Wudupp

Members
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Wudupp

 • Rank
  Wake 'n Baker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wudupp

  Weten jullie wat dit is ?

  Nee, het is helemaal bruin, grijsachtig geworden, dus kweeni verbrand ofzo
 2. Wudupp

  Weten jullie wat dit is ?

  Maar ik geef geen voeding en de voeding uit de aarde is er al lang uit dus misschien is het iets anders? Misschien verbrand?
 3. Hallo Ik zag vandaag opeens een plekje op 1 van de bladeren van mijn northern light autoflower en ik weet niet echt wat dit is, of dit kwaad kan en hoe dit komt. Zou iemand van jullie dit misschien weten? Het blaadje in de rechterbovenhoek van de 1e foto.
 4. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  oke ! , dankuwel
 5. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  Is die rubol lamp beter? En je kan daar vanalles bijkopen he, maar ik weet niet wat er goed is om bv. bij te kopen, ik wil zeker wel een voedingskabel.
 6. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  en is de afzuiging die ik toonde niet goed, Mr. green ?
 7. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  @DeVos, maar het is in een slaapkamer die niet gebruikt wordt. En wat bedoel je over die lamp ik snap het niet? @El Magico ik ga eens kijken.
 8. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  @DeVos, met een budget van maximum 500 kan ik toch wel al wat doen niet ? En een beetje geluid van een afzuiger vind ik niet erg. Mijn kweekdoel is toch wel 20 - 30g per plant mag natuurlijk meer, maar dat is niet noodzakelijk. In de winter zou ik maximum 2 - 3 kweken doen en in de zomer kweek ik buiten. Ik zou de tent gewoon in een slaapkamer zetten waar het kamertemperatuur is ( Ik ga die kamer niet verwarmen dus 16 ° denk ik ) En @El Magico ja heb ook net slechte reviews gezien over Mars Hydro daarom dat ik die Spider Farmer SF1000 voorstelde.
 9. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  Of misschien de Spider Farmer SF1000 ? En ik weet ook niet of mijn tent wel hoog genoeg is, 1m60 is weinig, maar als ik mijn planten laag houd zou dit dan nog lukken? Ik weet niet precies hoe hoog led lampen moeten hangen.
 10. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  Stel nu dat ik dit zou aanschaffen + nog een tijdschakelaar, aarde en hygrometer erbij, zou dit dan volstaan of mis ik iets? En is die inlaat goed, ik wist niet zo goed welke ik daarbij moest nemen?
 11. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  Ahja oké en is dat bij elke tent zo? En ja daarom dat ik zo graag zelf wil kweken en ik dacht ook voor deze winter dan een binnenkweek te proberen, maar ik denk dat ik mijn budget naar 400 of 450 ga vergroten en alles goed uitzoeken hoe ik het het beste doe.
 12. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  Nee ik ben blij dat ik advies krijg, maar het kan ook op een normalere en iets vriendelijkere manier toch?
 13. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  @Method_man autoflower kwaliteit kan ook goed zijn hoor en heb ik gezegd dat ik 200 gram wil? Misschien hoef ik niet zoveel misschien wil ik gewoon die zaden uitproberen en tis niet dat ik gierig ben het is gewoon dat ik niet het budget heb. Dus ik hoef niet van die opmerkingen ik vroeg gewoon de mening over het tentje enzo. Is een forum niet om mensen te helpen en gewoon op een normale manier advies te geven? In het vervolg reageer je dan gewoon beter niet.
 14. Wudupp

  Geschikte kweekset?

  En @Bioman als ik dan een tentje wil kopen dan heeft die opeens in en uitlaatgaten van 150mm en dan past het niet op de buisventilator die je voorstelt, dus daarom vind ik apart kopen moeilijk zeker op verschillende sites met dan verzendkosten erbij.