baunir

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About baunir

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. baunir

  1 hydro opgroeibak.jpg

  dat ziet er wel cool uit, is dit voor voor te groeien? Ik heb nog niet veel ervaring maar het slepen van cocos of aarde begint mij nu al te irriteren hahaha
 2. baunir

  10x lemon ice onder DIY led-lampen

  nice, die van mij vallen nu ook om. Kan mij niet herinneren dat het bij de vorige ook zo lang duurde
 3. baunir

  3x lemonhaze.

  ik zie dat je je planten flink gebogen hebt. Wat mij wel opvalt is dat je planten al toppen heeft, mijn vraag is dan ook hoelang je licht al op 12/12 staat? Scrog is een super techniek maar als je plant niet meer groeit doordat hij al lang op 12/12 weet ik niet of dit zo goed gaat uitpakken.
 4. baunir

  Geurtjes

  en dan bij voorkeur met rubbers etc toch?
 5. baunir

  SLH in space-bucket 2.0

  mooi man! Wat is het idee achter die bucket? een eigen gemaakte voorgroei kastje?
 6. baunir

  Geurtjes

  wat is een goede softbox? Ik zie per webshop de kwaliteit echt gigantisch varieren
 7. nee maar ik heb nog 10 bubblegum zaadjes liggen... m'n vingers beginnen toch wel te jeuken.
 8. Kreeg een mail dat de zaakjes op hun retour waren maar worden nu opnieuw verstuurd @ sensi seed. Wel apart, is niet mijn 1e keer dat ik besteld heb. Duurt hopelijk niet lang meer voordat ze binnen zijn.
 9. ja ik had die zaden bij een growshop gehaald en met de plagron seedbox proberen te ontkiemen. Denk een combinatie van zeer oud zaad, slechte opslag etc. Volgende keer doe ik lekker weer traditioneel jiffy's en dan 30 ml per jiffy aan water. Dan heb ik 95% kans dat alles goed komt. thanks!
 10. hey hey; deze heb ik van sensi seed, zelfde als mijn eerste setje. Ik was eigenlijk van plan om bubblegum te kweken op aanraden van een vriend. Alleen toen zijn grow klaar was zei iemand anders dat het geen bubblegum was. Deze seeds kwamen van RQS, en van mijn eerste 10 zaadjes in een plug zijn er letterlijk 0 uitgekomen... super weird. Hopelijk komen de PP seeds vandaag binnen, kunnen we beginnen.
 11. als er mensen tips / ervaringen hebben met deze beperkte hoogte hoor ik het graag. Wel soortje is daar goed bestand tegen? Ik zou op termijn misschien haze willen kweken maar kan dat wel met deze hoogte?
 12. Dat begrijp ik maar in hoeverre moet je nadenken over dat politie die fotos van het forum haalt; gps eraf haalt en je komt halen?
 13. Beste Kwekers, Sinds begin dit jaar ben ik in aanraking gekomen met deze leuke nieuwe hobby. Voor mijn eerste kweek had ik een setup in 2 tenten van 90x90x178 waar in 1 tent 2 planten en in de andere 3 ( 5 totaal). 50 liter cocos potten en 2x een 600 hps lamp. Met deze opbrengst van 1350 droog Powerplant heb ik een leuke nieuwe setup gekocht en deze wil ik hier gaan delen. Ik doe alles vanaf zaad en krijg deze hopelijk snel binnen en zal dan gaan posten. Even een vraag: Hoe moet je foto's uploaden? Koop je dan een speciale camera zonder gps? via vpn ? tor ? Kan wel tips gebruiken. Setup: Tent: Gorilla shorty 1,2m x 2,4 x 1,75 hoog. ( ja ik heb hoogtebeperking) Licht: LED Geekbeast 630w, 2x Watersysteem: Autopot XL smartpot ( 8 potten, 20 liter ) met 225 liter watereservoir; Medium: Plagron Cocos Premium SOORT: Powerplant ( schiet mij niet af ik ben nieuw) Afzuiging: 750m³ + filter Voeding: Cocos volledige schema van PLAGRON Luchtontvochtiger Luchtbevochtiger Qua techniek wil ik LST gaan toepassen met TOPPEN + SCROG.