Where You Smoke

Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Where You Smoke

 1. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Dag buitenkwekers, dit jaar een aantal autoflowers gekweekt in de tuin, 6 stuks zijn inmiddels geknipt en zijn aan het drogen en inmiddels in glazen potten en 1 welke wat later was met bloeien staat nog. Ik zal zo eens wegen wat het heeft opgeleverd aan toppen. De planten in de tuin en het drogen gaven wat problemen met de huurbaas dus vandaar dat ik volgend jaar zal uitwijken naar een guerillakweek, op dit forum dit jaar menig verslag mee gelezen in deze sectie dus de eerste stappen zijn gezet, goede motivatie :-). Ik ben alvast begonnen met plekken zoeken nu het nog een beetje groen is buiten en deze wil ik in verloop van tijd klaarmaken voor een vroege start volgend jaar, dit is dan voor nu nog het enigste waar ik af en toe verslag van zal doen, want omtrent dit kan ik gaandeweg nog wel tips gebruiken, over de plekken later meer want hier moet ik nog hard mee aan de slag. Nu druk opzoek naar o.a. kippengaas, dan kan ik de plekken alvast voorbereiden en klaar maken. 2 wietsoortjes zijn al aangeschaft. Auto Orange Bud en Auto Power Plant (Dutch Passion). Ondanks dat ze in de aanbieding waren best duur weer, het is wel feminized:-). Verder wil ik graag regulier zaad aanschaffen en wat experimenteren om een zadenkweek mee te doen, o.a. zodat deze uitgave niet elk jaar weer hoeft. Hopelijk ook om een goede soort te vinden die voor mij goed werkt. Qua regulier zaad neig ik naar de volgende soorten: Durban Poison (Dutch Passion), Blue Berry (Dutch Passion) en Auto Blue Berry Haze (La Buena Hierba), Auto Jack Herrer (La Buena Hierba). De Blue Berry ben ik namelijk echt gek van. Zadenkweek kan ik nog wel thuis doen in de tuin, verdekt in de bosjes, dus ook mooi om de sexen- methode te proberen van Dame Blanch wat ik in een topic had gelezen hier met een kratje, bierflesjes op water en stekken dan op 12-12 zetten. Drogen ging dit jaar nogal houtje touwtje (in dozen en had geen afzuiging+filter) maar wil ik nu goed doen. Vandaag net 2 gratis kasten geregeld die ik hier perfect voor kan gebruiken en ook voor de voorgroei onder TL lampen. Als ik hier wat verder mee ben laat ik wel even een foto zien van wat het geworden is.
 2. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Iemand al weer aan het graven geweest? Ben benieuwd of de vorst inmiddels weer uit de grond is. Dan kan aankomend weekend even los, nu nog lekker vroeg donker...kan ik mooi even ongezien aan t werk.
 3. Where You Smoke

  Beat for wiet 2021

  Ik zou de Wim Hof methode proberen, daar leren ze je door ademhaling kou te trotseren i.p.v. ervoor weg te lopen. Een maat van me was ook zo'n kou kleum maar gaat tegenwoordig vrijwillig elk weekend het koude water in, voelt gezond zegt ie..... Kan ik wel inkomen want zelf ben ik meer van de Russische methode, geen hip verhaal maar gewoon doen en wodka drinken natuurlijk
 4. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Door het winterse weer en ijspret een tijdje niks gedaan, maar met de warmere tempraturen aankomend weekend begint het nu echt al flink te kriebelen. Guerilla is een waanzinnig virus. Dus binnenkort de laatste loodjes omtrent de voorbereidingen. Ook een laatste aanvraag/bestelling gedaan voor meer regulier zaad, hopen dat het nog op voorraad is: -First King regulier 20x -Erdbeer (IBL) regulier 20x In dit geval zal ik autoflowers, vroegbloeiers en laatbloeiers hebben. Focus zal bij het reguliere zaad wel op vermeerderen/evt. kruizen liggen voor het jaar erop om geen kosten meer te hoeven maken.
 5. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Overigens hebben ze nu Auto Ultimate 2x voor 1.
 6. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Een nieuw autoflower soortje van DP (Power Plant X Think Different) die ze aanjaagden met 2 halen 1 betalen, vandaar. Ben een liefhebber van de ''oude soortjes'' dus vind het wel een poging waard. Afgelopen jaren af en toe een autoflower gezet van deze zaadbank, knallen altijd wel goed en sativa soortjes tikken vaak wel 1m tot 1,2m aan. Indica's wat kleiner maar ook mooi.
 7. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Mooie envelop mogen ontvangen deze week van @wiet61 waardoor ik dit jaar niet alleen een zadenkweek kan doen van de Jack Herer maar tevens 6x fem Jack Herer kan gaan uitplanten! Erg blij mee en heb er veel vertrouwen in dat ik van deze soort wat kan gaan oogsten, ik ga er in elk geval voor! Morgen naar de ''aardeplek'' om eens te kijken hoe het er bij ligt en de kippenmestkorrels in de grond te verwerken etc., wordt nu wel tijd want wil vrij vroeg beginnen met uitplanten. Wish me luck....
 8. Where You Smoke

  Beat for wiet 2021

  Goed bezig Beat, succes alvast met het opwaarderen van de plantgaten! Is vast wel wat aan te doen...
 9. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  HET ARSENAAL. Nu nog opzoek naar wat vroegbloeiers....en dan moet er wat te oogsten zijn!
 10. Where You Smoke

  Guerilla verslag - Where You Smoke

  Guerilla verslag - Where You Smoke
 11. Where You Smoke

  20210120_150149 - kopie.jpg

 12. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Dat gaat hem niet worden. Zal ook voor het vergelijk ook enkele planten in de dikke klei planten, ben er 100% zeker van dat het vruchtbare, vocht vasthoudende klei is dus voor de voeding hoef ik het niet te doen, klei zit ook vol met wormen. Doe het alleen om op een beetje luchtige grond te kweken. Denk dan ook dat 't wel mooie combinatie is bij de potten, kunnen de planten is goed aanslaan in de potgrond en als de wortels de bodem van de pot hebben bereikt doorgroeien de klei in voor voedingsstoffen en vocht (zitten een groot gat onderin de potten). In de echt droge perioden wil ik wel goed bij wateren, maar liever niet natuurlijk, voordeel van klei...water spoelt niet meteen weg de bodem in lijkt me..... Praktijk zal het uitwijzen!
 13. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Dat gaat niet veel helpen schat ik in....ja op korte termijn 1 seizoen max. heb ik dan een goed grondje in 't plantgat maar daarna spoelen gaten dan dicht met de klei. Is echt heavy zware plakbende hé. Doe het liever in 1x goed zodat ik meerdere seizoenen gebruik kan maken van een gat, anders breng ik nog wat meer potten heen. Maar je hebt gelijk, een beetje extra cocos kan nooit kwaad.
 14. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Links heb ik 5 potten ingegraven met hierin portgrond dus die gaten storten niet in en die vindt ik sowieso wel terug. De rest van de gaten liggen er voor nu zakken met potgrond in de gaten. Heeft iemand hier nog een goed alternatief voor? Janwiet heeft wel gelijk, als ik in de gemaakte gaten gewoon potgrond gooi werkt dit wel voor 1 seizoen maar daarna mixt die Zware klei met de potgrond en dan blijf ik slepen en graven :'' Misschien wat houten planken aan de zijkanten er in rammen?
 15. Where You Smoke

  Guerilla verslag

  Weer een stuk verder op de 2e plek, de kleiplek. Voor..... Na.
 16. Where You Smoke

  20210116_130545 - kopie.jpg

 17. Where You Smoke

  20210116_130450 - kopie.jpg

 18. Where You Smoke

  20210116_130439 - kopie.jpg

 19. Where You Smoke

  20201227_113951 - kopie.jpg

 20. Where You Smoke

  20201227_113947 - kopie.jpg

 21. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  @S37Ja klopt! Uiteindelijk toch bewust gekozen voor de Jack Herer regulier van Sensi maar wel met 35% korting, dus plusminus 11 euro per zaadje (inderdaad zijn die van Sannie min. helft goedkoper). Bestelling nu op weg als het goed is. Wordt het vermeerderen van deze zaden (Sensi dus) en de BlueBerry regulier (DP) aankomend jaar niks dan probeer ik evt. die van Sannie het jaar erop. Kruisingen maken komt daarna wel weer! P.S. thanks voor de info en hulp!
 22. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  denk dat S37 hier aan mij refereerde omdat ik Jack Herer - regulier zaad heb aangeschaft van Sensi. Maar wees gerust, ik ga niet alleen Jack Herer zetten buiten, deze soort is slechts deel van mijn ''laatbloeier'' arsenaal. Ga het ook gooien op autoflowers en vroegere bloeiers. Zijn we al over het midden van de winter heen? Kan niet wachten om los te gaan
 23. Where You Smoke

  Arsenaal voor Summer '21

  @sjaakjebonenstaakje Thanks voor de info! Ik heb besloten de Sensi zaden regulier aan te schaffen, die ik eerst wil vermeerderen aankomend seizoen buiten voor het jaar erop ook, hoop dat het gaat lukken buiten i.v.m. lange bloeitijden, we zullen zien. Zaden zijn nu inderdaad relatief goedkoop daar want anders had ik dit ook niet besloten....die 35% geeft bij mij als Hollander zeker weten de doorslag Misschien dat ik het jaar erop die van Sannie koop mocht het vermeerderen niet gaan lukken. Samengevat zijn die van Sannie gebaseerd op de lijn van Sensi (originele) en inmiddels korter bloeiend gemaakt, hij zit nu al in F9. Hier heb ik de info vandaan... https://www.opengrow.com/topic/47925-sannies-jack-vs-original-sensi-seeds-jack/ Mijn uiteindelijke doel is soortje geschikt maken voor buiten. Misschien eindigt het met ''Een ervaring rijker en een illusie armer....'' maar nooit geschoten is altijd mis. Om in spreekwoorden en gezegdes te spreken.
 24. Where You Smoke

  Arsenaal voor Summer '21

  Oke interessant!! Thanks, is precies wat ik zoek namelijk, de ekte echte. Ik heb hem vroeger erg vaak gerookt en vindt het persoonlijk 1 van de lekkerste effect en smaak wietjes die ik ooit gerookt heb alleen is nu bijna niet meer de tekoop in de shops.
 25. Where You Smoke

  Zaden afbloei tijden

  P.S. Sensi heeft 35% korting op alle zaden...denk zeg t nog ff.....misschien kan iemand er nog zen voordeel mee doen.