BlueCheese

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About BlueCheese

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BlueCheese

  KM's pestbende

  Jouw dames hebben ook niet stil gezeten zie ik
 2. Bij deze weer eens een update. Ik heb wat droogte probleempjes gehad toen ik een paar dagen niet thuis was. Verder gaat het vrij goed en worden de toppen langzaam dikker. Duurt wel erg lang, denk dat ik volgende ronde overschakel op een quantum board in combinatie met een DWC. Maar goed, dat zijn plannen voor de toekomst. De dames staan nu ongeveer 9 weken op 12/12 Hier een foto Linksvoor de Big Buddha, daarnaast de blueberry cbd. Achteraan links de purple orange cbd en daarnaast de watermelon zkittelz.
 3. BlueCheese

  KM's pestbende

  Dat zijn bossige dametjes!
 4. @fsmidt geen idee mijn hygrometer is kapot gegaan, afzuiger staat hoog genoeg lijkt me. Als de toppen gevormd zijn zal ik mijn luchtontvochtiger erin zetten. Temperatuur ligt rond de 20 graden.
 5. De dames staan nu 39 dagen op 12/12. De toppen lijken langzaam op gang te komen. Eigenlijk zouden deze al lang gevormd moeten zijn maar met een CFL duurt het nou eenmaal wat langer. Ik heb wat bladproblemen maar ik denk dat dit komt door de problemen met de aarde die ik eerder had. Dit heeft met name de Big Buddha (rechtsvoor) behoorlijk wat bladeren gekost. Nu is het wachten op mooie toppen...
 6. Bedankt @karel kweker ik ga de dames zo wat water geven, dan zal ik een druppeltje afwasmiddel toevoegen
 7. @Tune Heel erg bedankt voor de tip, de dame vertoont weer tekenen van leven Ik heb twee dagen achter elkaar water gegeven, toen merkte ik dat de aarde weer wat water vast ging houden. Ik heb destijds het internet afgespeurd naar oorzaken en niets gevonden, zo zie je maar weer dat de beste kennis, kennis uit de praktijk is!
 8. @Tune daar zeg je me iets, ik merk dat de aarde erg hard is geworden en heb het idee alsof deze inderdaad weinig water meer opneemt. Is dit wat je bedoelt?
 9. @fsmidt ik dacht juist dat de temperatuur in de bloei juist aan de lage kant moest liggen. Ik zorg ervoor dat ze het wat warmer krijgen. Bedankt voor de tips!
 10. @Tat2peet ja, nat staan is zeker niet het probleem. Denk toch eerder dat ze te droog hebben gestaan dan.. Heb ze een flinke slok water gegeven. Misschien heb ik ze wel te weinig water gegeven, maar dat lijkt me ook sterk..
 11. Hoi kwekers ik ben lichtelijk in paniek, de achterste twee plantjes staan er zeer droevig bij. Ik vraag me echt af hoe dit kan, ik zou het namelijk niet weten. De onderste bladeren waren geel, sommige erg droog en brokkelig, deze heb ik verwijderd Ik hoop dat jullie me wat advies kunnen geven.
 12. BlueCheese

  pH regelen (tips gevraagd)

  Denk dat je prima een flesje van de coop kunt gebruiken. Heb wel gelezen dat het niet heel stabiel is en daarom in een reservoir geen constante pH geeft. Maar als je gewoon met de hand water geeft hoeft dit geen probleem te zijn lijkt me.
 13. @Tat2peet @fsmidt dit ligt aan de reflectorkap, het plaatje waarop de fitting is gemonteerd is nogal dun en deze buigt door het gewicht van de lamp. Dus ik denk dat ik een keer moet investeren in een betere kap, er zat geen plastic clipje bij.
 14. De dames staan 17 dagen op 12/12, er beginnen zich overal pruikjes te vormen. Laat die toppen maar komen Verder niet heel veel bijzonderheden, klein beetje hittestress bij de big buddha cheese rechtsvoor. Valt wel op dat de Watermelon zkittelz linksachter weinig vertakkingen heeft aangemaakt. Dit komt denk ik omdat het een hele nieuwe kruising is en daarom de genetica nog niet zo stabiel zijn. Ik heb de uitschieters gesupercropt en een verhoging geplaatst onder de pot van de blueberry (bedankt nog voor de tip @S37!) Toch besloten om niet te lollipoppen, zo hoog zijn de plantjes eigenlijk niet. hier een foto:
 15. Ze staan nu bijna 2 weken in de bloei