Cloud

Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Cloud

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Top. Dan blijf ik de trichomen gewoon goed in de gaten houden totdat ze geoogst kunnen worden. Na ff wat opwarmen is het me gelukt hoor, heheh.
 2. Nee zeker niet! De vraag was ook meer of ik die witte haartjes dus eerst bruin moet laten worden voordat ze geoogst worden.
 3. Hi allen, Inmiddels zitten de plantjes echt aan het einde van de bloeiperiode, maar ineens verschijnen en er nagenoeg overal nieuwe witte haartjes, maar extra veel op de bovenste top van 1 plant (die ook verder lijkt te zijn dan de rest, maar deze vangt ook het meeste licht). De planten krijgen al ongeveer anderhalve week alleen water, de trichomen zijn zo goed als compleet cloudy. Daarnaast vertoont de odd one out al geruime tijd een P tekort die ik niet heb op kunnen lossen, maar nu beginnen ook de sugar leaves te verkleuren. Wat is wijsheid in dit geval? Moeten die witte haartjes nog maturen of kunnen deze gewoon geoogst worden? Hoor het heel graag!
 4. Cloud

  Autoflower binnenkweek led

  Doe mij ook een kroketje! Precies dit. Op de website van Royal Queen Seeds (waar ik m'n zaadjes vandaan heb) staat ook alleen de bloeitijd, niet de tijd van seed to harvest. Daar heb ik me ook op verkeken heheh.
 5. Cloud

  Stikstof tekort mid-bloei?

  Ik twijfel ook haha, maar ik ga niks drastisch meer ondernemen. Vorige week dus nog bloed- en beendermeel extra gegeven. Verder is het denk ik een kwestie van voeden volgens schema, ph in de gaten houden en vervolgens spoelen. Denk met dat laatste wel binnen nu en twee weken te kunnen beginnen.
 6. Cloud

  Stikstof tekort mid-bloei?

  Dat zijn ze zeker! Het is nu ruimschoots week 6 van de beoogde 8, dus loopt wel echt tegen z'n eindje
 7. Cloud

  Stikstof tekort mid-bloei?

  Grappig dat je molybdeen tekort zegt, want die kwam ik gisteren ook online tegen en lijkt daar nog wel het meeste op. Gek genoeg is het maar op 1 van de planten aanwezig en dat is op de plant in het midden, dus denk dat het ook aan licht gerelateerd is. Ik heb zelf 4 cobs in elk van de hoeken van een vierkant armatuur gemonteerd, dus die in het midden zal meer licht ontvangen dan de rest. Daar lijkt het dan weer niet op...
 8. Cloud

  White Widow in Bubble bucket

  Daar sluit ik me ook bij aan. Ik vraag me alleen, hoe vervang je de emmer in z'n geheel? Pomp je het oude water er dan eerst uit ofzo?
 9. Cloud

  Stikstof tekort mid-bloei?

  Of wat je zegt klopt weet ik ook niet, maar bij de laatste meting gisteren lag de grond ph op 6.3. Na het toedienen van bloed- en beendermeel een paar dagen geleden lijkt het iig niet erger te zijn geworden. Maar dat kan ook aan mij liggen, ik kijk veel te vaak naar die planten om hier nog objectief over te kunnen oordelen denk ik.
 10. Cloud

  Stikstof tekort mid-bloei?

  Lijkt er wel op, maar denk toch niet dat het dat is. Ik lees dat een mangaan tekort begint bij de achterkant van het blad en zich naar de voorkant verplaatst, wat niet het geval is. Het tekort zou kunnen komen door een te hoge grond ph, maar deze wordt regelmatig gemeten en is in orde (6.7). Bedenk je ook dat er al een N tekort gaande is, wat voor de gele kleur kan zorgen. De reden dat ik denk dat het een P tekort is (afgaande op growweedeasy en dit overzicht van tekorten en overschotten), is de blauwe gloed aan de randjes en de bruin/paarse vlekken die zich met name onderin de plant beginnen te vertonen. Daarnaast doen de buds van de planten het érg goed, waardoor ze sowieso al meer behoefte zouden hebben aan P en er sneller een tekort aan kunnen hebben. Of bekijk ik het wellicht verkeerd?
 11. Cloud

  Stikstof tekort mid-bloei?

  Klein weekje geen voeding bij het water gegeven, alleen afgezuurd. Het lijkt alsof het N tekort zich niet verder heeft ontwikkeld, maar heb nu wel onderstaande plekken op de bladeren. Na wat onderzoek denk ik dat dit een P tekort kan zijn, wat denken jullie? Ze hebben vrijdag voor het laatst voeding gekregen met halve kracht groei. De fertometer heeft geen rood aangegeven, maar schommelt, afhankelijk van de plek van meten, tussen groen en geel. Geen sprake van overvoeding dus. Zometeen bloedmeel halen, maar ik ga ook voor de zekerheid ook beendermeel voor de P halen. Is het op basis van onderstaande foto's aan raden om deze ook bij te voeden?
 12. Cloud

  Stikstof tekort mid-bloei?

  Aha, ik dacht dat daarmee ook de aarde (verdund in water) te meten was. Fertometer komt vandaag binnen! Heheh, thanks. Ja, die toppen gaan volgens mijn ongetrainde ogen ook wel lekker indd.
 13. Dat zijn hele mooie bladeren, lijkt wel een render
 14. Cloud

  Problemen met uploaden foto's

  Ik heb laatst imgur gebruikt waar het mee is gelukt: https://imgur.com/upload Als je de link van je upload hier in het tekstvak kopieert tovert ie de link om in een fotootje
 15. Cloud

  Stikstof tekort mid-bloei?

  De plant is inderdaad kleiner, weet ook al waardoor dat komt. Ze zijn namelijk in het begin in grond met 3 weken synthetische voeding (12-14-24) gezet, daar zit sowieso al relatief minder N in. Toen na die drie weken de eerste tekenen zich begonnen te vertonen van tekorten ben ik gaan bijvoeden met organische voeding, dus dat bodemleven moest compleet vanaf 0 worden opgestart, dus van begin af aan al N problemen gehad vermoed ik. Ben na die drie weken ook meteen begonnen met bloei voeding, omdat ze ogenschijnlijk al in bloei stonden, maar ik besef me nu dat ze inderdaad nog wel wat groei hadden mogen krijgen. Lesje geleerd voor de volgende keer iig, denk dat ik het mezelf niet makkelijk heb gemaakt door m'n eerste kweek organische autoflowers te groeien heheh.