Gasbasman

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Gasbasman

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gasbasman

  Wanneer oogsten buiten oogst

  Ik zat te denken dat je ook goed naar de bladeren kan kijken wanneer de plant geoogst kan worden. aangezien wanneer merendeel van de bladeren geel begint te worden het aantal rot begint toe te nemen wat ook erg zonde is.
 2. Gasbasman

  Wanneer oogsten buiten oogst

  @DeVos Ik heb de een na grootste geoogst maar de grootste nog niet. Verder zit ik elke dag luizenmoeder te spelen op zoek naar rot en slakken. Ik heb een aparte kamer waarin ik het droog. in deze kamer staat het raam op een kiertje zodat het niet teveel gaat ruiken. Hierbij heb ik zo veel mogelijk toppen aan de plant gehouden en dit op de kop gehangen. de rest van de toppen die er af zijn gekomen heb ik over een tafel verspreidt. Ik ben wel benieuwd hoe je in drie keer een plant oogst. ik dacht eigenlijk dat je het in 1 keer moet doen want anders gaat de plant te veel leiden door de wonden van het knippen.
 3. Hallo mensen Ik had een paar vragen over mijn buitenoogst. Het begint nu redelijk koud te worden en mijn buitenplanten staan natuurlijk buiten. Ik had gelezen dat de kou (onder 20C) er voor zorgt dat er bepaalde voedingstoffen niet meer rond gecirculeerd konden worden door de plant. Hierdoor worden mijn plantjes steeds paarser. ik heb al 2 planten geoogst maar mijn 2 mooiste planten staan nog buiten. Ik heb het altijd wel heel moeilijk gevonden wanneer ik nou het beste mijn planten kon oogsten en ik heb het meestal te vroeg hierom gedaan. Ik vroeg me daarom af of ik mijn rechter plant al moet gaan oogsten (de foto's van wiet toppen zijn van de rechter plant) en of ik er iets ervoor kan doen dat mijn andere grote plant minder paars word (ik probeer het zo casual mogelijk te houden inv met buren dus daarom geen lampen of zo.) Heel erg bedankt voor mogelijke input. ps. ik heb niet de beste camera maar als ik beter foto's moet laten zien kan ik wel iemand vragen of ik een camera kan lenen.
 4. Gasbasman

  Gegroet kweekers

  Hallo ik ben Bas Ik ben 23 en ik groei al planten een paar jaar Ik besloot om het dit jaar wat meer moeite in te stoppen en het echt goed te doen. Dit zijn mijn 2 huidige plantjes