Lunatic

Members
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lunatic last won the day on December 17 2020

Lunatic had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Lunatic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lunatic

  Puntjes in blad

  Alles voor toppen die er beter uit zien en smaken.
 2. Lunatic

  Puntjes in blad

  Ik heb letterlijk zojuist een net opgehangen haha. Dit inderdaad ivm wat meer licht op de lage bladlagen krijgen.
 3. Lunatic

  Puntjes in blad

  En het licht is met veg/bloom aan echt niet zo blauw als de fotos doen over komen. Het gaat best dicht naar wit licht toe eigenlijk. Durf te zeggen dat het best op de rechter lijkt en niets met de linker foto van doen heeft wanneer beide switches aan staan. Dus ik doe dan toch iets fout wat betredt de plant want 'lijkt een goede plant gezien het lichtspectrum' gaat dus niet op Volgensmij is het ook echt geen slechte LED. Moet er gewoon aan wennen. Is het eventueel handig een tube heatertje te kopen? En zo ja op een oppervlakte van 1m2 wat is wat betreft wattage handig? Het wordt mij wat te duur om constant de verwarming aan te hebben om enkel de kamer met de tent te verwarmen :).
 4. Lunatic

  Puntjes in blad

  T is overigens de R450. Viparspectra R450 - LED Kweeklamp Kopen (kwekenmetled.nl) Ik heb enkel ervaring met HPS en krijg het gevoel alles opnieuw te moeten leren. Zelfs tot aan het op temperatuur houden van de tent.
 5. Lunatic

  Puntjes in blad

  Ah dan is het inderdaad nog prima gegaan. Ik heb overigens de optie om binnenkort een 600W HPS te gaan gebruiken. Is dit dan een beter idee dan de ViparSpectra v450? Ik moet zeggen het licht er in het echt veel witter uit ziet dan op de foto's.
 6. Lunatic

  Puntjes in blad

  Dit is een 12 liter emmer dacht ik. Goede tip overigens omtrent de witte potten. Er staat er ook maar 1 in één in een witte pot en de rest in zwart. Deze plant staat overigens sinds 12-12 -2020 Bedankt voor het compliment omtrent de plant maar wat bedoel je met 'gezien het licht spectrum'?
 7. Lunatic

  Puntjes in blad

  Raar ding is het.
 8. Lunatic

  Puntjes in blad

  Helpt het als ik hem even uit zijn hok haal en een foto maak bij daglicht? Het gaat hier overigens om pineapple auto's.
 9. Lunatic

  Puntjes in blad

  Bedankt voor de reacties, dan ga ik nog lager in de voeding. Het is sowieso een beetje een rare plant geworden. Dde plant heeft erg lange takken die vanaf onder naar boven door lopen en daar pas blad krijgen. Misschien is er door dit gebrek aan blad ten opzichte van de andere planten eerder een geval van overvoeden?
 10. Lunatic

  Puntjes in blad

  Het blad van een van mijn dames heeft sinds kort in de bovenste 2 'lagen' bladeren ineens lat van witte puntjes, sommige eindigen zelfs in het bruine. De rest van het blad aan de plant ziet er prima uit, is mooi groen en oogt gezond. Ik houd ongeveer 75% van de aanbevolen voeding aan wat betreft het canna kweekschema. Lamp is een 400 watts LED die op een afstand van een ongeveer 65 cm hangt.
 11. Lunatic

  Purple Punch Auto na 10 dagen al bloeiharen

  Dit klinkt logisch bij fotoperiodieke planten.
 12. Lunatic

  Purple Punch Auto na 10 dagen al bloeiharen

  En dan de veg stand uit? Is toch lichtintensiteit die ik verlies? Ik dacht gewoon all the way beide standen te gebruiken.
 13. Lunatic

  Purple Punch Auto na 10 dagen al bloeiharen

  Maar goed, wat betreft lichtschema? Gewoon beide veg/bloom schakelaars aan laten staan?
 14. Lunatic

  Purple Punch Auto na 10 dagen al bloeiharen

  Het waren de zaadjes die ik nog had liggen. Even geen geld om nieuwe te kopen.
 15. Lunatic

  Purple Punch Auto na 10 dagen al bloeiharen

  Ik heb zo tot nu met het idee van meer licht en autoflower is meer opbrengst dus gemarteld? Arme dames wilde enkel wat blauw licht. xD