Where You Smoke

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Where You Smoke

 1. Where You Smoke

  Goed seizoen en goede dag

  Dag wiet liefhebbers, Toch maar een account Where You Smoke aangemaakt omdat ik af en toe wat mee lees hier en daar. Dit jaar heb ik 5 auto flowers gekweekt welke inmiddels deels zijn geoogst, ben niet binnen bezig dus het zal vrij beperkt blijven tot de buitensectie. Ik zal t.z.t. nog wel wat vragen hebben. Kweekse en tot ziens.
 2. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Dag buitenkwekers, dit jaar een aantal autoflowers gekweekt in de tuin, 6 stuks zijn inmiddels geknipt en zijn aan het drogen en inmiddels in glazen potten en 1 welke wat later was met bloeien staat nog. Ik zal zo eens wegen wat het heeft opgeleverd aan toppen. De planten in de tuin en het drogen gaven wat problemen met de huurbaas dus vandaar dat ik volgend jaar zal uitwijken naar een guerillakweek, op dit forum dit jaar menig verslag mee gelezen in deze sectie dus de eerste stappen zijn gezet, goede motivatie :-). Ik ben alvast begonnen met plekken zoeken nu het nog een beetje groen is buiten en deze wil ik in verloop van tijd klaarmaken voor een vroege start volgend jaar, dit is dan voor nu nog het enigste waar ik af en toe verslag van zal doen, want omtrent dit kan ik gaandeweg nog wel tips gebruiken, over de plekken later meer want hier moet ik nog hard mee aan de slag. Nu druk opzoek naar o.a. kippengaas, dan kan ik de plekken alvast voorbereiden en klaar maken. 2 wietsoortjes zijn al aangeschaft. Auto Orange Bud en Auto Power Plant (Dutch Passion). Ondanks dat ze in de aanbieding waren best duur weer, het is wel feminized:-). Verder wil ik graag regulier zaad aanschaffen en wat experimenteren om een zadenkweek mee te doen, o.a. zodat deze uitgave niet elk jaar weer hoeft. Hopelijk ook om een goede soort te vinden die voor mij goed werkt. Qua regulier zaad neig ik naar de volgende soorten: Durban Poison (Dutch Passion), Blue Berry (Dutch Passion) en Auto Blue Berry Haze (La Buena Hierba), Auto Jack Herrer (La Buena Hierba). De Blue Berry ben ik namelijk echt gek van. Zadenkweek kan ik nog wel thuis doen in de tuin, verdekt in de bosjes, dus ook mooi om de sexen- methode te proberen van Dame Blanch wat ik in een topic had gelezen hier met een kratje, bierflesjes op water en stekken dan op 12-12 zetten. Drogen ging dit jaar nogal houtje touwtje (in dozen en had geen afzuiging+filter) maar wil ik nu goed doen. Vandaag net 2 gratis kasten geregeld die ik hier perfect voor kan gebruiken en ook voor de voorgroei onder TL lampen. Als ik hier wat verder mee ben laat ik wel even een foto zien van wat het geworden is.
 3. Where You Smoke

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  Success met de laatste loodjes, uiteindelijk erg benieuwd welke vroegbloeiers uiteindelijk goed worden bevonden, ook qua smaak en stonedheid. Gr where you smoke
 4. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Foto's komen eraan zodra er wat te zien is, inmiddels een bos uitgekozen met genoeg mogelijke plekken waar ik volgend jaar bezig ga en de aankomende tijd nóg bekender worden met de omgeving. Het is een vrij jong bos en zoals ik me kan herinneren was het altijd landbouwgrond, dus ik ga er voorlopig voor het gemak vanuit dat de aarde nog vol voeding zit, zoals Nitraten en Fosfaten. Het volgende bezoekje graaf ik een gat en zal ik de grondsoort laten zien. Spade, een 40l wasmand welke ik als wateropslag gebruiken wil en een aantal potten zijn inmiddels al op locatie dus tot zolang er blaadjes op de bomen zitten kan ik hier al e.e.a. klaarmaken. Deze week hoop ik de eerste plek vrij te maken, ik ga ook een gat graven ten behoeve van opslag voor kippengaas, evt. kippenmest korrels, jerrycan en een schep. Een aantal plekjes welke ik op het oog heb zitten redelijk dichtbij een watergang dus vandaar de jerrycan voor het halen van water in de extreem droge perioden. De voorgroei- en droogkast staat inmiddels alleen is nog niet af, de TL-bakken die ik gebruiken wou waren te groot voor de kast en heb ik doormidden gezaagd, helaas werken de TL lampen nog niet of niet meer, gaat gefixt worden. De kast heeft lades waarvan ik bodem ga beleggen met horregaas. Voor het droogproces wil ik graag een filtertje+afzuigertje bovenin de kast plaatsen en wat minifans voor de doorstroming van lucht. Zit te denken om het volgende filtertje aan te schaffen, moet voldoende zijn toch?: Winflex 125, 185m3 afzuiger + PK 2600 mini filter -https://onlinetopgarden.com/nl/mini-fan-filter-met-demper?gclid=Cj0KCQjwqfz6BRD8ARIsAIXQCf1pFEwffsptz6Y86E5OopLLXxN7f3uVMHqa2RHgsW8Y-XSppnG8ZBgaAoFjEALw_wcB Of deze, volgens mij dezelfde set up alleen inclusief geluidsdemper en wordt gemonteerd geleverd. Ik neig naar dit model. -https://www.rajatrading.nl/nl/winflex-ventilator-prima-klima-eco-koolstoffilter.html?id=211054521&gclid=Cj0KCQjwqfz6BRD8ARIsAIXQCf3JkEFaOeO0EDiwBf6YAsGUYGIr8N69hSdD8rMlHn_SkhD0rmi82mEaAus3EALw_wcB P.S. de huisbaas is weer rustig en dat ga ik zo houden:-)