goriilaunit

Members
 • Content count

  1,240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

goriilaunit last won the day on June 11

goriilaunit had the most liked content!

Community Reputation

324 Excellent

1 Follower

About goriilaunit

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  Ik heb gisteren een bezoek gebracht aan de dichtstbijzijnde plek. Big Day Dreams x wild super werd getrokken omdat de ene een mannetje was en de andere een dame, maar muteerde en er groeide niets goeds uit. Er zijn nog 2 NDB soorten over er zullen eerder 2 vrouwtjes zijn, één heeft reeds de eerste haartjes getoond dus zal zich weldra verzamelen om te bloeien. Ierdbei heeft zichzelf nog niet gedefinieerd. Het was zwaar overwoekerd, ik kon het niet raken.
 2. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  @wiet61 Het is hier al 7 dagen warm, met temperaturen rond de 35 graden, en vandaag is er net een storm langsgekomen. Ik hoop dat de planten in de sleedoorn nog leven, want de grond daar is licht kleiachtig. Ik ga naar de dichtstbijzijnde plek, ik heb er ongeveer 3km te gaan dus ik zal eens kijken hoe de situatie eruit ziet want daar groeien Ierdbei, NDB en Big Day Dreams x Wild super, die ook in bloei lijkt te staan. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
 3. goriilaunit

  The herbalist

  @The herbalist Het loont de moeite om oude variëteiten te vermeerderen, ten minste om de 5 jaar, zodat ze niet van de markt verdwijnen. Thuis, heb je volledige controle over de teelt. Ik heb dit jaar ongeveer 70 planten, dus het is moeilijk om daarbovenop nog zaden te vermeerderen. Als ik er dit jaar in slaag om iets te vermeerderen, zal ik je graag iets sturen.
 4. goriilaunit

  Golden heribei fem zaden kweekje

  @Sunshine Als er een mogelijkheid is dat ik het volgend jaar kan testen, bewaar dan ook wat zaden voor mij.
 5. goriilaunit

  The herbalist

  @The herbalist Ik heb na 8 jaar kweken een account aangemaakt, daar heb ik spijt van want nu zou ik een grote verzameling oude zaden hebben, gelukkig zijn er mensen die de oude genetica nog hebben.
 6. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  @wiet61 Ik kom volgende week terug om nog een foto te nemen, de vorige keer was hij ongeveer 30 cm hoog. Ik maak me er helemaal geen zorgen over. Ik heb genoeg planten. Ik weet niet of ik het allemaal aankan.
 7. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  Over een maand zullen ze sappig zijn, ik ga niet om de paar dagen naar de planten maar om de 2-3 weken, zodat je de vooruitgang kunt zien, het weer is verbeterd bij mij, dus ze zullen eindelijk beginnen te groeien. Ik weet niet of ik op bloeiende AF variëteiten soms een ziekte heb die "tabaksmozaïek" heet
 8. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  Hallo, gisteren een snel bezoek aan de oude plek waar de meeste gewone planten groeien 1,3 planten zijn gefeminiseerde variëteiten. Een paar AF variëteiten begonnen bloeiwijzen te zetten, en aangezien het Scandinavische variëteiten zijn, hoop ik dat er weinig schimmels op zullen zitten, helaas is er geen mannetje, dus als ze werken zal ik de voortplanting volgend jaar doen. Ik zag dat één plant van Golden Heribei ook bloemen begon te zetten, maar iedereen die met het onderwerp vertrouwd is, weet dat Guerilla Gold AF-genen in zich heeft en dat een dergelijke situatie mogelijk is. Ik vergat te schrijven dat ik er nog in geslaagd ben om 2 gefeminiseerde planten te planten, die ik gebruik voor zaad.
 9. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  @wiet61Op deze plek is het probleem dat ik 2 seizoenen lang niets met het substraat heb gedaan, de grond werd compact en niet erg doorlatend, zoals we weten is zuurstof essentieel. Ik moet bladeren, droog gras, stokken toevoegen in de herfst om de grond los te maken. Update van andere plekken. Ik heb de planten beschermd, getopt met dolomiet, snacol en sommige planten gedeeltelijk getopt.
 10. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  @wiet61 Helaas is het niet goed want op de belangrijkste plekwaar er ongeveer 45 planten staan, er is te veel water, een deel van de planten is gestorven.czoraj nog steeds een stortbui met hagel... ocaleje 1\3dit komt goed.
 11. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  Foto's van maandag, sproeien met karate zeon + biohumus, topping met dolomiet en organisch granulaat, voorzichtig wieden en beschermen van de planten. Op een van de plekken heb ik de grond niet goed voorbereid en je kunt zien dat de grond niet erg doorlaatbaar is.
 12. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  Het vlees van wilde zwijnen moet worden getest omdat het besmet kan zijn, zoals bekend is wild zwijn allesetend. Het hert is een schoon dier, dus we hoeven het vlees niet te testen. Moederberen zijn gevaarlijk omdat ze jongen hebben, dus je moet voorzichtig zijn.
 13. goriilaunit

  Goriilaunit- Guerilla style outdoor 2k22

  Ik was op een plek in sloes, een wild zwijn vernietigde mijn jonge zaailingen. Alleen Heribei bleef over, bovendien zag ik in een hol sporen van elanden. Het was een plek voor zaad en werd vernietigd in 90 procent.... Zo'n 200 meter verder had ik een plekje voorbereid voor 5 planten, dus misschien kan ik er zaadjes op maken. De planten groeien dit jaar zwakker dan vorig jaar. Ik ontkiem er vandaag nog een paar omdat ik nog niet op één plek ben geweest, daar kunnen ook verliezen zijn. Tot nu toe hebben de meeste planten het overleefd op de oude plek waar ik altijd een woud van hennep plantte. De Freezeland bx is een vreselijke onruststoker bij mij thuis en iets past duidelijk niet bij hen.