Latergast

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Latergast

 • Rank
  Maagd
 1. Latergast

  100% indica / sativa wiet?

  Het liefst koop ik het eigenlijk gewoon in de shop, maar ja, als het niet anders is, dan maar kweken.
 2. Latergast

  100% indica / sativa wiet?

  Bedankt voor de info. Niet bij stilgestaan dat er dergelijke redenen zijn om indica met sativa te kruisen. Ik zal de seedfinder eens proberen en me verder verdiepen in het kweken.
 3. Latergast

  100% indica / sativa wiet?

  Goedenavond, Al jaren rook ik wiet. Nu weet ik dat er eigenlijk 2 soorten cannabis zijn (of eigenlijk 3), namelijk sativa en indica. Informatie hierover heb ik bijvoorbeeld gelezen op 420moment.nl. Er is ook een (groot?) verschil in effect tussen sativa en indica wiet. Op o.a. waterpijp-bong.nl, maar ook elders, heb ik een duidelijk artikel gelezen tussen de verschillen van beide wietsoorten. Echter het verschil in effect merk ik niet zo goed. Nu heb ik begrepen dat tegenwoordig heel veel soorten wiet die je koopt in de shop eigenlijk allemaal kruisingen zijn tussen sativa en indica. Bijvoorbeeld 30% sativa en dan 70% indica, of een andere verhouding. Ik ben op zoek naar een 100% sativa wietsoort en een 100% indica wietsoort. Maar bestaat dat eigenlijk nog wel? In shops kan ik het nergens vinden. (nu kom ik natuurlijk niet overal, maar toch). Dus zit er over te denken om het dan maar zelf te kweken. Maar ook dan de vraag, welke soort moet ik hebben en waar haal ik die zaadjes vandaan? Hopelijk dat iemand mij kan helpen.
 4. Latergast

  Hallo hallo

  Hallo iedereen, Lees al een tijdje mee, maar net nieuw geregistreerd op het forum. Ik ben een liefhebber van wiet en het forum heeft me al heel wat kennis bijgebracht. Maar heb toch een vraag, dus vandaar dat ik me geregistreerd heb, zodat ik de vraag op het forum kan stellen.