Gaetan

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Gaetan

 • Rank
  Beginnend smoker
 1. Gaetan

  Witte plekken op blaadjes wat nu ??

  Oke thanks boyz ! Zal ik direct eens voor kijken , zal een kant en klaar product zijn klinkt me gemakelijker en het snelste . Dus maakt niet veel uit wat maar gewoon tegenblad luizen ? Je kan dit ook in spray kopen mag dit ook allemaal ? Kan geen kwaad voor de plant ? Alvast weer eens bedankt !!
 2. Gaetan

  Witte plekken op blaadjes wat nu ??

  Dus jongens ik heb afgewacht en verder zitten kijken die blaadjes worden voor de moment niet erger , maar ik zie wel zwarte beestjes precies onder mijn blaadjes en haartjes, heb een paar foto's ze zijn met het bloote oog te zien , het zijn er vrij veel en moet ik me zorgen maken ?
 3. Gaetan

  Witte plekken op blaadjes wat nu ??

  De soort is royal gorrila , en gij zit in een 38l pot dus dat leek me wel goed voor buiten tog ? Enja staat sins vandaag heledag en nacht buiten . En is goed zal het in de gaten houden of het erger wordt ofniet . Bedankt!
 4. Gaetan

  Witte plekken op blaadjes wat nu ??

  Ja gij staat sins vandaag 24/7 buiten de laaste 3 weken was het enkel slecht weer dus kok hem niet buiten zetten heb het geprobeerd maar is zeer klein voor van 5/6 geplant te zijn.. Dus als ik het goed heb haat dit van zijn eigen weg ? Of wat kan ik daar voor kopen om tegen te gaan? Hier heb ik nog wat foto's extra zoals gevraagt . Alvast bedankt voor de reacties!
 5. Beste leden ik heb sins deze morgen ondekt dat ik allemaal witte plekken begin te krijgen op me blaadjes iemand die weet wat ik daar aan kan doen ? Opzoek werkt laat me denken dat het wolluis is maar ben het natuurlijk niet zeker . Zie ook dat op 2 blaadjes de puntjes geel zien en krullen naar boven . Ik heb growmix gebruikt van plagron als aarde en heeft powerroots, pure zym, terra bloom, en royalsugar van voeding . Gij staat overdag buiten Alle hulp is welkom!
 6. Ik moet nu tog geen grow meer gebruiken ? Gij staat in zijn 3de week bloei ongeveer ..
 7. Ja in het begin heb ik terra grow gegeven , nu de bloom . En wat raden jullie dan aan van voeding precies ? En bedankt ! 😁😁
 8. Gaetan

  Hallo iedereen

  Alvast bedankt !!😁
 9. Oke dus ik begin dan met de eerste dagen enkel water te geven en als het niet beter wordt dan kijken voor calcium bij te doen dan van voeding ? En welke raden jullie aan ? Want als ik kijk vindt ik wel calcium kick van plagron maar is voor de ph te verhoogen helpt ? alvast bedankt voor de info
 10. Gewoone aarde gebruikt en heef nu plagron als voeding , bloom , royalsugar
 11. Beste leden Ik ben sins kort voor het eerst begonnen met buiten kweek van autoflower . Alles liep goed staat nu in de bloei maar sins kort is er opeens veel bruine plekken en krullende blaadjes , ik heb dit zelf nog nooit gezien en weet niet wat ik moet doen en of het te redden valt of niet hoopelijk kan iemand me hier verder helpen ik post wat foto's Alvast bedankt!
 12. Gaetan

  Hallo iedereen

  Bedankt !!
 13. Gaetan

  Hallo iedereen

  Dag beste leden , Ben zelf nieuw op het forum Lees wel even mee , grote fan van van onze groene vriendjes natuurlijk. Ben al een tijdje bezig met binnen gekweekt en ben nu voor het eerst bezig met buiten kweek. Mvg gaetan ✌