Ticketbox

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Ticketbox

 • Rank
  Maagd

Contact Methods

 • Website URL
  www.dutchgardeners.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Holland
 • Interests
  Growing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Al eerder gepost maar toch het jaar begint met inspiratie:https://www.bitchute.com/video/DyKMJ1bfid8T/https://www.bitchute.com/video/YPyFyFL5Lz9i/https://www.bitchute.com/video/U4plwBzTCm0P/https://www.bitchute.com/video/DyKMJ1bfid8T/Iemand op of aanmerkingen?? Nederlandse growers??
 2. Ticketbox

  Outdoor kweken

  Bij deze het laatste deel van de verschillende buitenkweekjes 2020: https://www.bitchute.com/video/M0tu5VeJmkjz/
 3. Ticketbox

  Outdoor kweken

  Excuus.. Youtube is wederom teleurstellend. Bitchute is beter: https://www.bitchute.com/video/YPyFyFL5Lz9i/
 4. Ticketbox

  Outdoor kweken

  Hier de link voor youtubegebruiker:
 5. Ticketbox

  Outdoor kweken

  Hallo. Na mijn vorige 2-delige video, wil ik hierbij voor de liefhebber, de video 2020 aanreiken. Verzameld beeldmateriaal van verschillende kweken in de buitenlucht (tuin, prive grond, buitengebied etc) In deze (bizarre) lockdown, heb ik de tijd genomen om divers beeldmateriaal van een fanatieke kwekers-vrienden-kring om te zetten tot enkele video's. Ik hoop dat dit kan inspireren tot een anti-permanent-couch&screen-lockdown. Laten we snel weer MENS worden! https://www.bitchute.com/video/YPyFyFL5Lz9i/ Groet, Ticketbox - (Dutchgardeners)
 6. Ticketbox

  Nieuw met filmpje

  Bij deze, deel 2 van 2019 "The movie" : https://www.bitchute.com/video/U4plwBzTCm0P/
 7. Ticketbox

  Nieuw met filmpje

  Thanks!
 8. Ticketbox

  Video

  Hallo mede kwekers, Heb enkele jaren gebruik gemaakt van jullie input mbt kweekverslagen/tips&tricks op dit forum en wil jullie hier allen graag voor bedanken door ook eens wat verschillende kweekjes te laten zien op video. Ik ben zojuist ook echt lid geworden van deze site en heb mijn video bij mijn introductie vermaak aangeboden. Omdat de video volgens mij eigenlijk onder guerilla valt, hier ook een link. Enjoy!
 9. Ticketbox

  Nieuw met filmpje

  Beste forum gebruikers! Na meer dan10 jaar o.a dit, voor mij wat recentere, forum(s) te hebben bezocht en veel te hebben geleerd over tuinieren, moet ik bekennen/concluderen, dat ik eigenlijk alleen maar heb gelezen/geleerd en zelf geen bijdrage heb geleverd. Om dit voor mijzelf “goed” te praten - Begin periode: mijn beperkte kennis voegt niets toe en misschien kijkt “the law” mee - Midden periode: ik ben op een goed-gevoel pad en feedback kan me uit mijn “positieve flow” halen en misschien kijkt “the law” wel mee.. - Enkele jaren terug: het gaat best lekker en waarom zou ik mijn al beperkte tijd steken in een topic of reactie (ja, ik weet, dat is “lekker” egoistisch) Maar ook nog steeds wel beetje voorzichtig m.b.t “the law” - Nu… Nu geniet ik nog steeds erg veel van “onze” hobby en ondertussen deel ik deze hobby niet enkel online met anderen, maar ook met een x-aantal mede-groeiers in real time. Tijdens deze bizarre tijd van lockdown, heb ik de tijd genomen om foto’s etc van mij en anderen uit te zoeken. Dit inspireerde mij tot het maken van een video. Een deel van de video is afgerond en met goedkeuring van vrienden, kom ik tot een leuke diversiteit mbt inhoud die ik met jullie wil gaan delen. En “the law”… Heb er het afgelopen jaar -helemaal genoeg- van gekregen.. Bedankt voor jullie input en ik hoop hiermee ook een bijdrage te kunnen doen in “the age of popcorn” Ps. Verwacht echter niet dat ik nu actief zal zijn in chat of dergelijk. Los van alles, is actief internet niet echt mijn ding. Mochten mensen enthousiast zijn, dan evt.. Wordt vervolgd. Wist niet precies waar het bericht nu te plaatsen gezien ik net pas officieel lid ben. Hoop iig dat het de fanatieke outdoor kweker zal bereiken. Ik ben eigenlijk puur gericht op outdoor kweken. Video: https://www.bitchute.com/channel/kTZT5WNxMTMS/