WitteRook

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About WitteRook

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. WitteRook

  Graag advies Led strips 80x80 tentje

  En vooral, is het dan een stuk beter dan het voorbeeld dat ik in de begin post had neergezet?
 2. WitteRook

  Graag advies Led strips 80x80 tentje

  Hahaha, zon voorgeschreven lijstje is natuurlijk altijd prettig, maar niet noodzakelijk. Maar het is natuurlijk een fijn idee dat wanneer je een lamp hebt, deze gewaardeerd wordt door de mede-kwekers. Ik zou eerder de fout bij mezelf zoeken dan bij de apparatuur, al helemaal als uit informatie van forums blijkt dat de lamp in orde is. De zoektocht gaat gewoon door! thanks voor de reactie.
 3. WitteRook

  Graag advies Led strips 80x80 tentje

  Zijn cobs over het algemeen beter/fijner om mee te werken? dan ga ik me daar ook even verder in verdiepen!
 4. WitteRook

  Graag advies Led strips 80x80 tentje

  Ook tips op dat gebied zouden natuurlijk van harte welkom zijn. Het gelinkte topic is al wat ouder, maar zag de strips (zonder echt definitief eindoordeel) in recentere topics voorbij komen.
 5. WitteRook

  Graag advies Led strips 80x80 tentje

  @kritischemassaIk twijfelde een beetje of het een verstandig was andere forums te linken, bedankt voor de interesse! dankjewel @Tune.
 6. WitteRook

  Graag advies Led strips 80x80 tentje

  Ik heb idd de combo gezien op Ledgardener! Ben vooral benieuwd of dit daadwerkelijk een goede lamp zou zijn. Heel erg bedankt voor je hulp!
 7. WitteRook

  Nieuw lid

  Goedemorgen allemaal! Mijn naam is Sven, 25 jaar oud. Ik heb twee zomers achter elkaar een ''buitenkweekje'' gehad (Lees 2 a 3 plantjes). Dit beviel me eigenlijk super goed, nu ben ik helaas verhuisd.. en is de tuin niet zon goede optie meer. Ik denk er dan ook over een klein tentje voor binnen samen te stellen. 80cm x 80cm of 90cm x 90 cm. Voor het zover is natuurlijk eerst nog een beetje rondkijken en verder verdiepen.. maar dat is het plan! Een prettige dag allemaal.
 8. Goedenavond! Ik ben van plan een tentje in te richten van 80x80 of 90x90. Na een tijdje rondkijken en proberen te vergelijken, kwam mijn aandacht op een diy build; 5x Samsung LT-F546B 2' strips (F-Series Gen 3, 3000k), parallel aangesloten op een Mean Well HLG-320H-48B. Het punt is, ik ben zelf compleet onervaren, dus zou graag jullie mening of advies horen! Er zijn hier en daar wel wat kweekverslagen te vinden.. Toch leek dit me een effectieve manier om wat informatie te verzamelen. Bedankt!