Tat2peet

Members
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About Tat2peet

 • Rank
  Wake 'n Baker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tat2peet

  DWC 125W CFL op 40x40

  Dit is dus het nadeel van CO2 (in mijn geval), ze groeien de tent uit. Ik heb besloten om er geen stekken meer bij te zetten. De 3 chickies in de tent staan al in de bloei en anders krijg ik teveel verschil. Ze drukken m'n tentje bijna open. Ze zijn nu zo'n 60cm en zullen nog zo'n 20cm groeien (anders ga ik ze knijpen). Witte haartjes al goed te zien en te ruiken Heb de GSC en de trouwtaart in een andere tent staan met 1 van de mannen.
 2. Tat2peet

  Gegroet kweekers

  Welkom man, mooie bomen!
 3. Tat2peet

  Nieuwe ronde Bruce banner

  Ziet er ook goed uit, mooie cijfers ook.
 4. Tat2peet

  KritischeMassa kweekt 2 mohammeds - Sanlight q3w op 60x60

  CO2 is de laatste stap in je tuning, het idee is eigenlijk dat je planten meer licht kunnen verdragen en daardoor beter groeien + meer top maken. Dat meer licht doe je door simpelweg meer en sterkere lampen te gebruiken en je lampen dichter op je planten te laten zakken. Alles moet goed zijn wil je deze stap maken.
 5. Tat2peet

  DWC 125W CFL op 40x40

  Ik heb simpelweg teveel keuze, god wat erg De gesneden stekken gaan in een andere ruimte een stuk groeien en vervolgens bloeien....gezellig samen met de Gelato x G13 man. Nu heb ik nog een batch Black Domina x GSC....vrouwelijk. Staan nu te weken, mogen straks gelijk onder de CFL op 12/12.
 6. Tat2peet

  Tat2peet

  Scherp
 7. Tat2peet

  Tat2peet

  Ze zijn al redelijk droog nu, van de week de laatste blaadjes wegsnoeien want het oog wil ook wat toch?
 8. Tat2peet

  Kast met beperkt budget

  Had ik ook al gezegd dat ik 'm mooi vind?
 9. Tat2peet

  DWC 125W CFL op 40x40

  2 mannen blijken nondeju 3 mannen te zijn, m'n hele voorste rij!!! Snel ff stekken gesneden, maar weet nog niet welke ik er in zet....heb Girl Scout Cookies en Wedding Cake nu staan te wortelen. De 3 achterste zijn nu een cm. of 40 hoog en zullen deze week wel de eerste bloeiverschijnselen gaan vertonen. Heb 2 van de 3 nog wel stiekem even getopt. Wat zouden jullie zetten, de GSC of de Weddingcake?
 10. Tat2peet

  Kast met beperkt budget

  Strakke kast, ik zou ze in de handel nemen
 11. Tat2peet

  DNA Genetics

  Hey growerz, Wat is jullie ervaring met zaden van DNA Genetics? Ik heb uit 6 zaden 5 hermafrodieten en men antwoordt heel simpel "oh ja, dat kan wel". Uit mijn eigen testen (batches van 100-200 stuks) is mijn score gemiddeld 1 stuks die vage mannelijke trekjes heeft. Groet, Tat
 12. Tat2peet

  DWC 125W CFL op 40x40

  Een reduceerventiel, een motorklep met servo, de servo wordt tijdgestuurd (dus 's nachts uit) en via een instelbare CO2 opnemer open- en dichtgestuurd. Gek genoeg heb ik dus al 2 mannen, moet nu dus wel wat vervangen helaas. Man gaat de tuin in en mag nog wat stuifmeel maken.
 13. Tat2peet

  Stekken plat

  Zo te zien heb je vaker stekken gemaakt, persoonlijk haal ik wel iets meer blad weg (de grote bladeren). Verder doe je niets anders dan ik doe.
 14. Tat2peet

  Growerschoice Frosty Gelato

  Door ze zo snel mogelijk weg te halen "dwing" je de plant om zelf sneller nieuw blad aan te maken.
 15. Tat2peet

  Growerschoice Frosty Gelato

  Inderdaad ff je voeding recht trekken en de bladeren weghalen die verbrand/roestig zijn. Wat @kritischemassa zegt lijkt mij ook niet gek, tabs kan voor jou goed werken.