoke

  Arsenaal voor Summer '21

  Oke interessant!! Thanks, is precies wat ik zoek namelijk, de ekte echte. Ik heb hem vroeger erg vaak gerookt en vindt het persoonlijk 1 van de lekkerste effect en smaak wietjes die ik ooit gerookt heb alleen is nu bijna niet meer de tekoop in de shops.
 12. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  P.S. Sensi heeft 35% korting op alle zaden...denk zeg t nog ff.....misschien kan iemand er nog zen voordeel mee doen.
 13. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  Even tussendoor....sta op t punt volgende te bestellen.... Jack Herer regulier Ben hard opzoek naar beetje fatsoenlijke sterke lijn Jack Herer zaden maar het enigste wat ik tot nu toe heb kunnen vinden zijn de reguliere zaden van Sensiseeds. Ze bieden 2 Jack Herer aan, White label (goedkoper) en gewoon (duurder). Iemand ervaring met het verschil tussen Jack Herer White Label en Jack Herer gewoon? Heb deze nog niet gekocht i.v.m. met hoge prijs maar zie net dat ze in de aanbieding zijn, 2 weken geleden nog niet dus wordt nu wel interessant.... zal ik deze aanschaffen jongens? 10 zaden voor 106 Euro (i.p.v. 163 Euro). Zal 't liefst z.s.m. keuze maken wel/niet dus als iemand iets weet over deze zaden brand los! Ik weet dat ze duur zijn...10eu p/s..maar zie t eigenlijk meer als investering voor zadenkweek zodat ik niet elk jaar nieuw duur zaad hoef te kopen.
 14. Where You Smoke

  Arsenaal voor Summer '21

  Jack Herer regulier Ben hard opzoek naar beetje fatsoenlijke sterke lijn Jack Herer zaden maar het enigste wat ik tot nu toe heb kunnen vinden zijn de reguliere zaden van Sensiseeds. Ze bieden 2 Jack Herer aan, White label (goedkoper) en gewoon (duurder). Iemand ervaring met het verschil tussen Jack Herer White Label en Jack Herer gewoon? Heb deze nog niet gekocht i.v.m. met hoge prijs maar zie net dat ze in de aanbieding zijn, 2 weken geleden nog niet dus wordt nu wel interessant.... zal ik deze aanschaffen jongens? 10 zaden voor 106 Euro (i.p.v. 163 Euro). Zal 't liefst z.s.m. keuze maken wel/niet dus als iemand iets weet over deze zaden brand los! Blueberry regulier Zadenkweek voor 't jaar erop en eventueel probeer ik hiervan nog wat vrouwtjes op guerrilla te krijgen. Die feminized zaden kosten met eigenlijk teveel dus wil zelf voorziend worden, vandaar regulier Powerplant autoflower feminized Orange Bud autoflower feminized op guerilla plekken voor hopelijk vroege oogst.
 15. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Heb vorig jaar een geleende T-neon 150 W gebruikt, plantjes knalden uit de grond...maar die heb ik niet meer en had deze TL bak nog liggen dus is het proberen waard leek me. Mocht het niet zo gaan als ik wil, dan koop ik wel zo'n T neon denk ik....maar kosten laag houden is ook ''t motto. Ik doe die lamp er alleen zo dicht op als ze net boven komen....daarna gaan ze een lade lager dus dan is de afstand al weer groter. Dat die topaarde snel droogt boeit me niet zoveel....als de plantjes maar lekker veel licht krijgen zodat ze niet teveel strekken. Ben benieuwd. Mijn aardeplek is alleen te bereiken door onder een aantal struiken door te kruipen, dus mocht er een opening zijn gemaakt dat ik er zo heen kan lopen, dan weet ik genoeg. Zal er snel heengaan om de boel wat beter te camoufleren, nu een te open plek dus valt teveel op nog.
 16. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Happy nieuw jaar iedereen! Kleiplek is inmiddels vrijgemaakt en enkele potten ingegraven, gaten spitten gaat makkelijker dan ik dacht. Doet me overigens denken aan een scene uit Hollands Hoop bij het graven van een graf in de klei; ''scheppen doe je met een schep, spitten met een spade''. Nog geen foto's van de spot gezien ik midden in de storm van vorige week aan het werk was. Ook al wat potgrond gebracht. Aardeplek binnenkort heen om e.e.a. af te maken, en goed checken of er menselijke activiteiten te ontdekken zijn. Inmiddels is mijn voorgroei- en droogkastje wel bijna klaar. Buiten het seizoen gebruik ik het kastje gewoon voor dagelijkse spullen. Dit is de bovenste lade....bodem kan er uit worden gehaald. TL bak eerst deels afgezaagd zodat ie past..daarna 1 tl-balk verplaatst. 4x18 Watt Bij het ontkiemen van zaden komen de potjes/bekertjes eerst in bovenste lade.....zo dicht mogelijk op lamp. Als de plantjes wat langer worden haal ik de bodem eruit en verplaats ik de bekers naar de middelste lade..... Ben in principe niet van plan het filtertje en afzuigertje (die zogenaamde silencer werd niet bijgeleverd) te gebruiken bij voorgroei maar wel bij het drogen. Als ik ga drogen span ik horregaas in de openingen van de lades en evt. het ventilatortje erbij voor luchtdoorstroming, multifunctioneel kassie dus. Ik ben van plan om afhankelijk van luchtvochtigheid, eerst buiten voor te drogen onder een afdak in opgestapelde houten bakken met gaas in de bodem, zodat eerst de ergste geur eruit is. Heb ik afgelopen jaar ook gedaan en nog geen probleem mee gehad.
 17. Where You Smoke

  DSCN5089 - kopie.JPG

 18. Where You Smoke

  DSCN5088 - kopie.JPG

 19. Where You Smoke

  DSCN5083 - kopie.JPG