mia1998

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About mia1998

 • Rank
  Wake 'n Baker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je wel man.
 2. Nog 1 vraag Ec is dit met je water of zonder je water. Ec water is hier 0.6
 3. Wat voor schimmels en bac raad je dan aan? Bij atami cocos zit er al voeding voor een week in. Helpt deze dan niet om het leven op gang te helpen?
 4. Ja, ik ben lekker van start gegaan. Kom wel wat problemen tegen met calcium en magnesium. Kweek op cocos en kheb de voedingslijn van Canna cocos a & b. Ik heb ook de mononutrienten gekocht van canna - Dus calcium en magnesium apart. Maar wat zouden verhoudingen zijn? En hoeveel zou ik bij de cocos a & b mogen bijgeven. SORRY JONGENS EN MEISJE maar door tijdsgebrek kan ik geen kweekverslagje maken. Canna Coco A & B https://www.canna-uk.com/coco_a_b Canna mono Calcium / Magnesium https://www.canna-uk.com/mononutrients
 5. Deze zijn minder dan de voorstellen van de fabrikant. Maar omdat blijkbaar bij led meer voeding moet bijgegeven worden, stel ik deze vraag
 6. Ik heb een nieuw voedingschema samengesteld en zou graag van jullie weten. Wat jullie ervan vinden en wat jullie zouden doen. Dit word gebruikt op Cocos en onder led. Geekbeast pro 630watt.
 7. mia1998

  Koolstoffilter buiten de tent

  Ja, ik ben er druk mee bezig om een kist te maken Zal binnenkort eens fotos posten
 8. mia1998

  Koolstoffilter buiten de tent

  Ik ga hem zo kort mogelijk op de softbox hangen een eens kijken wat dat geeft
 9. mia1998

  Koolstoffilter buiten de tent

  Ja , wat zou dan de beste oplossing zijn
 10. mia1998

  Koolstoffilter buiten de tent

  Denk van niet..
 11. Beste forumleden, ik ben men nieuwe kweektent aan het opstellen en kom bij het volgende probleem. Wegens te weining ruimte in de tent, zou ik mijn koolstoffilter uit men tent hangen. Maar ga ik niet inboeten op de afzuiging en geurtjes. Ik zou het zo doen. Koolstofdoek over luchtslang in tent. Luchtslang naar softbox. (Lengte?) Softbox - luchslang naar koolstoffilter.
 12. Nog eens een vraagje. Want ik zie het bos niet meer door de bomen. In de verschillende fase zonder extra toevoeging van CO2 Hoeveel ppfd-DLI kan mijn plant verdragen per fase?
 13. mia1998

  Op zoek naar led kenners :)

  Dus eigenlijk een geekbeast 3500k is eigenlijk 3172K. Zie in de foto CCT:3172k. Ook wel Eff. : is 173.61 lm/W dacht bij hps max 125 lm/watt.